Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Kamarát jej v 17tich ponúkol jednu z najnebezpečnejších látok . Mohol to byť jej koniec (Hlbiny)

Kamarát jej v 17tich ponúkol jednu z najnebezpečnejších látok . Mohol to byť jej koniec (Hlbiny)

30. 4. 2026

58 min

Obrázek epizody Josef Bánovec: Mladí lidé předkládají na demonstracích jasné požadavky, žádné emocionální výkřiky

Josef Bánovec: Mladí lidé předkládají na demonstracích jasné požadavky, žádné emocionální výkřiky

30. 4. 2026

42 min

Obrázek epizody Hotspot: Krev, pot a žádná AI. Proč je lidskost největší zbraní proti umělé inteligenci?

Hotspot: Krev, pot a žádná AI. Proč je lidskost největší zbraní proti umělé inteligenci?

30. 4. 2026

32 min

Obrázek epizody Ateliér ze starých oken? Eva Blažková o Aleně Šrámkové, industriálním parku a olomouckých tvarůžkách

Ateliér ze starých oken? Eva Blažková o Aleně Šrámkové, industriálním parku a olomouckých tvarůžkách

30. 4. 2026

29 min

Obrázek epizody Patří ČT pod státní rozpočet? Nacher a Baxa v ostrém souboji o Kavčí hory

Patří ČT pod státní rozpočet? Nacher a Baxa v ostrém souboji o Kavčí hory

30. 4. 2026

51 min

Obrázek epizody Rudolf Hrušínský - Svlékal se na jevišti, díky pivu přibral 20 kilo a přežil několik infarktů

Rudolf Hrušínský - Svlékal se na jevišti, díky pivu přibral 20 kilo a přežil několik infarktů

30. 4. 2026

33 min

Obrázek epizody České slovo (Češka reč) - 30.04.2026.

České slovo (Češka reč) - 30.04.2026.

30. 4. 2026

30 min

Obrázek epizody Jan Kubáček: Dnešní politika je hospodská čtyřka. Bláznivá a nedůstojná

Jan Kubáček: Dnešní politika je hospodská čtyřka. Bláznivá a nedůstojná

30. 4. 2026

32 min

Obrázek epizody Pro a proti: Má EU přitvrdit vůči Izraeli? Dudinská debatuje s Krutílkem

Pro a proti: Má EU přitvrdit vůči Izraeli? Dudinská debatuje s Krutílkem

30. 4. 2026

23 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Vývoj české ekonomiky. Žebříček svobody médií. Možné stažení amerických vojáků z Německa

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Vývoj české ekonomiky. Žebříček svobody médií. Možné stažení amerických vojáků z Německa

30. 4. 2026

19 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Krasavice jménem rodajlendky. Cílem šlechtění bylo získat odolnou slepici s vysokou užitkovostí

Hobby magazín: Krasavice jménem rodajlendky. Cílem šlechtění bylo získat odolnou slepici s vysokou užitkovostí

30. 4. 2026

3 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Krasavice jménem rodajlendky. Cílem šlechtění bylo získat odolnou slepici s vysokou užitkovostí

Hobby magazín: Krasavice jménem rodajlendky. Cílem šlechtění bylo získat odolnou slepici s vysokou užitkovostí

30. 4. 2026

3 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Za vše může má láska k Francii, francouzštině a hudbě, usmívá se Martina Forejtková z Nos Dames

Host ve studiu: Za vše může má láska k Francii, francouzštině a hudbě, usmívá se Martina Forejtková z Nos Dames

30. 4. 2026

11 min

Obrázek epizody Máchův Máj v mnoha podobách. Výstavu na Bezdězu otevře přednáška semilské knihovnice

Máchův Máj v mnoha podobách. Výstavu na Bezdězu otevře přednáška semilské knihovnice

30. 4. 2026

3 min

Obrázek epizody Kutná Hora

Kutná Hora

30. 4. 2026

16 min

Obrázek epizody CHICAS NAHLAS (10. díl, 1. část): Detailní rozbor 19. epizody ASIA EXPRESS pohledem Icy a Ester!

CHICAS NAHLAS (10. díl, 1. část): Detailní rozbor 19. epizody ASIA EXPRESS pohledem Icy a Ester!

30. 4. 2026

15 min

Obrázek epizody Peter Stano: Európskej únii dáte euro, ona vám vráti dve alebo tri

Peter Stano: Európskej únii dáte euro, ona vám vráti dve alebo tri

30. 4. 2026

35 min

Obrázek epizody Interview Plus: Procházková o Babišově cestě do Střední Asie: Je to logické

Interview Plus: Procházková o Babišově cestě do Střední Asie: Je to logické

30. 4. 2026

24 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvák Michal Prokop o cenách Anděl: Nepředstíral jsem překvapení jako Karel Gott

Blízká setkání: Zpěvák Michal Prokop o cenách Anděl: Nepředstíral jsem překvapení jako Karel Gott

30. 4. 2026

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvák Michal Prokop o cenách Anděl: Nepředstíral jsem překvapení jako Karel Gott

Blízká setkání: Zpěvák Michal Prokop o cenách Anděl: Nepředstíral jsem překvapení jako Karel Gott

30. 4. 2026

32 min

Obrázek epizody Zpěvák Michal Prokop o cenách Anděl: Nepředstíral jsem překvapení jako Karel Gott

Zpěvák Michal Prokop o cenách Anděl: Nepředstíral jsem překvapení jako Karel Gott

30. 4. 2026

32 min

Obrázek epizody Alex a host: Felix Slováček mladší: Klarinet mám pořád stejný už 25 let, to ebenové dřevo je krásné

Alex a host: Felix Slováček mladší: Klarinet mám pořád stejný už 25 let, to ebenové dřevo je krásné

30. 4. 2026

29 min

Obrázek epizody Radioporadna: Co je a už není revma? Radioporadna s doc. Petrem Bradnou nabízí přehled nejčastějších mýtů a omylů

Radioporadna: Co je a už není revma? Radioporadna s doc. Petrem Bradnou nabízí přehled nejčastějších mýtů a omylů

30. 4. 2026

25 min

Obrázek epizody Felix Slováček mladší: Klarinet mám pořád stejný už 25 let, to ebenové dřevo je krásné

Felix Slováček mladší: Klarinet mám pořád stejný už 25 let, to ebenové dřevo je krásné

30. 4. 2026

29 min

Obrázek epizody Studovna: Maturita je často o slovíčkaření. Čtěte pozorně, radí streamer Robin Řežábek

Studovna: Maturita je často o slovíčkaření. Čtěte pozorně, radí streamer Robin Řežábek

30. 4. 2026

22 min