Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Wiesner: Nevadilo mi, když na mě při zápasech křičelo víc trenérů. Pořád se tam střídala energie

Wiesner: Nevadilo mi, když na mě při zápasech křičelo víc trenérů. Pořád se tam střídala energie

24. 7. 2025

53 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Wiesner: Nevadilo mi, když na mě při zápasech křičelo víc trenérů. Pořád se tam střídala energie

Desítka Pavla Horvátha: Wiesner: Nevadilo mi, když na mě při zápasech křičelo víc trenérů. Pořád se tam střídala energie

24. 7. 2025

53 min

Obrázek epizody Výhra v Budějovicích, i přes obrovské fiasko pořadatele! Co čekat od Sparty B?

Výhra v Budějovicích, i přes obrovské fiasko pořadatele! Co čekat od Sparty B?

24. 7. 2025

1 hod 52 min

Obrázek epizody iSkaut | Vaclík: Od Vindahla čekám vyšší standard. Co jednička repre a Zadražilův (ne)přestup? | iSkaut

iSkaut | Vaclík: Od Vindahla čekám vyšší standard. Co jednička repre a Zadražilův (ne)přestup? | iSkaut

24. 7. 2025

17 min

Obrázek epizody iSkaut | Vaclík: Od Vindahla čekám vyšší standard. Co jednička repre a Zadražilův (ne)přestup?

iSkaut | Vaclík: Od Vindahla čekám vyšší standard. Co jednička repre a Zadražilův (ne)přestup?

24. 7. 2025

17 min

Obrázek epizody V BOHEMCE SE PSALY PŘÍBĚHY, KTERÉ SE NEZAPOMÍNAJÍ - Radek Sňozík - Přímo Z Ligy 2.KOLO

V BOHEMCE SE PSALY PŘÍBĚHY, KTERÉ SE NEZAPOMÍNAJÍ - Radek Sňozík - Přímo Z Ligy 2.KOLO

24. 7. 2025

54 min

Obrázek epizody Atom, Art of Wrestling a novinky z WWE/TNA | Kávička 348

Atom, Art of Wrestling a novinky z WWE/TNA | Kávička 348

24. 7. 2025

59 min

Obrázek epizody Příběh kola: Učitel Cupák šokoval! Fanoušek šel na zápas Dukly 250 km! | DRUHÝ DOTEK ZF #34

Příběh kola: Učitel Cupák šokoval! Fanoušek šel na zápas Dukly 250 km! | DRUHÝ DOTEK ZF #34

24. 7. 2025

25 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Titul Bohemky i bez Panenky. Nejslavnější borec vršovického klubu byl miláčkem fanoušků

Seriál Radiožurnálu Sport: Titul Bohemky i bez Panenky. Nejslavnější borec vršovického klubu byl miláčkem fanoušků

24. 7. 2025

4 min

Obrázek epizody „Pod ledem není prostor pro paniku. Doma mi teče i teplá“ – David Vencl

„Pod ledem není prostor pro paniku. Doma mi teče i teplá“ – David Vencl

24. 7. 2025

49 min

Obrázek epizody Lada Vondrová: Atletika by se měla víc otevřít mladým trenérům

Lada Vondrová: Atletika by se měla víc otevřít mladým trenérům

24. 7. 2025

52 min

Obrázek epizody #569: Proč si prošel před Stanley Cupem peklem? >>> Tomáš Nosek

#569: Proč si prošel před Stanley Cupem peklem? >>> Tomáš Nosek

24. 7. 2025

50 min

Obrázek epizody #275 Rashford v Barceloně plus velké preview všech tří nováčků Premier League

#275 Rashford v Barceloně plus velké preview všech tří nováčků Premier League

23. 7. 2025

38 min

Obrázek epizody MISTŘI SVĚTA #35 v OFF-SEASON & Jakub Lauko

MISTŘI SVĚTA #35 v OFF-SEASON & Jakub Lauko

23. 7. 2025

1 hod 20 min

Obrázek epizody Fight! | Procházkův zápas o titulovou šanci. Jak Brichta chyboval? Usyk je nejlepší v historii

Fight! | Procházkův zápas o titulovou šanci. Jak Brichta chyboval? Usyk je nejlepší v historii

23. 7. 2025

1 hod 13 min

Obrázek epizody Procházkův zápas o titulovou šanci. Jak Brichta chyboval? Usyk je nejlepší v historii | Fight!

Procházkův zápas o titulovou šanci. Jak Brichta chyboval? Usyk je nejlepší v historii | Fight!

23. 7. 2025

1 hod 13 min

Obrázek epizody Para Bellum: Tradiční bojová umění, praktická sebeobrana a bojové sporty pro život

Para Bellum: Tradiční bojová umění, praktická sebeobrana a bojové sporty pro život

23. 7. 2025

1 hod 17 min

Obrázek epizody Velo fokus podcast: Po 17. etapě Tour de France

Velo fokus podcast: Po 17. etapě Tour de France

23. 7. 2025

29 min

Obrázek epizody Po 17. etapě Tour de France

Po 17. etapě Tour de France

23. 7. 2025

18 min

Obrázek epizody Smlouva pro Viniho? Ne tak rychle! Noví kapitáni Realu i problém s dalšími příchody BALETKY #17

Smlouva pro Viniho? Ne tak rychle! Noví kapitáni Realu i problém s dalšími příchody BALETKY #17

23. 7. 2025

53 min

Obrázek epizody #02: Z korporátu do gymu: Rok na vlastních nohou s trenérem Alešem Drhlíkem

#02: Z korporátu do gymu: Rok na vlastních nohou s trenérem Alešem Drhlíkem

23. 7. 2025

26 min

Obrázek epizody #123 | Fotil jsem se s tvrdým jádrem fans Sparty!

#123 | Fotil jsem se s tvrdým jádrem fans Sparty!

23. 7. 2025

49 min

Obrázek epizody Luboš Matějka z okresního přeboru a další na golfu! | ROVNÝ A DLOUHÝ #80 🏌️‍♀️

Luboš Matějka z okresního přeboru a další na golfu! | ROVNÝ A DLOUHÝ #80 🏌️‍♀️

23. 7. 2025

10 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Bank a jeho život, který se točí kolem helmy

Seriál Radiožurnálu Sport: Bank a jeho život, který se točí kolem helmy

23. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody ZAJÍC VE DRUHÉ LIZE #61 | První ligové kolo za námi

ZAJÍC VE DRUHÉ LIZE #61 | První ligové kolo za námi

23. 7. 2025

1 hod 26 min