Obrázek epizody „Za olympijské zlato vděčím manželovi. Já chtěla skončit dřív“ – Kateřina Emmons

„Za olympijské zlato vděčím manželovi. Já chtěla skončit dřív“ – Kateřina Emmons

3. 11. 2022

51 min

Obrázek epizody Jan Srnka | Proč ztrácet desetitisíce na prodeji auta svépomocí?

Jan Srnka | Proč ztrácet desetitisíce na prodeji auta svépomocí?

3. 11. 2022

47 min

Obrázek epizody 3 největší specifika B2B marketingu

3 největší specifika B2B marketingu

3. 11. 2022

19 min

Obrázek epizody Studio Svobodného přístavu: Ježek bez klece s Gabrielou Ježkovou

Studio Svobodného přístavu: Ježek bez klece s Gabrielou Ježkovou

3. 11. 2022

2 hod 5 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Musk ovládl Twitter. Jaké má plány?

Vinohradská 12: Musk ovládl Twitter. Jaké má plány?

3. 11. 2022

21 min

Obrázek epizody #53 Dušičky, Halloween a vše strašidelné a nadpřirozené

#53 Dušičky, Halloween a vše strašidelné a nadpřirozené

3. 11. 2022

1 hod 1 min

Obrázek epizody PETR JANDA

PETR JANDA

3. 11. 2022

29 min

Obrázek epizody Kolaps #84: Saša Uhlová - Nejjednodušší je v práci vykořisťovat lidi v beznadějných situacích

Kolaps #84: Saša Uhlová - Nejjednodušší je v práci vykořisťovat lidi v beznadějných situacích

2. 11. 2022

1 hod 26 min

Obrázek epizody Hovory: Já jsem jim do toho hlavně „kafral“, popisuje vznik komiksu Démoni balkánské války spisovatel Dzuro

Hovory: Já jsem jim do toho hlavně „kafral“, popisuje vznik komiksu Démoni balkánské války spisovatel Dzuro

2. 11. 2022

24 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Zpěvačka a influencerka Izabella Kiss v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Zpěvačka a influencerka Izabella Kiss v Klubu Rádia Junior

2. 11. 2022

36 min

Obrázek epizody Jsem rybář na baterky, tvrdí o sobě moderátor Martin Hlaváček. Přesto vyrazil na ryby do Norska

Jsem rybář na baterky, tvrdí o sobě moderátor Martin Hlaváček. Přesto vyrazil na ryby do Norska

2. 11. 2022

33 min

Obrázek epizody Dopolední host: Jsem rybář na baterky, tvrdí o sobě moderátor Martin Hlaváček. Přesto vyrazil na ryby do Norska

Dopolední host: Jsem rybář na baterky, tvrdí o sobě moderátor Martin Hlaváček. Přesto vyrazil na ryby do Norska

2. 11. 2022

33 min

Obrázek epizody Jak hlučný bude nový Concorde a kde je svatý grál?

Jak hlučný bude nový Concorde a kde je svatý grál?

2. 11. 2022

17 min

Obrázek epizody Biskup, král a Královec

Biskup, král a Královec

2. 11. 2022

12 min

Obrázek epizody Celému obrannému průmyslu chybí lidi, říká výkonný ředitel asociace Jiří Hynek

Celému obrannému průmyslu chybí lidi, říká výkonný ředitel asociace Jiří Hynek

2. 11. 2022

19 min

Obrázek epizody Klubovna Naděje: 5# Právník, advokát - Daniel Bartoň: O právech a pomoci obětem trestných činů

Klubovna Naděje: 5# Právník, advokát - Daniel Bartoň: O právech a pomoci obětem trestných činů

2. 11. 2022

1 hod 33 min

Obrázek epizody #334 – Abbas Amanat: Iran Protests, Mahsa Amini, History, CIA & Nuclear Weapons

#334 – Abbas Amanat: Iran Protests, Mahsa Amini, History, CIA & Nuclear Weapons

2. 11. 2022

3 hod 11 min

Obrázek epizody Záložka: Zkušenost tranzice je tak unikátní, že jsem ji musela zpracovat, říká o své knize Mia Žureková

Záložka: Zkušenost tranzice je tak unikátní, že jsem ji musela zpracovat, říká o své knize Mia Žureková

2. 11. 2022

30 min

Obrázek epizody Marshallův plán: Jak Američané prali nacistické zlato. Osudy válečného bankovního a ropného kartelu

Marshallův plán: Jak Američané prali nacistické zlato. Osudy válečného bankovního a ropného kartelu

2. 11. 2022

1 hod 30 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Protidrogový koordinátor: Zavedením nových daní chci podpořit přechod od kouření k alternativám

Dvacet minut Radiožurnálu: Protidrogový koordinátor: Zavedením nových daní chci podpořit přechod od kouření k alternativám

2. 11. 2022

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Protidrogový koordinátor: Zavedením nových daní chci podpořit přechod od kouření k alternativám

Dvacet minut Radiožurnálu: Protidrogový koordinátor: Zavedením nových daní chci podpořit přechod od kouření k alternativám

2. 11. 2022

24 min

Obrázek epizody Michal Špína: Cestou k upířímu hradu

Michal Špína: Cestou k upířímu hradu

2. 11. 2022

26 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Hřbitov jako zrcadlo kultury

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Hřbitov jako zrcadlo kultury

2. 11. 2022

33 min

Obrázek epizody Jiří Boudník: První dny po pádu dvojčat byly devastující. Můj návrh památníku 11. září byl lepší

Jiří Boudník: První dny po pádu dvojčat byly devastující. Můj návrh památníku 11. září byl lepší

2. 11. 2022

1 hod 26 min

Obrázek epizody Ešus 31/10/2022: Kristýna a Matouš v Turecku

Ešus 31/10/2022: Kristýna a Matouš v Turecku

2. 11. 2022

1 hod 1 min