Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Dva dny na vandru Českosaskem

Dva dny na vandru Českosaskem

1. 3. 2026

5 min

Obrázek epizody Zakladatel moderní české keramiky

Zakladatel moderní české keramiky

1. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Stověžatá vypráví: Krejčí, co žil dvakrát

Stověžatá vypráví: Krejčí, co žil dvakrát

1. 3. 2026

14 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Závěrečné zkoušky, absolventské práce a koncerty. Studentky konzervatoře jdou do finále

Odpolední interview: Závěrečné zkoušky, absolventské práce a koncerty. Studentky konzervatoře jdou do finále

1. 3. 2026

10 min

Obrázek epizody Zaskládaný byt, ve kterém skoro nejde chodit. Dokument Život pod nánosem ukazuje problém hromadění

Zaskládaný byt, ve kterém skoro nejde chodit. Dokument Život pod nánosem ukazuje problém hromadění

1. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody #16 NEZLOMNÍ: Vladimír Houška - Kvůli nemoci syna, jsem poznal neuvěřitelné lidi

#16 NEZLOMNÍ: Vladimír Houška - Kvůli nemoci syna, jsem poznal neuvěřitelné lidi

1. 3. 2026

41 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Co bude po smrti ajatolláha Chameneího? Poslechněte si speciál Radiožurnálu k dění v Íránu

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Co bude po smrti ajatolláha Chameneího? Poslechněte si speciál Radiožurnálu k dění v Íránu

1. 3. 2026

21 min

Obrázek epizody Koziar Vašáková: Vapování může strašně poškodit populaci. Plně to uvidíme za dvacet třicet let

Koziar Vašáková: Vapování může strašně poškodit populaci. Plně to uvidíme za dvacet třicet let

1. 3. 2026

31 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Koziar Vašáková: Vapování může strašně poškodit populaci. Plně to uvidíme za dvacet třicet let

Host Radiožurnálu: Koziar Vašáková: Vapování může strašně poškodit populaci. Plně to uvidíme za dvacet třicet let

1. 3. 2026

31 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Koziar Vašáková: Vapování může strašně poškodit populaci. Plně to uvidíme za dvacet třicet let

Host Radiožurnálu: Koziar Vašáková: Vapování může strašně poškodit populaci. Plně to uvidíme za dvacet třicet let

1. 3. 2026

31 min

Obrázek epizody Koziar Vašáková: Vapování může strašně poškodit populaci. Plně to uvidíme za dvacet třicet let

Koziar Vašáková: Vapování může strašně poškodit populaci. Plně to uvidíme za dvacet třicet let

1. 3. 2026

31 min

Obrázek epizody Hudební kavárna Pavla Vítka: Kdysi jsem chtěla být atletka, přiznává Dáša Zázvůrková. Nakonec aspoň přidává pohyb ke zpěvu

Hudební kavárna Pavla Vítka: Kdysi jsem chtěla být atletka, přiznává Dáša Zázvůrková. Nakonec aspoň přidává pohyb ke zpěvu

1. 3. 2026

28 min

Obrázek epizody Casablanca: Nemáme v hlavě nic než kolo! Cyklocestovatelská dvojice objevuje trasy v Asii

Casablanca: Nemáme v hlavě nic než kolo! Cyklocestovatelská dvojice objevuje trasy v Asii

1. 3. 2026

44 min

Obrázek epizody Casablanca: Nemáme v hlavě nic než kolo! Cyklocestovatelská dvojice objevuje trasy v Asii

Casablanca: Nemáme v hlavě nic než kolo! Cyklocestovatelská dvojice objevuje trasy v Asii

1. 3. 2026

44 min

Obrázek epizody Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Březen plný radosti s Jiřinkou a Alenkou: návrat ptáků a řepa, co potěší i chlapy

Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Březen plný radosti s Jiřinkou a Alenkou: návrat ptáků a řepa, co potěší i chlapy

1. 3. 2026

6 min

Obrázek epizody Strachové údobí

Strachové údobí

1. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Leonardo Plus: Sexting osmiletých, vygenerovaná nahota i sdílející rodiče. Výzkumníci popisují online život žáků

Leonardo Plus: Sexting osmiletých, vygenerovaná nahota i sdílející rodiče. Výzkumníci popisují online život žáků

1. 3. 2026

50 min

Obrázek epizody Tinder a online seznamování: Jde tam vůbec najít vztah? Nabídka trojky se spolubydlícím. A jsou vůbec nějací zajímaví lidé "skladem"?

Tinder a online seznamování: Jde tam vůbec najít vztah? Nabídka trojky se spolubydlícím. A jsou vůbec nějací zajímaví lidé "skladem"?

1. 3. 2026

1 hod 8 min

Obrázek epizody Kateřina Krausová má ráda práci se sklem z regionu

Kateřina Krausová má ráda práci se sklem z regionu

1. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody 2026-02-25 -86- Stavanie mostov 2.

2026-02-25 -86- Stavanie mostov 2.

1. 3. 2026

1 hod 18 min

Obrázek epizody Zprávy z lesa #133 🩳

Zprávy z lesa #133 🩳

1. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ludmila Tomešová, ředitelka Pečovatelské služby. Je pocit osamění horší než fyzická bolest?

Jak to vidí...: Ludmila Tomešová, ředitelka Pečovatelské služby. Je pocit osamění horší než fyzická bolest?

1. 3. 2026

26 min

Obrázek epizody Cesta k uzdravení: Druhá polovina života může znamenat nový začátek. Potvrzuje to i naše nejstarší modelka Hana Janata

Cesta k uzdravení: Druhá polovina života může znamenat nový začátek. Potvrzuje to i naše nejstarší modelka Hana Janata

1. 3. 2026

26 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Jsem rád, že si celý život můžu hrát, není to povolání, říká sochař Jakub Flejšar

Zálety Aleny Zárybnické: Jsem rád, že si celý život můžu hrát, není to povolání, říká sochař Jakub Flejšar

1. 3. 2026

24 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Jsem rád, že si celý život můžu hrát, není to povolání, říká sochař Jakub Flejšar

Zálety Aleny Zárybnické: Jsem rád, že si celý život můžu hrát, není to povolání, říká sochař Jakub Flejšar

1. 3. 2026

24 min