Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Hřbitov jako zrcadlo kultury

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Hřbitov jako zrcadlo kultury

2. 11. 2022

33 min

Obrázek epizody Jiří Boudník: První dny po pádu dvojčat byly devastující. Můj návrh památníku 11. září byl lepší

Jiří Boudník: První dny po pádu dvojčat byly devastující. Můj návrh památníku 11. září byl lepší

2. 11. 2022

1 hod 26 min

Obrázek epizody Ešus 31/10/2022: Kristýna a Matouš v Turecku

Ešus 31/10/2022: Kristýna a Matouš v Turecku

2. 11. 2022

1 hod 1 min

Obrázek epizody Radioporadna: Berušky z Číny pronikají do českých domácností. Klidně je vyhoďte, radí entomolog

Radioporadna: Berušky z Číny pronikají do českých domácností. Klidně je vyhoďte, radí entomolog

2. 11. 2022

14 min

Obrázek epizody Jak se žije s ADHD

Jak se žije s ADHD

2. 11. 2022

35 min

Obrázek epizody #46 Migrace jako lakmusový papírek společnosti. Úskalí českého přístupu k uprchlíkům

#46 Migrace jako lakmusový papírek společnosti. Úskalí českého přístupu k uprchlíkům

2. 11. 2022

56 min

Obrázek epizody Zármutek – břemeno, či snad i pomoc?

Zármutek – břemeno, či snad i pomoc?

2. 11. 2022

54 min

Obrázek epizody Interview Plus: Dokážeme bojovat proti kyberzločincům, ale proti státům to jde těžko, přiznává zakladatel firmy ESET

Interview Plus: Dokážeme bojovat proti kyberzločincům, ale proti státům to jde těžko, přiznává zakladatel firmy ESET

2. 11. 2022

23 min

Obrázek epizody Nejde se vrátit zpátky a něco se musí změnit. Proč kapely ruší jedno turné za druhým?

Nejde se vrátit zpátky a něco se musí změnit. Proč kapely ruší jedno turné za druhým?

2. 11. 2022

17 min

Obrázek epizody On Air: Nejde se vrátit zpátky a něco se musí změnit. Proč kapely ruší jedno turné za druhým?

On Air: Nejde se vrátit zpátky a něco se musí změnit. Proč kapely ruší jedno turné za druhým?

2. 11. 2022

17 min

Obrázek epizody Radioporadna: Pivovarník Milan Rambousek o domácím vaření piva: Je to živý organismus, tak k němu mějme úctu

Radioporadna: Pivovarník Milan Rambousek o domácím vaření piva: Je to živý organismus, tak k němu mějme úctu

2. 11. 2022

17 min

Obrázek epizody Alex a host: Lukáš Pollert: Výroky mám pořád stejný, jen jsou díky sociálním sítím víc vidět

Alex a host: Lukáš Pollert: Výroky mám pořád stejný, jen jsou díky sociálním sítím víc vidět

2. 11. 2022

27 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Kdyby doopravdy mělo dojít k rozpadu Ruska, tak to by byla „jízda“, míní politolog Holzer

Osobnost Plus: Kdyby doopravdy mělo dojít k rozpadu Ruska, tak to by byla „jízda“, míní politolog Holzer

2. 11. 2022

25 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Kdyby doopravdy mělo dojít k rozpadu Ruska, tak to by byla „jízda“, míní politolog Holzer

Osobnost Plus: Kdyby doopravdy mělo dojít k rozpadu Ruska, tak to by byla „jízda“, míní politolog Holzer

2. 11. 2022

25 min

Obrázek epizody Zpěvačka a ochránkyně zvířat Marta Kubišová měla doma i oslíka. „Do bytu jsem ho vozila výtahem“

Zpěvačka a ochránkyně zvířat Marta Kubišová měla doma i oslíka. „Do bytu jsem ho vozila výtahem“

2. 11. 2022

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvačka a ochránkyně zvířat Marta Kubišová měla doma i oslíka. „Do bytu jsem ho vozila výtahem“

Blízká setkání: Zpěvačka a ochránkyně zvířat Marta Kubišová měla doma i oslíka. „Do bytu jsem ho vozila výtahem“

2. 11. 2022

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvačka a ochránkyně zvířat Marta Kubišová měla doma i oslíka. „Do bytu jsem ho vozila výtahem“

Blízká setkání: Zpěvačka a ochránkyně zvířat Marta Kubišová měla doma i oslíka. „Do bytu jsem ho vozila výtahem“

2. 11. 2022

29 min

Obrázek epizody Hodnota práce by měla být jasná podle toho, co firma chce, ne podle pohlaví, říká Simerská z projektu o rovnosti

Hodnota práce by měla být jasná podle toho, co firma chce, ne podle pohlaví, říká Simerská z projektu o rovnosti

2. 11. 2022

17 min

Obrázek epizody Hejtmanka Petra Pecková: Potíže s kapacitami ve školách a školkách řešíme už 12 let

Hejtmanka Petra Pecková: Potíže s kapacitami ve školách a školkách řešíme už 12 let

2. 11. 2022

6 min

Obrázek epizody Téma dne: Analytička Klímová: Windfall tax je nyní pro rozpočet státu jednou z mála možností

Téma dne: Analytička Klímová: Windfall tax je nyní pro rozpočet státu jednou z mála možností

2. 11. 2022

26 min

Obrázek epizody Podhoubí: Nová zelená úsporám má být pro všechny. Nestačí, když se fosilních paliv zbaví jen bohatší

Podhoubí: Nová zelená úsporám má být pro všechny. Nestačí, když se fosilních paliv zbaví jen bohatší

2. 11. 2022

33 min

Obrázek epizody Hořeňovský, Růžička: Žalujeme ministerstvo, abychom vyjasnili hranice svobody projevu na internetu

Hořeňovský, Růžička: Žalujeme ministerstvo, abychom vyjasnili hranice svobody projevu na internetu

2. 11. 2022

1 hod 9 min

Obrázek epizody E81 | Martin Loučka: „Paliativní péče není o smrti, ale o dobrém životě před ní.“

E81 | Martin Loučka: „Paliativní péče není o smrti, ale o dobrém životě před ní.“

2. 11. 2022

46 min

Obrázek epizody Bourání: Králíci, husy a vápenné omítky. Jak žije a pracuje architekt Vojtěch Kmošek na staletém statku

Bourání: Králíci, husy a vápenné omítky. Jak žije a pracuje architekt Vojtěch Kmošek na staletém statku

2. 11. 2022

37 min

Obrázek epizody Pro a proti: Vondráček: 30 let po revoluci už lustrační zákon není aktuální. Je to snaha o diskvalifikaci Babiše

Pro a proti: Vondráček: 30 let po revoluci už lustrační zákon není aktuální. Je to snaha o diskvalifikaci Babiše

2. 11. 2022

24 min