Obrázek epizody Honza Kavalir podcast ep. 36 - MILAN OBOŘIL

Honza Kavalir podcast ep. 36 - MILAN OBOŘIL

14. 5. 2019

1 hod 27 min

Obrázek epizody To, co si dovolil Antonín Panenka, nikdo před ním nedokázal, vzpomíná fotbalová legenda

To, co si dovolil Antonín Panenka, nikdo před ním nedokázal, vzpomíná fotbalová legenda

14. 5. 2019

33 min

Obrázek epizody Fotbal fokus podcast: Může ještě Slavia přijít o titul a je rozhodnutí UEFA o Baku hanebným?

Fotbal fokus podcast: Může ještě Slavia přijít o titul a je rozhodnutí UEFA o Baku hanebným?

14. 5. 2019

1 hod 28 min

Obrázek epizody Fotbal fokus podcast: Může ještě Slavia přijít o titul a je rozhodnutí UEFA o Baku hanebným?

Fotbal fokus podcast: Může ještě Slavia přijít o titul a je rozhodnutí UEFA o Baku hanebným?

14. 5. 2019

1 hod 28 min

Obrázek epizody Trenérské řemeslo by si zasloužilo větší renomé, soudí kouč fotbalové reprezentace Jaroslav Šilhavý

Trenérské řemeslo by si zasloužilo větší renomé, soudí kouč fotbalové reprezentace Jaroslav Šilhavý

14. 5. 2019

31 min

Obrázek epizody Mezi námi fanoušky 18/19 20

Mezi námi fanoušky 18/19 20

14. 5. 2019

1 hod 30 min

Obrázek epizody 5. EisKing DEBRIEFING - Jak dlouho bude trvat tyranie Mercedesu?

5. EisKing DEBRIEFING - Jak dlouho bude trvat tyranie Mercedesu?

13. 5. 2019

15 min

Obrázek epizody Vladimír Šindler: Jedna z nejtěžších oblastí pro rozhodčího je psychická odolnost

Vladimír Šindler: Jedna z nejtěžších oblastí pro rozhodčího je psychická odolnost

13. 5. 2019

25 min

Obrázek epizody Dynamo oslavovalo postup do první fotbalové ligy

Dynamo oslavovalo postup do první fotbalové ligy

13. 5. 2019

6 min

Obrázek epizody Moje kariéra? To jsou taková malá Nagana, říká Martin Hašek

Moje kariéra? To jsou taková malá Nagana, říká Martin Hašek

13. 5. 2019

25 min

Obrázek epizody Športový newsfilter: Logo na ramenách hokejistov nie sú kapitánske výložky, ako špekuluje Facebook

Športový newsfilter: Logo na ramenách hokejistov nie sú kapitánske výložky, ako špekuluje Facebook

13. 5. 2019

8 min

Obrázek epizody #8 | Honza Považan

#8 | Honza Považan

12. 5. 2019

44 min

Obrázek epizody Největší změna v dnešním hokeji je rychlost. Hráči musí mít něco navíc, říká ředitel extraligy Josef Řezníček

Největší změna v dnešním hokeji je rychlost. Hráči musí mít něco navíc, říká ředitel extraligy Josef Řezníček

12. 5. 2019

26 min

Obrázek epizody Na šampionát jsem si musel vzít dovolenou. Nejvíce mě bolí ruce, přiznává parahokejista Michal Vápenka

Na šampionát jsem si musel vzít dovolenou. Nejvíce mě bolí ruce, přiznává parahokejista Michal Vápenka

12. 5. 2019

23 min

Obrázek epizody #40 Nadstavba v Českej Fortuna Lige - O UEL a zostop

#40 Nadstavba v Českej Fortuna Lige - O UEL a zostop

12. 5. 2019

22 min

Obrázek epizody Vstup do mistrovství je těžký, hráči nesmí na nic čekat. Dnes už mi hraní nechybí, říká bývalý hokejista Patrik Eliáš

Vstup do mistrovství je těžký, hráči nesmí na nic čekat. Dnes už mi hraní nechybí, říká bývalý hokejista Patrik Eliáš

11. 5. 2019

34 min

Obrázek epizody Čekání na medaili je dlouhé a pro české hráče je výzvou, říká rozhlasový reportér Aleš Procházka

Čekání na medaili je dlouhé a pro české hráče je výzvou, říká rozhlasový reportér Aleš Procházka

11. 5. 2019

28 min

Obrázek epizody YNWA Daenerys

YNWA Daenerys

11. 5. 2019

1 hod 2 min

Obrázek epizody Honza Kavalir podcast ep. 35 - Vilda Rezek

Honza Kavalir podcast ep. 35 - Vilda Rezek

10. 5. 2019

1 hod 19 min

Obrázek epizody Olympijské hry se změní. Budou ekonomicky efektivnější, fanoušky ale čekají omezení, říká Roman Kumpošt z ČOV

Olympijské hry se změní. Budou ekonomicky efektivnější, fanoušky ale čekají omezení, říká Roman Kumpošt z ČOV

10. 5. 2019

27 min

Obrázek epizody #39 Premiérová nadstavba v Českej Fortuna Lige - O titul

#39 Premiérová nadstavba v Českej Fortuna Lige - O titul

10. 5. 2019

32 min

Obrázek epizody Svátek, nebo nacionalistická selanka? Na Slovensku startuje MS v ledním hokeji

Svátek, nebo nacionalistická selanka? Na Slovensku startuje MS v ledním hokeji

10. 5. 2019

26 min

Obrázek epizody Češi mají na medaili. „Kde jinde než na Slovensku?“ věří Jiří Kejval českým hokejistům

Češi mají na medaili. „Kde jinde než na Slovensku?“ věří Jiří Kejval českým hokejistům

10. 5. 2019

31 min

Obrázek epizody Giro je téměř na startu. Co přinese?

Giro je téměř na startu. Co přinese?

10. 5. 2019

53 min

Obrázek epizody Velo fokus podcast: Giro je téměř na startu. Co přinese?

Velo fokus podcast: Giro je téměř na startu. Co přinese?

10. 5. 2019

53 min