Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Valorizace penzí. Prodej aut se spalovacími motory. Světelné znečištění

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Valorizace penzí. Prodej aut se spalovacími motory. Světelné znečištění

1. 3. 2023

19 min

Obrázek epizody Lukáš Feštr: Basketbal už není bezkontaktní sport. Nejlepším hráčem NBA je Nikola Jokić

Lukáš Feštr: Basketbal už není bezkontaktní sport. Nejlepším hráčem NBA je Nikola Jokić

1. 3. 2023

1 hod 7 min

Obrázek epizody Jiří Rusnok: Zvyšování úrokových sazeb již teď není podstatné

Jiří Rusnok: Zvyšování úrokových sazeb již teď není podstatné

1. 3. 2023

20 min

Obrázek epizody Off Season 2022/23: Okamžitá kvalita

Off Season 2022/23: Okamžitá kvalita

1. 3. 2023

34 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Komiksový autor a režisér Vojtěch Mašek: Kdybych byl psem, tak hladkosrstým

Brambora s vejcem: Komiksový autor a režisér Vojtěch Mašek: Kdybych byl psem, tak hladkosrstým

1. 3. 2023

15 min

Obrázek epizody Host Dne na Moravě: Petr Baxant z VUT: Světelné znečištění znemožňuje lidem regeneraci a hvězdářům kazí práci

Host Dne na Moravě: Petr Baxant z VUT: Světelné znečištění znemožňuje lidem regeneraci a hvězdářům kazí práci

1. 3. 2023

15 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Senátor Canov: S nižší valorizací důchodů problém nemám. Vadí mi protiústavnost a to, že vláda spala

Dvacet minut Radiožurnálu: Senátor Canov: S nižší valorizací důchodů problém nemám. Vadí mi protiústavnost a to, že vláda spala

1. 3. 2023

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Senátor Canov: S nižší valorizací důchodů problém nemám. Vadí mi protiústavnost a to, že vláda spala

Dvacet minut Radiožurnálu: Senátor Canov: S nižší valorizací důchodů problém nemám. Vadí mi protiústavnost a to, že vláda spala

1. 3. 2023

24 min

Obrázek epizody Houpačky: Když jsem odcházela po ambulantním porodu se synem v náruči, byla ze mě nepřemožitelná hrdinka

Houpačky: Když jsem odcházela po ambulantním porodu se synem v náruči, byla ze mě nepřemožitelná hrdinka

1. 3. 2023

21 min

Obrázek epizody Houpačky: Když jsem odcházela po ambulantním porodu se synem v náruči, byla ze mě nepřemožitelná hrdinka

Houpačky: Když jsem odcházela po ambulantním porodu se synem v náruči, byla ze mě nepřemožitelná hrdinka

1. 3. 2023

21 min

Obrázek epizody Tomáš Vyoral: Chceš od režimu privilegia? Prohlaš se za teplouše, ublíženou menšinu a nechtěj mír!

Tomáš Vyoral: Chceš od režimu privilegia? Prohlaš se za teplouše, ublíženou menšinu a nechtěj mír!

1. 3. 2023

1 hod 20 min

Obrázek epizody Ep.1 | Pilot | PODCAST Tea o pátý

Ep.1 | Pilot | PODCAST Tea o pátý

1. 3. 2023

59 min

Obrázek epizody V KLDR umírají lidé hlady

V KLDR umírají lidé hlady

1. 3. 2023

1 hod 8 min

Obrázek epizody První vysvědčení bez známek, zimní kempování a spiknutí

První vysvědčení bez známek, zimní kempování a spiknutí

1. 3. 2023

30 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Jak se chovat na místě dopravní nehody

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Jak se chovat na místě dopravní nehody

1. 3. 2023

33 min

Obrázek epizody Josef Kraus: Putin nemůže jaderné zbraně použít sám. Islámský stát měl lepší marketing než Al-Káida

Josef Kraus: Putin nemůže jaderné zbraně použít sám. Islámský stát měl lepší marketing než Al-Káida

1. 3. 2023

1 hod 30 min

Obrázek epizody O útlaku bez senzací. Eva Koťátková ve výstavě zpracovává populární téma přitažlivě i citlivě

O útlaku bez senzací. Eva Koťátková ve výstavě zpracovává populární téma přitažlivě i citlivě

1. 3. 2023

8 min

Obrázek epizody On Air: O útlaku bez senzací. Eva Koťátková ve výstavě zpracovává populární téma přitažlivě i citlivě

On Air: O útlaku bez senzací. Eva Koťátková ve výstavě zpracovává populární téma přitažlivě i citlivě

1. 3. 2023

8 min

Obrázek epizody Bourání: Přednost mají muži. Historička umění Helena Huber-Doudová o tom, jak se svět architektů bránil ženám

Bourání: Přednost mají muži. Historička umění Helena Huber-Doudová o tom, jak se svět architektů bránil ženám

1. 3. 2023

41 min

Obrázek epizody Papouščí ZOO Bošovice

Papouščí ZOO Bošovice

1. 3. 2023

8 min

Obrázek epizody Ondřej Kolář: Vyhostit ruského velvyslance je možné, v diplomacii jsme zbytečně opatrní

Ondřej Kolář: Vyhostit ruského velvyslance je možné, v diplomacii jsme zbytečně opatrní

1. 3. 2023

53 min

Obrázek epizody Zdravotní škola byla pro mou kadeřnickou práci skvělý základ, říká Tomáš Arsov

Zdravotní škola byla pro mou kadeřnickou práci skvělý základ, říká Tomáš Arsov

1. 3. 2023

15 min

Obrázek epizody Radioporadna: Datové schránky a daňové přiznání. Poradíme vám, jak se vyhnout problémům a zbytečně se nestresovat

Radioporadna: Datové schránky a daňové přiznání. Poradíme vám, jak se vyhnout problémům a zbytečně se nestresovat

1. 3. 2023

17 min

Obrázek epizody Alex a host: Petr Arenberger: O léčbě pohlavních chorob se moc nemluví. Je to společenská otázka

Alex a host: Petr Arenberger: O léčbě pohlavních chorob se moc nemluví. Je to společenská otázka

1. 3. 2023

27 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Sedím ve věži mezi obry, kteří na město dohlížejí, směje se starostka Hostinného Dagmar Sahánková

Host ve studiu: Sedím ve věži mezi obry, kteří na město dohlížejí, směje se starostka Hostinného Dagmar Sahánková

1. 3. 2023

10 min