Obrázek epizody Off Season 2022/23: Mundial Part 1.

Off Season 2022/23: Mundial Part 1.

9. 12. 2022

28 min

Obrázek epizody vs. Tanec

vs. Tanec

9. 12. 2022

38 min

Obrázek epizody Herečka Eva Čížkovská: Situace v divadlech není růžová, za současného ekonomického stavu si lidé odpouští kulturu jako první

Herečka Eva Čížkovská: Situace v divadlech není růžová, za současného ekonomického stavu si lidé odpouští kulturu jako první

9. 12. 2022

16 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Zeman: Amnestii neplánuji. Zda jmenuji předsedu Ústavního soudu, se teprve rozhodnu

Dvacet minut Radiožurnálu: Zeman: Amnestii neplánuji. Zda jmenuji předsedu Ústavního soudu, se teprve rozhodnu

9. 12. 2022

32 min

Obrázek epizody EVOLUCIONÁŘI 26. díl - Michal Vrátný

EVOLUCIONÁŘI 26. díl - Michal Vrátný

9. 12. 2022

37 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Eva Marková: Nový etický kodex pedagogů může přispět k zvědomění prestiže učitelské profese

Dvacet minut Radiožurnálu: Eva Marková: Nový etický kodex pedagogů může přispět k zvědomění prestiže učitelské profese

9. 12. 2022

23 min

Obrázek epizody Are video calls the best we can do in the age of the metaverse? | Josephine Eyre

Are video calls the best we can do in the age of the metaverse? | Josephine Eyre

9. 12. 2022

15 min

Obrázek epizody Svět středověkých her

Svět středověkých her

9. 12. 2022

46 min

Obrázek epizody Proč v nás některé zvuky vyvolávají vztek

Proč v nás některé zvuky vyvolávají vztek

9. 12. 2022

20 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Stínomilné pokojové rostliny

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Stínomilné pokojové rostliny

9. 12. 2022

33 min

Obrázek epizody The Middle of Everything Ever

The Middle of Everything Ever

9. 12. 2022

29 min

Obrázek epizody Jak prožívají svátky věřící v nevěřících rodinách? I ateisté často vnímají Vánoce duchovně

Jak prožívají svátky věřící v nevěřících rodinách? I ateisté často vnímají Vánoce duchovně

9. 12. 2022

14 min

Obrázek epizody Dát práci lidem s postižením znamená dát jim důstojnost | Bára Nesvadbová o pomoci lidem

Dát práci lidem s postižením znamená dát jim důstojnost | Bára Nesvadbová o pomoci lidem

9. 12. 2022

14 min

Obrázek epizody Železnice v Evropské unii zamrzla v minulém století, říká ředitel Kladenské dopravní a strojní Radek Šauer

Železnice v Evropské unii zamrzla v minulém století, říká ředitel Kladenské dopravní a strojní Radek Šauer

9. 12. 2022

16 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Pavel: Pro někoho jsem asi kontroverzní kandidát. Spíš než kvůli minulosti je to kvůli přítomnosti

Dvacet minut Radiožurnálu: Pavel: Pro někoho jsem asi kontroverzní kandidát. Spíš než kvůli minulosti je to kvůli přítomnosti

9. 12. 2022

25 min

Obrázek epizody interview 9/12/2022: Moderat @Radio 1

interview 9/12/2022: Moderat @Radio 1

9. 12. 2022

15 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Dohromady s dobrou vůlí a solidaritou se dá plno věcí zvládnout, povzbuzuje ředitel Diakonie ČCE

Host Lucie Výborné: Dohromady s dobrou vůlí a solidaritou se dá plno věcí zvládnout, povzbuzuje ředitel Diakonie ČCE

9. 12. 2022

29 min

Obrázek epizody Ondřej Soukup: Mým snem je, aby mě někdo naučil šachy. Hraju i v metru

Ondřej Soukup: Mým snem je, aby mě někdo naučil šachy. Hraju i v metru

9. 12. 2022

26 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Ondřej Soukup: Mým snem je, aby mě někdo naučil šachy. Hraju i v metru

Blízká setkání: Ondřej Soukup: Mým snem je, aby mě někdo naučil šachy. Hraju i v metru

9. 12. 2022

26 min

Obrázek epizody No86 - DLŽÍŠ MI NOHAVIČKY

No86 - DLŽÍŠ MI NOHAVIČKY

9. 12. 2022

32 min

Obrázek epizody V kokořínských lesích u Liběchova můžete obdivovat i umění. Monumentální sochy Václava Levého

V kokořínských lesích u Liběchova můžete obdivovat i umění. Monumentální sochy Václava Levého

9. 12. 2022

20 min

Obrázek epizody Miloslav Nevrlý #5

Miloslav Nevrlý #5

9. 12. 2022

27 min

Obrázek epizody #33: SAON

#33: SAON

9. 12. 2022

56 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Biolog: Rozmanitost přírody na tom nikdy nebyla tak špatně. Základním problémem je velikost populace

Osobnost Plus: Biolog: Rozmanitost přírody na tom nikdy nebyla tak špatně. Základním problémem je velikost populace

9. 12. 2022

26 min

Obrázek epizody Marie Jílková: Zpoždění vyplácení sociálních dávek lidi dost často existenčně ohrožuje

Marie Jílková: Zpoždění vyplácení sociálních dávek lidi dost často existenčně ohrožuje

9. 12. 2022

5 min