Obrázek epizody Jak to vidí...: Iva Holmerová: Později do důchodu? Se stárnutím populace se dá vypořádat i jinými metodami

Jak to vidí...: Iva Holmerová: Později do důchodu? Se stárnutím populace se dá vypořádat i jinými metodami

2. 3. 2023

24 min

Obrázek epizody NA ROVINU s expolicajtom Chudým: Sami seba sme sa pýtali, či slúžime mafii

NA ROVINU s expolicajtom Chudým: Sami seba sme sa pýtali, či slúžime mafii

2. 3. 2023

28 min

Obrázek epizody E226: Zara Larsson: How To Stop Caring What Others Think!

E226: Zara Larsson: How To Stop Caring What Others Think!

2. 3. 2023

1 hod 4 min

Obrázek epizody Feminism Is No Longer Helping Women - Mary Harrington - #596

Feminism Is No Longer Helping Women - Mary Harrington - #596

2. 3. 2023

1 hod 49 min

Obrázek epizody Anna Beata Háblová: Vzpomínka na Evu

Anna Beata Háblová: Vzpomínka na Evu

2. 3. 2023

3 min

Obrázek epizody 7 - Kamarád taky rád? Je přátelství mezi mužem a ženou mýtus?

7 - Kamarád taky rád? Je přátelství mezi mužem a ženou mýtus?

2. 3. 2023

29 min

Obrázek epizody Yemi A.D.: Věřím v multivesmír, každý den začínám na nové planetě. Rovnost lidí musí někdo zaplatit

Yemi A.D.: Věřím v multivesmír, každý den začínám na nové planetě. Rovnost lidí musí někdo zaplatit

2. 3. 2023

29 min

Obrázek epizody IV/19. Výtoňské mosty

IV/19. Výtoňské mosty

2. 3. 2023

38 min

Obrázek epizody „Běžci na lyžích nejsou běžkaři. Předstartovní rituály mě spíš znervózňují“ – Michal Novák

„Běžci na lyžích nejsou běžkaři. Předstartovní rituály mě spíš znervózňují“ – Michal Novák

2. 3. 2023

44 min

Obrázek epizody Kateřina Kopicová z Těla s příběhem: Sebepřijetí je potřeba, aby se člověk mohl dál rozvíjet

Kateřina Kopicová z Těla s příběhem: Sebepřijetí je potřeba, aby se člověk mohl dál rozvíjet

2. 3. 2023

25 min

Obrázek epizody Radek Šiller | Dělal jsem au-pair klukovi, jehož děda zrovna režíroval Jamese Bonda.

Radek Šiller | Dělal jsem au-pair klukovi, jehož děda zrovna režíroval Jamese Bonda.

2. 3. 2023

41 min

Obrázek epizody Velmi naštvaný kocour

Velmi naštvaný kocour

2. 3. 2023

3 min

Obrázek epizody Ondřej Zelenka: Snažíme se developerům dávat to, co doopravdy chtějí

Ondřej Zelenka: Snažíme se developerům dávat to, co doopravdy chtějí

2. 3. 2023

29 min

Obrázek epizody Studio Svobodného přístavu: Zákazy

Studio Svobodného přístavu: Zákazy

2. 3. 2023

1 hod 50 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Zasahuje ministr spravedlnosti do živé kauzy?

Vinohradská 12: Zasahuje ministr spravedlnosti do živé kauzy?

2. 3. 2023

23 min

Obrázek epizody Tomáš Sedláček: Na Ukrajině se bojuje o ducha Evropy

Tomáš Sedláček: Na Ukrajině se bojuje o ducha Evropy

1. 3. 2023

1 hod 33 min

Obrázek epizody Episode #176 ... Susan Sontag - Do you criticize yourself the way you criticize a movie?

Episode #176 ... Susan Sontag - Do you criticize yourself the way you criticize a movie?

1. 3. 2023

33 min

Obrázek epizody Hovory: Stolní fotbal je především radost, zároveň učí fair play, říká propagátor malého sportu Souček

Hovory: Stolní fotbal je především radost, zároveň učí fair play, říká propagátor malého sportu Souček

1. 3. 2023

23 min

Obrázek epizody NEJHORŠÍ TRESTY SMRTI

NEJHORŠÍ TRESTY SMRTI

1. 3. 2023

32 min

Obrázek epizody Souvislosti Plus: Investice do stáří. Preventivní medicínou by stát ušetřil až bilion korun ročně, upozorňuje lékař

Souvislosti Plus: Investice do stáří. Preventivní medicínou by stát ušetřil až bilion korun ročně, upozorňuje lékař

1. 3. 2023

53 min

Obrázek epizody #102 První dojmy a jak zabodovat!

#102 První dojmy a jak zabodovat!

1. 3. 2023

44 min

Obrázek epizody Vyfasovala jsem hodně zajímavý genetický koktejl, prozrazuje jihočeská houslistka Audrey Lee Belcher

Vyfasovala jsem hodně zajímavý genetický koktejl, prozrazuje jihočeská houslistka Audrey Lee Belcher

1. 3. 2023

25 min

Obrázek epizody Buchty: Jen solárko, kardio a tvaroh? Kulturistika je mnohem víc a dá se dělat i se šrouby v páteři

Buchty: Jen solárko, kardio a tvaroh? Kulturistika je mnohem víc a dá se dělat i se šrouby v páteři

1. 3. 2023

48 min

Obrázek epizody Dopolední host: Vyfasovala jsem hodně zajímavý genetický koktejl, prozrazuje jihočeská houslistka Audrey Lee Belcher

Dopolední host: Vyfasovala jsem hodně zajímavý genetický koktejl, prozrazuje jihočeská houslistka Audrey Lee Belcher

1. 3. 2023

25 min

Obrázek epizody Albert FIkáček: Vlakem na Ukrajinu, Postavili jsme plachetnici z PET lahví a vydali se na moře

Albert FIkáček: Vlakem na Ukrajinu, Postavili jsme plachetnici z PET lahví a vydali se na moře

1. 3. 2023

36 min