Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Aneta Vignerová o partnerské krizi: „Nakonec nám to jen dalo! Posílilo nás to a jsme boží“

Aneta Vignerová o partnerské krizi: „Nakonec nám to jen dalo! Posílilo nás to a jsme boží“

2. 3. 2026

55 min

Obrázek epizody (audio, zkrácená verze) Jana Taasante: Ty ses pro ty pejsky obětovala?

(audio, zkrácená verze) Jana Taasante: Ty ses pro ty pejsky obětovala?

2. 3. 2026

23 min

Obrázek epizody Aneta Vignerová o partnerské krizi: „Nakonec nám to jen dalo! Posílilo nás to a jsme boží“

Aneta Vignerová o partnerské krizi: „Nakonec nám to jen dalo! Posílilo nás to a jsme boží“

2. 3. 2026

55 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: Petříček: EU není posvátná kráva. Bez ní ale Česku líp nebude

Bruselské chlebíčky: Petříček: EU není posvátná kráva. Bez ní ale Česku líp nebude

2. 3. 2026

46 min

Obrázek epizody 228: Three Funerals & a Sed Festival

228: Three Funerals & a Sed Festival

2. 3. 2026

31 min

Obrázek epizody PO DOBRÉM #73 - "MyGranti" - Nikos Koulouris a David Girten

PO DOBRÉM #73 - "MyGranti" - Nikos Koulouris a David Girten

2. 3. 2026

43 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Masivní útok na Írán, nejvyšší vůdce zabit

Vinohradská 12: Masivní útok na Írán, nejvyšší vůdce zabit

2. 3. 2026

24 min

Obrázek epizody Příběhy 20. století: Když leží kousek chleba na stole, není hlad, říkával skaut a někdejší mukl Káďa Zelený

Příběhy 20. století: Když leží kousek chleba na stole, není hlad, říkával skaut a někdejší mukl Káďa Zelený

1. 3. 2026

48 min

Obrázek epizody Bojs: Za to, že jsem chodil do kostela, se mi v kabině smáli, říká sportovní novinář Pěruška

Bojs: Za to, že jsem chodil do kostela, se mi v kabině smáli, říká sportovní novinář Pěruška

1. 3. 2026

43 min

Obrázek epizody Bojs: Za to, že jsem chodil do kostela, se mi v kabině smáli, říká sportovní novinář Pěruška

Bojs: Za to, že jsem chodil do kostela, se mi v kabině smáli, říká sportovní novinář Pěruška

1. 3. 2026

43 min

Obrázek epizody Za to, že jsem chodil do kostela, se mi v kabině smáli, říká sportovní novinář Pěruška

Za to, že jsem chodil do kostela, se mi v kabině smáli, říká sportovní novinář Pěruška

1. 3. 2026

43 min

Obrázek epizody Cigánské jeskyně v Moravském krasu, tiché zimoviště pod vápencovou stěnou

Cigánské jeskyně v Moravském krasu, tiché zimoviště pod vápencovou stěnou

1. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody 30 000 prostitútok v Damasku!

30 000 prostitútok v Damasku!

1. 3. 2026

55 min

Obrázek epizody EN 35 Recipe for a Happy Relationship 💛 What Makes Love Last for 22 Years? | Chris & Jessa Ulliott

EN 35 Recipe for a Happy Relationship 💛 What Makes Love Last for 22 Years? | Chris & Jessa Ulliott

1. 3. 2026

1 hod 17 min

Obrázek epizody Martin Duřt: Válka proti drogám 💛 HOVORY O ANARCHII 33 💛

Martin Duřt: Válka proti drogám 💛 HOVORY O ANARCHII 33 💛

1. 3. 2026

1 hod 43 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Věra Waldes Hromádková: Česká partyzánka ve francouzském odboji

Osudové ženy: Věra Waldes Hromádková: Česká partyzánka ve francouzském odboji

1. 3. 2026

28 min

Obrázek epizody Patologické hráčství je málem stálo vztah. Jak obnovili ztracenou důvěru? Láska hory přenáší

Patologické hráčství je málem stálo vztah. Jak obnovili ztracenou důvěru? Láska hory přenáší

1. 3. 2026

24 min

Obrázek epizody Menstruace. Tabu, o kterém si už nechceme jen šeptat.

Menstruace. Tabu, o kterém si už nechceme jen šeptat.

1. 3. 2026

53 min

Obrázek epizody Hergot!: Synové okamžiku. Tisíc let starý súfijský text mluví i k dnešku

Hergot!: Synové okamžiku. Tisíc let starý súfijský text mluví i k dnešku

1. 3. 2026

50 min

Obrázek epizody Hergot!: Synové okamžiku. Tisíc let starý súfijský text mluví i k dnešku

Hergot!: Synové okamžiku. Tisíc let starý súfijský text mluví i k dnešku

1. 3. 2026

50 min

Obrázek epizody Martin Bareš: Vyměnil jih za sever. Z čeho si u nás cizinci sedají na zadek?

Martin Bareš: Vyměnil jih za sever. Z čeho si u nás cizinci sedají na zadek?

1. 3. 2026

1 hod 10 min

Obrázek epizody 298. díl - Vladimír Dzuro - Od pražské kriminálky k vyšetřování válečných zločinů v Haagu.

298. díl - Vladimír Dzuro - Od pražské kriminálky k vyšetřování válečných zločinů v Haagu.

1. 3. 2026

1 hod 8 min

Obrázek epizody #39 Svatební hry a zábava

#39 Svatební hry a zábava

1. 3. 2026

52 min

Obrázek epizody Dva dny na vandru Českosaskem

Dva dny na vandru Českosaskem

1. 3. 2026

5 min

Obrázek epizody Zakladatel moderní české keramiky

Zakladatel moderní české keramiky