Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Mávání ocasem nemusí být jen projev psí radosti, připomíná canisterapeutka Andrea Tvrdá

Host Dopoledne pod Ještědem: Mávání ocasem nemusí být jen projev psí radosti, připomíná canisterapeutka Andrea Tvrdá

2. 3. 2026

17 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Pavel Kalina sbírá cabrio auta. Ve své Cabrio Gallery má spoustu výjimečných exemplářů s příběhem

Host ve studiu: Pavel Kalina sbírá cabrio auta. Ve své Cabrio Gallery má spoustu výjimečných exemplářů s příběhem

2. 3. 2026

12 min

Obrázek epizody Dřevo mě inspiruje k až abstraktní fotografii. Břetislav Jansa vystavuje svou tvorbu v Turnově

Dřevo mě inspiruje k až abstraktní fotografii. Břetislav Jansa vystavuje svou tvorbu v Turnově

2. 3. 2026

4 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Je to komedie, krimi, sociální drama. A funguje to, říká herec Řezníček o covidovém westernu Poberta

Host Radiožurnálu: Je to komedie, krimi, sociální drama. A funguje to, říká herec Řezníček o covidovém westernu Poberta

2. 3. 2026

21 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Je to komedie, krimi, sociální drama. A funguje to, říká herec Řezníček o covidovém westernu Poberta

Host Radiožurnálu: Je to komedie, krimi, sociální drama. A funguje to, říká herec Řezníček o covidovém westernu Poberta

2. 3. 2026

21 min

Obrázek epizody Je to komedie, krimi, sociální drama. A funguje to, říká herec Řezníček o covidovém westernu Poberta

Je to komedie, krimi, sociální drama. A funguje to, říká herec Řezníček o covidovém westernu Poberta

2. 3. 2026

21 min

Obrázek epizody Je to komedie, krimi, sociální drama. A funguje to, říká herec Řezníček o covidovém westernu Poberta

Je to komedie, krimi, sociální drama. A funguje to, říká herec Řezníček o covidovém westernu Poberta

2. 3. 2026

21 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Důležitost protahování svalů očima fyzioterapeutky

Host Dopoledního expresu: Důležitost protahování svalů očima fyzioterapeutky

2. 3. 2026

14 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Spíše rekapituluje, anebo se těší na nové role a výzvy? Setkání s hercem Janem Fišarem

Host Českého rozhlasu Ostrava: Spíše rekapituluje, anebo se těší na nové role a výzvy? Setkání s hercem Janem Fišarem

2. 3. 2026

21 min

Obrázek epizody Radioporadna: Velká vzpruha v malém náprstku. Naplňte ho pupeny, rozkousejte a spolkněte

Radioporadna: Velká vzpruha v malém náprstku. Naplňte ho pupeny, rozkousejte a spolkněte

2. 3. 2026

17 min

Obrázek epizody Radioporadna: Velká vzpruha v malém náprstku. Naplňte ho pupeny, rozkousejte a spolkněte

Radioporadna: Velká vzpruha v malém náprstku. Naplňte ho pupeny, rozkousejte a spolkněte

2. 3. 2026

17 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Do neznáma s cizincem. Michaela Vaščíková zve do divoké Ameriky i na velkolepý křest

Dobré dopoledne: Do neznáma s cizincem. Michaela Vaščíková zve do divoké Ameriky i na velkolepý křest

2. 3. 2026

23 min

Obrázek epizody 84. díl - Proč tvé tělo musí křičet, aby ses zastavila?

84. díl - Proč tvé tělo musí křičet, aby ses zastavila?

2. 3. 2026

8 min

Obrázek epizody Vzkazy přírody - 6 - Od semínka po smrt stromu

Vzkazy přírody - 6 - Od semínka po smrt stromu

2. 3. 2026

42 min

Obrázek epizody 2026-03-2-Malina a Petr Halíček celé

2026-03-2-Malina a Petr Halíček celé

2. 3. 2026

1 hod 34 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Horváth: Hráči Karviné najednou cítí tlak na výkon a výsledky nepřichází. Bezstarostnost je pryč

Desítka Pavla Horvátha: Horváth: Hráči Karviné najednou cítí tlak na výkon a výsledky nepřichází. Bezstarostnost je pryč

2. 3. 2026

52 min

Obrázek epizody Oceněná Knihovna roku ze Žďáru nad Sázavou baví čtenáře videi ze zákulisí. Videa natáčí knihovnice

Oceněná Knihovna roku ze Žďáru nad Sázavou baví čtenáře videi ze zákulisí. Videa natáčí knihovnice

2. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Fenomén Sudetenland: Bratři Vondráčkové a Leoš Kyša o traumatu i popkulturním kýči

Fenomén Sudetenland: Bratři Vondráčkové a Leoš Kyša o traumatu i popkulturním kýči

2. 3. 2026

1 hod 18 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Trenér by neměl stát v rohu, rád věci ukazuju, říká Josef Andrle, který pomáhá Hertlovi nebo Ondrovi

Větrník - Host ve studiu: Trenér by neměl stát v rohu, rád věci ukazuju, říká Josef Andrle, který pomáhá Hertlovi nebo Ondrovi

2. 3. 2026

31 min

Obrázek epizody Vizitka: Růžičková Zadáková: Mám ráda svět viděný pohledem dítěte. Do obrazu občas schovávám tajemství

Vizitka: Růžičková Zadáková: Mám ráda svět viděný pohledem dítěte. Do obrazu občas schovávám tajemství

2. 3. 2026

41 min

Obrázek epizody Vizitka: Růžičková Zadáková: Mám ráda svět viděný pohledem dítěte. Do obrazu občas schovávám tajemství

Vizitka: Růžičková Zadáková: Mám ráda svět viděný pohledem dítěte. Do obrazu občas schovávám tajemství

2. 3. 2026

41 min

Obrázek epizody Růžičková Zadáková: Mám ráda svět viděný pohledem dítěte. Do obrazu občas schovávám tajemství

Růžičková Zadáková: Mám ráda svět viděný pohledem dítěte. Do obrazu občas schovávám tajemství

2. 3. 2026

41 min

Obrázek epizody podcast - 2.3.2026

podcast - 2.3.2026

2. 3. 2026

6 min

Obrázek epizody #91 Jak dostat chlapa do kolen, aneb jak začít myslet, abys ho zaujala (zkrácená verze)

#91 Jak dostat chlapa do kolen, aneb jak začít myslet, abys ho zaujala (zkrácená verze)

2. 3. 2026

11 min

Obrázek epizody 2026-02-26-Špalek a Rosťa Novák3

2026-02-26-Špalek a Rosťa Novák3

2. 3. 2026

33 min