Obrázek epizody 23. díl. S Martinou Viktorií Kopeckou, o adventním čase pospolitosti

23. díl. S Martinou Viktorií Kopeckou, o adventním čase pospolitosti

10. 12. 2022

51 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Kakaové boby jsou superpotravina, ty dobré látky se dají přenést i do čokolády, říká její výrobkyně

Host Lenky Vahalové: Kakaové boby jsou superpotravina, ty dobré látky se dají přenést i do čokolády, říká její výrobkyně

10. 12. 2022

19 min

Obrázek epizody #21 Petra a Radovan Vargovi - Vídeňský řízek a suchý Veltlín - to milujeme

#21 Petra a Radovan Vargovi - Vídeňský řízek a suchý Veltlín - to milujeme

10. 12. 2022

2 hod 0 min

Obrázek epizody Selects: How Polar Bears Work

Selects: How Polar Bears Work

10. 12. 2022

46 min

Obrázek epizody Veronika Opatřilová: Nejsem jenom queer autorka. LGBT tematika je mi ale blízká

Veronika Opatřilová: Nejsem jenom queer autorka. LGBT tematika je mi ale blízká

10. 12. 2022

27 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Veronika Opatřilová: Nejsem jenom queer autorka. LGBT tematika je mi ale blízká

Host Radiožurnálu: Veronika Opatřilová: Nejsem jenom queer autorka. LGBT tematika je mi ale blízká

10. 12. 2022

27 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Kávovník jako pokojová rostlina je dekorativní a možná vyplodí i zrnka kávy

Hobby magazín: Kávovník jako pokojová rostlina je dekorativní a možná vyplodí i zrnka kávy

10. 12. 2022

3 min

Obrázek epizody Magazín Experiment: Magazín Experiment: Hasiče v Českém Švýcarsku nahradili vědci a odborníci na mechy a houby

Magazín Experiment: Magazín Experiment: Hasiče v Českém Švýcarsku nahradili vědci a odborníci na mechy a houby

10. 12. 2022

18 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Proč se jeho kanceláři říkalo Františkovy Lázně, prozradí František Kinský

Stříbrný vítr: Proč se jeho kanceláři říkalo Františkovy Lázně, prozradí František Kinský

10. 12. 2022

43 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Proč se jeho kanceláři říkalo Františkovy Lázně, prozradí František Kinský

Stříbrný vítr: Proč se jeho kanceláři říkalo Františkovy Lázně, prozradí František Kinský

10. 12. 2022

43 min

Obrázek epizody #40 Jak na dárek pro muže minimalistu? S nádechem bezobalu k tomu?

#40 Jak na dárek pro muže minimalistu? S nádechem bezobalu k tomu?

10. 12. 2022

11 min

Obrázek epizody NA ROVINU s Branislavom Gröhlingom: Preferujem úradnícku vládu

NA ROVINU s Branislavom Gröhlingom: Preferujem úradnícku vládu

10. 12. 2022

27 min

Obrázek epizody Why You Feel So Anxious All The Time - Dr Russell Kennedy - #563

Why You Feel So Anxious All The Time - Dr Russell Kennedy - #563

10. 12. 2022

1 hod 13 min

Obrázek epizody TDPP #8: robinovski10: “Hodili jsme si emko do piva” “V přírodě jsem se vyskytoval a vyskytuju”

TDPP #8: robinovski10: “Hodili jsme si emko do piva” “V přírodě jsem se vyskytoval a vyskytuju”

10. 12. 2022

1 hod 4 min

Obrázek epizody Tento YOUTUBER Mě NESNÁŠÍ ... (Reakce na Michala Jedličku)

Tento YOUTUBER Mě NESNÁŠÍ ... (Reakce na Michala Jedličku)

10. 12. 2022

1 hod 23 min

Obrázek epizody O selhání trhu s Timem Kožuchovem

O selhání trhu s Timem Kožuchovem

10. 12. 2022

1 hod 50 min

Obrázek epizody Chobotnice klimatických dezinformací #2: Dějiny klimatického konsenzu

Chobotnice klimatických dezinformací #2: Dějiny klimatického konsenzu

9. 12. 2022

55 min

Obrázek epizody Hovory: Může Il Boemo dostat Oscara? Napoví ráno 22. prosince, prozrazuje producent Macola

Hovory: Může Il Boemo dostat Oscara? Napoví ráno 22. prosince, prozrazuje producent Macola

9. 12. 2022

23 min

Obrázek epizody Sami dva v horách, jen s losy, medvědy a chřestýši. Manželé ušli tisíce kilometrů přes Spojené státy

Sami dva v horách, jen s losy, medvědy a chřestýši. Manželé ušli tisíce kilometrů přes Spojené státy

9. 12. 2022

26 min

Obrázek epizody Dopolední host: Sami dva v horách, jen s losy, medvědy a chřestýši. Manželé ušli tisíce kilometrů přes Spojené státy

Dopolední host: Sami dva v horách, jen s losy, medvědy a chřestýši. Manželé ušli tisíce kilometrů přes Spojené státy

9. 12. 2022

26 min

Obrázek epizody 21. Vasektomie tak mladej? Nechci šířit své geny!

21. Vasektomie tak mladej? Nechci šířit své geny!

9. 12. 2022

43 min

Obrázek epizody Off Season 2022/23: Mundial Part 1.

Off Season 2022/23: Mundial Part 1.

9. 12. 2022

28 min

Obrázek epizody vs. Tanec

vs. Tanec

9. 12. 2022

38 min

Obrázek epizody Herečka Eva Čížkovská: Situace v divadlech není růžová, za současného ekonomického stavu si lidé odpouští kulturu jako první

Herečka Eva Čížkovská: Situace v divadlech není růžová, za současného ekonomického stavu si lidé odpouští kulturu jako první

9. 12. 2022

16 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Zeman: Amnestii neplánuji. Zda jmenuji předsedu Ústavního soudu, se teprve rozhodnu

Dvacet minut Radiožurnálu: Zeman: Amnestii neplánuji. Zda jmenuji předsedu Ústavního soudu, se teprve rozhodnu

9. 12. 2022

32 min