Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Radioporadna: Shrabané listí a vlhké dřevo do ohně nepatří. Platí to i na čarodějnice

Radioporadna: Shrabané listí a vlhké dřevo do ohně nepatří. Platí to i na čarodějnice

30. 4. 2026

15 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytička Jana Klímová: Regulace cen benzinu? Dává smysl, nesmí ale zůstat natrvalo

Jak to vidí...: Analytička Jana Klímová: Regulace cen benzinu? Dává smysl, nesmí ale zůstat natrvalo

30. 4. 2026

25 min

Obrázek epizody Tomáš Plesník jr.: špatný technologický "podvozek" vás při expanzi začne brzdit.

Tomáš Plesník jr.: špatný technologický "podvozek" vás při expanzi začne brzdit.

30. 4. 2026

30 min

Obrázek epizody Kateř Tureček vs. blízkost na pánských záchodech // RANT Prostoru #136

Kateř Tureček vs. blízkost na pánských záchodech // RANT Prostoru #136

30. 4. 2026

24 min

Obrázek epizody Kdo vydělá na stavebním zákoně? Bydlení nezlevní, developeři zbohatnou

Kdo vydělá na stavebním zákoně? Bydlení nezlevní, developeři zbohatnou

30. 4. 2026

48 min

Obrázek epizody Kdo vydělá na stavebním zákoně? Bydlení nezlevní, developeři zbohatnou

Kdo vydělá na stavebním zákoně? Bydlení nezlevní, developeři zbohatnou

30. 4. 2026

48 min

Obrázek epizody Kateřina Bolechová: Ve starém bytě

Kateřina Bolechová: Ve starém bytě

30. 4. 2026

1 min

Obrázek epizody Cadillac z lásky. Sbírka veteránů manželů Dauerových vypráví jejich příběh i dějiny Ameriky

Cadillac z lásky. Sbírka veteránů manželů Dauerových vypráví jejich příběh i dějiny Ameriky

30. 4. 2026

4 min

Obrázek epizody Kde se vzaly konspirační teorie o očkování?

Kde se vzaly konspirační teorie o očkování?

30. 4. 2026

35 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Cadillac z lásky. Sbírka veteránů manželů Dauerových vypráví jejich příběh i dějiny Ameriky

Zápisník zahraničních zpravodajů: Cadillac z lásky. Sbírka veteránů manželů Dauerových vypráví jejich příběh i dějiny Ameriky

30. 4. 2026

3 min

Obrázek epizody Adam Borzič: Mystika jarního venčení

Adam Borzič: Mystika jarního venčení

30. 4. 2026

5 min

Obrázek epizody The Uber Eats to OnlyFans Pipeline - Rabbit Hole #2 - #1091

The Uber Eats to OnlyFans Pipeline - Rabbit Hole #2 - #1091

30. 4. 2026

2 hod 18 min

Obrázek epizody #42 Táta na rodičovské: Může mít muž všechno? Proč je pečující otec v Česku podpantoflák a pičulín?

#42 Táta na rodičovské: Může mít muž všechno? Proč je pečující otec v Česku podpantoflák a pičulín?

30. 4. 2026

48 min

Obrázek epizody Proč jsou ženy zábavnější

Proč jsou ženy zábavnější

30. 4. 2026

30 min

Obrázek epizody Agáta & host: Eva „Ave“ Podrazová – Byla jsem černá ovce. Teď mě všichni chtějí. (krátká verze)

Agáta & host: Eva „Ave“ Podrazová – Byla jsem černá ovce. Teď mě všichni chtějí. (krátká verze)

30. 4. 2026

24 min

Obrázek epizody 70. díl - Čarodky a Máj

70. díl - Čarodky a Máj

30. 4. 2026

30 min

Obrázek epizody Eva Adamczyková: Nechtěla jsem být sobecká kariéristka. Moje tělo není jen na ozdobu

Eva Adamczyková: Nechtěla jsem být sobecká kariéristka. Moje tělo není jen na ozdobu

30. 4. 2026

29 min

Obrázek epizody James Cole a Idea. Od urážek a rivality k vítězství, střízlivost a autenticita, konec starého rapu

James Cole a Idea. Od urážek a rivality k vítězství, střízlivost a autenticita, konec starého rapu

30. 4. 2026

30 min

Obrázek epizody „I bez neustálého řvaní jde dosáhnout maximálních výkonů. Parkur je především životní styl“ – Daniel Kohout

„I bez neustálého řvaní jde dosáhnout maximálních výkonů. Parkur je především životní styl“ – Daniel Kohout

30. 4. 2026

52 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Velryba, fotbal a německé volby

Vinohradská 12: Velryba, fotbal a německé volby

30. 4. 2026

23 min

Obrázek epizody Hovory: Mříže mě nikdy nebavily. Tím jsem se živil jen za komunistů, říká umělecký kovář Císařovský

Hovory: Mříže mě nikdy nebavily. Tím jsem se živil jen za komunistů, říká umělecký kovář Císařovský

29. 4. 2026

24 min

Obrázek epizody Návštěva farnosti Božského Srdce Páně v Bohumíně

Návštěva farnosti Božského Srdce Páně v Bohumíně

29. 4. 2026

26 min

Obrázek epizody Casablanca: V Mohuči je grilování národní sport. Na rave party popojeďte do Frankfurtu, říká Anna Peclová

Casablanca: V Mohuči je grilování národní sport. Na rave party popojeďte do Frankfurtu, říká Anna Peclová

29. 4. 2026

28 min

Obrázek epizody Casablanca: V Mohuči je grilování národní sport. Na rave party popojeďte do Frankfurtu, říká Anna Peclová

Casablanca: V Mohuči je grilování národní sport. Na rave party popojeďte do Frankfurtu, říká Anna Peclová

29. 4. 2026

28 min

Obrázek epizody Platba do týdne, právně esoterická povídka - Prof. JUDr. Ivo Telec, CSc.

Platba do týdne, právně esoterická povídka - Prof. JUDr. Ivo Telec, CSc.

29. 4. 2026

7 min