Obrázek epizody Ondřej Soukup: Mým snem je, aby mě někdo naučil šachy. Hraju i v metru

Ondřej Soukup: Mým snem je, aby mě někdo naučil šachy. Hraju i v metru

9. 12. 2022

26 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Ondřej Soukup: Mým snem je, aby mě někdo naučil šachy. Hraju i v metru

Blízká setkání: Ondřej Soukup: Mým snem je, aby mě někdo naučil šachy. Hraju i v metru

9. 12. 2022

26 min

Obrázek epizody No86 - DLŽÍŠ MI NOHAVIČKY

No86 - DLŽÍŠ MI NOHAVIČKY

9. 12. 2022

32 min

Obrázek epizody V kokořínských lesích u Liběchova můžete obdivovat i umění. Monumentální sochy Václava Levého

V kokořínských lesích u Liběchova můžete obdivovat i umění. Monumentální sochy Václava Levého

9. 12. 2022

20 min

Obrázek epizody Miloslav Nevrlý #5

Miloslav Nevrlý #5

9. 12. 2022

27 min

Obrázek epizody #33: SAON

#33: SAON

9. 12. 2022

56 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Biolog: Rozmanitost přírody na tom nikdy nebyla tak špatně. Základním problémem je velikost populace

Osobnost Plus: Biolog: Rozmanitost přírody na tom nikdy nebyla tak špatně. Základním problémem je velikost populace

9. 12. 2022

26 min

Obrázek epizody Marie Jílková: Zpoždění vyplácení sociálních dávek lidi dost často existenčně ohrožuje

Marie Jílková: Zpoždění vyplácení sociálních dávek lidi dost často existenčně ohrožuje

9. 12. 2022

5 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Neandrtálci uměli vařit a děti okradly pána o minerálku. To jsou nej zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: Neandrtálci uměli vařit a děti okradly pána o minerálku. To jsou nej zprávy minulého týdne

9. 12. 2022

8 min

Obrázek epizody Sochař Michal Gabriel: Když se z vesmíru vyloupne socha. Práce s 3D programem mě fascinuje

Sochař Michal Gabriel: Když se z vesmíru vyloupne socha. Práce s 3D programem mě fascinuje

9. 12. 2022

48 min

Obrázek epizody Vizitka: Sochař Michal Gabriel: Když se z vesmíru vyloupne socha. Práce s 3D programem mě fascinuje

Vizitka: Sochař Michal Gabriel: Když se z vesmíru vyloupne socha. Práce s 3D programem mě fascinuje

9. 12. 2022

48 min

Obrázek epizody Během Mediálního dne cítím mezi studenty sounáležitost, která je běžná v redakci, říká pedagog a novinář Roman Bradáč

Během Mediálního dne cítím mezi studenty sounáležitost, která je běžná v redakci, říká pedagog a novinář Roman Bradáč

9. 12. 2022

14 min

Obrázek epizody Adventní kalendář s CBD, hotely v metaverzu i nezřízené utrácení. Poslechněte si zimní trendy

Adventní kalendář s CBD, hotely v metaverzu i nezřízené utrácení. Poslechněte si zimní trendy

9. 12. 2022

35 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Adam Černý: Už žádné čekání na hranicích? Vstup Chorvatska do Schengenu je pro nás k zamyšlení

Jak to vidí...: Adam Černý: Už žádné čekání na hranicích? Vstup Chorvatska do Schengenu je pro nás k zamyšlení

9. 12. 2022

23 min

Obrázek epizody Bezobalu Jiří Sedlák: v potravinách nehledejte lesk, ale kvalitu a vnitřní krásu! | Podcast #14

Bezobalu Jiří Sedlák: v potravinách nehledejte lesk, ale kvalitu a vnitřní krásu! | Podcast #14

9. 12. 2022

43 min

Obrázek epizody Moment 87 - Dr Aria On How To Get Over Heartbreak

Moment 87 - Dr Aria On How To Get Over Heartbreak

9. 12. 2022

11 min

Obrázek epizody 06: SAN FELICE CIRCEO (stanování v Itálii)

06: SAN FELICE CIRCEO (stanování v Itálii)

9. 12. 2022

25 min

Obrázek epizody NA ROVINU so sociologičkou Porubänovou: Bude horšie, pýtajte si vyšší plat

NA ROVINU so sociologičkou Porubänovou: Bude horšie, pýtajte si vyšší plat

9. 12. 2022

29 min

Obrázek epizody Adam Borzič: Čekání na světlo

Adam Borzič: Čekání na světlo

9. 12. 2022

4 min

Obrázek epizody Markéta Lukášková: Křišťálová Lupa je pinďour párty, hejty z dob Reflexu byly kyberšikana

Markéta Lukášková: Křišťálová Lupa je pinďour párty, hejty z dob Reflexu byly kyberšikana

9. 12. 2022

1 hod 1 min

Obrázek epizody Kateřina Kotačková: Deník Ma&Mi vznikl pro všechny, kdo nechce zapomenout na zážitky z těhotenství

Kateřina Kotačková: Deník Ma&Mi vznikl pro všechny, kdo nechce zapomenout na zážitky z těhotenství

9. 12. 2022

13 min

Obrázek epizody 06 DOMINA| Klícky cudnosti pro muže nebo ruka v zadku až po loket. Domina odhaluje drsné praktikyP

06 DOMINA| Klícky cudnosti pro muže nebo ruka v zadku až po loket. Domina odhaluje drsné praktikyP

9. 12. 2022

50 min

Obrázek epizody #345 – Coffeezilla: SBF, FTX, Fraud, Scams, Fake Gurus, Money, Fame, and Power

#345 – Coffeezilla: SBF, FTX, Fraud, Scams, Fake Gurus, Money, Fame, and Power

9. 12. 2022

3 hod 51 min

Obrázek epizody Inženýr vs. bakalář (Adventní kalendář Miloše Zemana #89)

Inženýr vs. bakalář (Adventní kalendář Miloše Zemana #89)

9. 12. 2022

5 min

Obrázek epizody Raut #11: Pro český svět umění jsme stále v první řadě cizinci

Raut #11: Pro český svět umění jsme stále v první řadě cizinci

8. 12. 2022

35 min