Obrázek epizody Raut #11: Pro český svět umění jsme stále v první řadě cizinci

Raut #11: Pro český svět umění jsme stále v první řadě cizinci

8. 12. 2022

35 min

Obrázek epizody Jablko v tabletce i jedlém obalu, který prodlouží trvanlivost. Vědci řeší, jak lépe využít potraviny

Jablko v tabletce i jedlém obalu, který prodlouží trvanlivost. Vědci řeší, jak lépe využít potraviny

8. 12. 2022

25 min

Obrázek epizody #9 Daniel Kratochvíl - učitel fyziky a matematiky

#9 Daniel Kratochvíl - učitel fyziky a matematiky

8. 12. 2022

9 min

Obrázek epizody Všechny jmenuju! (Adventní kalendář Miloše Zemana #90)

Všechny jmenuju! (Adventní kalendář Miloše Zemana #90)

8. 12. 2022

5 min

Obrázek epizody DAN ORÁLEK a MILAN DANĚK: "Uběhnuté maratony nepočítám."

DAN ORÁLEK a MILAN DANĚK: "Uběhnuté maratony nepočítám."

8. 12. 2022

38 min

Obrázek epizody Duševné zdravie a rola médií na Slovensku (záznam diskusie)

Duševné zdravie a rola médií na Slovensku (záznam diskusie)

8. 12. 2022

1 hod 8 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Toxikolog: Předpokládal jsem, že reakce politiků na vyšetřování havárie na Bečvě bude rychlejší

Dvacet minut Radiožurnálu: Toxikolog: Předpokládal jsem, že reakce politiků na vyšetřování havárie na Bečvě bude rychlejší

8. 12. 2022

23 min

Obrázek epizody How great leaders take on uncertainty | Anjali Sud and Stephanie Mehta

How great leaders take on uncertainty | Anjali Sud and Stephanie Mehta

8. 12. 2022

24 min

Obrázek epizody Vozíčkář Jiří Čeloud: Smyslem života je samotný bytí. I nesamostatného člověka

Vozíčkář Jiří Čeloud: Smyslem života je samotný bytí. I nesamostatného člověka

8. 12. 2022

44 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: "Zdravé" recepty

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: "Zdravé" recepty

8. 12. 2022

32 min

Obrázek epizody Hudební tip: Mutanti hledaj východisko objevují tuzemský noise folk a nasazují snapbacky

Hudební tip: Mutanti hledaj východisko objevují tuzemský noise folk a nasazují snapbacky

8. 12. 2022

2 min

Obrázek epizody Na Erasmus na motorce s Ondrou

Na Erasmus na motorce s Ondrou

8. 12. 2022

1 hod 3 min

Obrázek epizody Jak se ruská exilová televize dostala do problémů

Jak se ruská exilová televize dostala do problémů

8. 12. 2022

43 min

Obrázek epizody #11 - Předvánoční atmosféra a Albufera

#11 - Předvánoční atmosféra a Albufera

8. 12. 2022

32 min

Obrázek epizody Deskovky roku 2022 podle Radia Wave: Šedesátkovou formulí přes hlubiny vesmíru až do Středozemě

Deskovky roku 2022 podle Radia Wave: Šedesátkovou formulí přes hlubiny vesmíru až do Středozemě

8. 12. 2022

15 min

Obrázek epizody „Nezapomněli jsme, ale odpustili,“ vzkazují Vietnamci a zvou americké turisty do své země

„Nezapomněli jsme, ale odpustili,“ vzkazují Vietnamci a zvou americké turisty do své země

8. 12. 2022

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: „Nezapomněli jsme, ale odpustili,“ vzkazují Vietnamci a zvou americké turisty do své země

Zápisník zahraničních zpravodajů: „Nezapomněli jsme, ale odpustili,“ vzkazují Vietnamci a zvou americké turisty do své země

8. 12. 2022

3 min

Obrázek epizody 27. výročí zahájení vysílání Radia Proglas s Martinem Holíkem, Milanem Tesařem a Janem Hanákem

27. výročí zahájení vysílání Radia Proglas s Martinem Holíkem, Milanem Tesařem a Janem Hanákem

8. 12. 2022

48 min

Obrázek epizody Saša Uhlová: Co ohrožuje a ničí rodinu

Saša Uhlová: Co ohrožuje a ničí rodinu

8. 12. 2022

6 min

Obrázek epizody Španělé věří, že pijí výbornou kávu. Úplně to tak ale prý není

Španělé věří, že pijí výbornou kávu. Úplně to tak ale prý není

8. 12. 2022

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Španělé věří, že pijí výbornou kávu. Úplně to tak ale prý není

Zápisník zahraničních zpravodajů: Španělé věří, že pijí výbornou kávu. Úplně to tak ale prý není

8. 12. 2022

3 min

Obrázek epizody Česko chystá další dotace do živočišného průmyslu pod záminkou welfare zvířat

Česko chystá další dotace do živočišného průmyslu pod záminkou welfare zvířat

8. 12. 2022

6 min

Obrázek epizody Martin Dejdar: Měl jsem se jmenovat Tonda Námořník. Jaké zažil Vánoce na zaoceánské lodi?

Martin Dejdar: Měl jsem se jmenovat Tonda Námořník. Jaké zažil Vánoce na zaoceánské lodi?

8. 12. 2022

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Martin Dejdar: "Měl jsem se jmenovat Tonda Námořník." Jaké zažil Vánoce na zaoceánské lodi?

Blízká setkání: Martin Dejdar: "Měl jsem se jmenovat Tonda Námořník." Jaké zažil Vánoce na zaoceánské lodi?

8. 12. 2022

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Martin Dejdar: "Měl jsem se jmenovat Tonda Námořník." Jaké zažil Vánoce na zaoceánské lodi?

Blízká setkání: Martin Dejdar: "Měl jsem se jmenovat Tonda Námořník." Jaké zažil Vánoce na zaoceánské lodi?

8. 12. 2022

30 min