Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Lékárna: Klinická farmacie a bezpečnost léčby u seniorů

Lékárna: Klinická farmacie a bezpečnost léčby u seniorů

5. 3. 2026

23 min

Obrázek epizody Lékárna: Klinická farmacie a bezpečnost léčby u seniorů

Lékárna: Klinická farmacie a bezpečnost léčby u seniorů

5. 3. 2026

23 min

Obrázek epizody Radioporadna: Má ZOO v kufru, které otevírá hlavně školákům. Hada si nakonec pohladí každý

Radioporadna: Má ZOO v kufru, které otevírá hlavně školákům. Hada si nakonec pohladí každý

5. 3. 2026

19 min

Obrázek epizody Radioporadna: Má ZOO v kufru, které otevírá hlavně školákům. Hada si nakonec pohladí každý

Radioporadna: Má ZOO v kufru, které otevírá hlavně školákům. Hada si nakonec pohladí každý

5. 3. 2026

19 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Knižní čtvrtek se blíží. Do knihkupectví míří historické příběhy, detektivky i romány

Dobré dopoledne: Knižní čtvrtek se blíží. Do knihkupectví míří historické příběhy, detektivky i romány

5. 3. 2026

23 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Velký návrat Ondřeje Adámka do Čech? „Otevírají se mi dveře, najednou je silná vůle,“ pochvaluje si

Host Radiožurnálu: Velký návrat Ondřeje Adámka do Čech? „Otevírají se mi dveře, najednou je silná vůle,“ pochvaluje si

5. 3. 2026

29 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Velký návrat Ondřeje Adámka do Čech? „Otevírají se mi dveře, najednou je silná vůle,“ pochvaluje si

Host Radiožurnálu: Velký návrat Ondřeje Adámka do Čech? „Otevírají se mi dveře, najednou je silná vůle,“ pochvaluje si

5. 3. 2026

29 min

Obrázek epizody Velký návrat Ondřeje Adámka do Čech? „Otevírají se mi dveře, najednou je silná vůle,“ pochvaluje si

Velký návrat Ondřeje Adámka do Čech? „Otevírají se mi dveře, najednou je silná vůle,“ pochvaluje si

5. 3. 2026

29 min

Obrázek epizody Velký návrat Ondřeje Adámka do Čech? „Otevírají se mi dveře, najednou je silná vůle,“ pochvaluje si

Velký návrat Ondřeje Adámka do Čech? „Otevírají se mi dveře, najednou je silná vůle,“ pochvaluje si

5. 3. 2026

29 min

Obrázek epizody Bozkovské dolomitové jeskyně už jsou přístupné i o víkendech

Bozkovské dolomitové jeskyně už jsou přístupné i o víkendech

5. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Mgr. Michal Mariánek | Statutární město Ostrava | 27. 02. 2026

Mgr. Michal Mariánek | Statutární město Ostrava | 27. 02. 2026

5. 3. 2026

19 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Hrdlička: První velký rozhovor jsem vedl s Kollerem. Provázela ho šílená nervozita a rozklepané ruce

Desítka Pavla Horvátha: Hrdlička: První velký rozhovor jsem vedl s Kollerem. Provázela ho šílená nervozita a rozklepané ruce

5. 3. 2026

53 min

Obrázek epizody Sto let výuky lyžování na Fajtově kopci, sedmdesát let na lyžích pamětníka Petra Zezuly

Sto let výuky lyžování na Fajtově kopci, sedmdesát let na lyžích pamětníka Petra Zezuly

5. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Apatyka: Konečně hubenější. Ale co s tou velkou kůží? Aneb převisy, zapářky a pomoc plastické chirurgie

Apatyka: Konečně hubenější. Ale co s tou velkou kůží? Aneb převisy, zapářky a pomoc plastické chirurgie

5. 3. 2026

32 min

Obrázek epizody Vizitka: Japanoložka Kraemerová: Japonci se usmívají a kývají na znamení, že rozumějí. Nechtějí obtěžovat

Vizitka: Japanoložka Kraemerová: Japonci se usmívají a kývají na znamení, že rozumějí. Nechtějí obtěžovat

5. 3. 2026

46 min

Obrázek epizody Vizitka: Japanoložka Kraemerová: Japonci se usmívají a kývají na znamení, že rozumějí. Nechtějí obtěžovat

Vizitka: Japanoložka Kraemerová: Japonci se usmívají a kývají na znamení, že rozumějí. Nechtějí obtěžovat

5. 3. 2026

46 min

Obrázek epizody Japanoložka Kraemerová: Japonci se usmívají a kývají na znamení, že rozumějí. Nechtějí obtěžovat

Japanoložka Kraemerová: Japonci se usmívají a kývají na znamení, že rozumějí. Nechtějí obtěžovat

5. 3. 2026

46 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Rozhledna stará více než 100 let na Prašivé je součástí známé turistické chaty

Křížem krajem: Rozhledna stará více než 100 let na Prašivé je součástí známé turistické chaty

5. 3. 2026

8 min

Obrázek epizody 2026-03_05 Pardálové a překvápka - Jakub Špalek

2026-03_05 Pardálové a překvápka - Jakub Špalek

5. 3. 2026

1 hod

Obrázek epizody podcast - 5.3.2026

podcast - 5.3.2026

5. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Křížová cesta u Dobříše nabízí klid i výhledy. Sochař Miroslav Beščec ji vytvořil místu na míru

Křížová cesta u Dobříše nabízí klid i výhledy. Sochař Miroslav Beščec ji vytvořil místu na míru

5. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Práce a pohovory dnes a tenkrát w/Adam Vesecký

Práce a pohovory dnes a tenkrát w/Adam Vesecký

5. 3. 2026

1 hod 7 min

Obrázek epizody J. Čillík, Tierra Verde: Udržitelnost je o možnosti volby, ne o nátlaku

J. Čillík, Tierra Verde: Udržitelnost je o možnosti volby, ne o nátlaku

5. 3. 2026

32 min

Obrázek epizody Máme hosty: Deset let zvelebují zapomenutý kout. Radiměřské motýlí království vás překvapí

Máme hosty: Deset let zvelebují zapomenutý kout. Radiměřské motýlí království vás překvapí

5. 3. 2026

8 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytik Břetislav Tureček: Írán není jen režim ajatolláhů. Stále větší moc mají generálové

Jak to vidí...: Analytik Břetislav Tureček: Írán není jen režim ajatolláhů. Stále větší moc mají generálové

5. 3. 2026

25 min