Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Jsem rád, že si celý život můžu hrát, není to povolání, říká sochař Jakub Flejšar

Zálety Aleny Zárybnické: Jsem rád, že si celý život můžu hrát, není to povolání, říká sochař Jakub Flejšar

1. 3. 2026

24 min

Obrázek epizody Jsem rád, že si celý život můžu hrát, není to povolání, říká sochař Jakub Flejšar

Jsem rád, že si celý život můžu hrát, není to povolání, říká sochař Jakub Flejšar

1. 3. 2026

24 min

Obrázek epizody Všichni prahneme po lidskosti. Sociálních sítí už bylo moc, říká Pam Rabbit

Všichni prahneme po lidskosti. Sociálních sítí už bylo moc, říká Pam Rabbit

1. 3. 2026

49 min

Obrázek epizody Vltavín: Dřevěná palisáda s věží připomíná, že Netolice byly jedním z nejdůležitějších sídel na jihu Čech

Vltavín: Dřevěná palisáda s věží připomíná, že Netolice byly jedním z nejdůležitějších sídel na jihu Čech

1. 3. 2026

33 min

Obrázek epizody Václav Havel - Intelektuál

Václav Havel - Intelektuál

1. 3. 2026

52 min

Obrázek epizody Pam Rabbit: Všichni prahneme po lidskosti. Sociálních sítí už bylo moc

Pam Rabbit: Všichni prahneme po lidskosti. Sociálních sítí už bylo moc

1. 3. 2026

50 min

Obrázek epizody „Budem šťastný aj v jaskyni na ostrove Hokkaidó.“ Ako ma úprimnosť a hovädzina dostali do Japonska

„Budem šťastný aj v jaskyni na ostrove Hokkaidó.“ Ako ma úprimnosť a hovädzina dostali do Japonska

1. 3. 2026

15 min

Obrázek epizody Marie Tomsová: Pro fotografy mám jen slova obdivu

Marie Tomsová: Pro fotografy mám jen slova obdivu

1. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody George Herbert a anglická metafyzická poezie

George Herbert a anglická metafyzická poezie

1. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody Studio Svobodného přístavu: Komentář k Pro a proti o adultismu a médiích

Studio Svobodného přístavu: Komentář k Pro a proti o adultismu a médiích

1. 3. 2026

1 hod 21 min

Obrázek epizody Příběh botanické vášně i odvahy. Botanická zahrada Praha zahájila oblíbenou jarní výstavu orchidejí

Příběh botanické vášně i odvahy. Botanická zahrada Praha zahájila oblíbenou jarní výstavu orchidejí

1. 3. 2026

1 min

Obrázek epizody Patrik Nacher. Bitva o financování médií i tlak z ulic, hubnutí a most mezi poslanci přes fotbal i sprchy

Patrik Nacher. Bitva o financování médií i tlak z ulic, hubnutí a most mezi poslanci přes fotbal i sprchy

1. 3. 2026

31 min

Obrázek epizody #492 – Rick Beato: Greatest Guitarists of All Time, History & Future of Music

#492 – Rick Beato: Greatest Guitarists of All Time, History & Future of Music

1. 3. 2026

2 hod 42 min

Obrázek epizody Návrhářka Rochová: Tepláky do školy? I uvolněnost má své hranice.

Návrhářka Rochová: Tepláky do školy? I uvolněnost má své hranice.

1. 3. 2026

32 min

Obrázek epizody 3. epizoda - od Amerika hledá top modelku po tragický příběh Brittany Murphy

3. epizoda - od Amerika hledá top modelku po tragický příběh Brittany Murphy

1. 3. 2026

1 hod 50 min

Obrázek epizody Pot: Květiny jsou sexy. Barbora Lungová o zahradničení, nahotě i roli umělkyně

Pot: Květiny jsou sexy. Barbora Lungová o zahradničení, nahotě i roli umělkyně

28. 2. 2026

34 min

Obrázek epizody Pot: Květiny jsou sexy. Barbora Lungová o zahradničení, nahotě i roli umělkyně

Pot: Květiny jsou sexy. Barbora Lungová o zahradničení, nahotě i roli umělkyně

28. 2. 2026

34 min

Obrázek epizody #4 Siu Nim Tau - čtení z manuálu Velmistra Wong Wu Fonga

#4 Siu Nim Tau - čtení z manuálu Velmistra Wong Wu Fonga

28. 2. 2026

8 min

Obrázek epizody #26: Josef Kokta: Exkluzivně o rozvodu s Ornellou a životních chybách

#26: Josef Kokta: Exkluzivně o rozvodu s Ornellou a životních chybách

28. 2. 2026

49 min

Obrázek epizody Šarm: Tomáš Jeřábek: Má oblíbená činnost je spánek. To je můj jediný koníček protože na víc mi nezbývá čas

Šarm: Tomáš Jeřábek: Má oblíbená činnost je spánek. To je můj jediný koníček protože na víc mi nezbývá čas

28. 2. 2026

25 min

Obrázek epizody Když se neshodneme… a stejně se máme rády

Když se neshodneme… a stejně se máme rády

28. 2. 2026

37 min

Obrázek epizody Kompletní příběhy postav z Diablo II - Co se s nimi stalo?

Kompletní příběhy postav z Diablo II - Co se s nimi stalo?

28. 2. 2026

21 min

Obrázek epizody Žárovky: Chytré domácnosti pohledem žen. Žárovky s Ninou Fárovou

Žárovky: Chytré domácnosti pohledem žen. Žárovky s Ninou Fárovou

28. 2. 2026

24 min

Obrázek epizody Jihočeši: Nedávali mu šanci, ale rodiče to nevzdali. Příběh Arnošta Petráčka ukazuje, že překážky lze překonat

Jihočeši: Nedávali mu šanci, ale rodiče to nevzdali. Příběh Arnošta Petráčka ukazuje, že překážky lze překonat

28. 2. 2026

26 min