Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytik Břetislav Tureček: Írán není jen režim ajatolláhů. Stále větší moc mají generálové

Jak to vidí...: Analytik Břetislav Tureček: Írán není jen režim ajatolláhů. Stále větší moc mají generálové

5. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody 50 vtipů o práci - Pavel Kostka – PPKPP

50 vtipů o práci - Pavel Kostka – PPKPP

5. 3. 2026

4 min

Obrázek epizody Čurillovci majú ruskú stopu, vyradiť im advokáta, to si nedovolil ani Mečiar, hovorí Grigorij Mesežnikov (14/26)

Čurillovci majú ruskú stopu, vyradiť im advokáta, to si nedovolil ani Mečiar, hovorí Grigorij Mesežnikov (14/26)

5. 3. 2026

42 min

Obrázek epizody Kryštof Bajgar: každá krize je příležitost!

Kryštof Bajgar: každá krize je příležitost!

5. 3. 2026

26 min

Obrázek epizody Rodina na prach: Vyžadovala se ode mě péče a zájem, protože jsem dcera. Rozhovor s Anetou o smrti otce

Rodina na prach: Vyžadovala se ode mě péče a zájem, protože jsem dcera. Rozhovor s Anetou o smrti otce

5. 3. 2026

39 min

Obrázek epizody Vyžadovala se ode mě péče a zájem, protože jsem dcera. Rozhovor s Anetou o smrti otce

Vyžadovala se ode mě péče a zájem, protože jsem dcera. Rozhovor s Anetou o smrti otce

5. 3. 2026

39 min

Obrázek epizody #9 Survivor Samoa: jak jsme zjistily, že tropický ráj může být dost drsný

#9 Survivor Samoa: jak jsme zjistily, že tropický ráj může být dost drsný

5. 3. 2026

1 hod 1 min

Obrázek epizody Jiří Březina starší: Krmení ptáků

Jiří Březina starší: Krmení ptáků

5. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Mango, papája, marakuja. Za exotickým ovocem není třeba na jiný kontinent, daří se mu i ve Španělsku

Zápisník zahraničních zpravodajů: Mango, papája, marakuja. Za exotickým ovocem není třeba na jiný kontinent, daří se mu i ve Španělsku

5. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Petr Vizina: Uraňáci

Petr Vizina: Uraňáci

5. 3. 2026

4 min

Obrázek epizody Uniforma

Uniforma

5. 3. 2026

1 min

Obrázek epizody Mango, papája, marakuja. Za exotickým ovocem není třeba na jiný kontinent, daří se mu i ve Španělsku

Mango, papája, marakuja. Za exotickým ovocem není třeba na jiný kontinent, daří se mu i ve Španělsku

5. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody The collapse of modern attention (and how to get it back) - Cal Newport - #1067

The collapse of modern attention (and how to get it back) - Cal Newport - #1067

5. 3. 2026

1 hod 45 min

Obrázek epizody #54 MUDr. Zuzana Matoušová: Migréna není jen bolest hlavy. Díky nové léčbě už ale nemusí znamenat bezmoc

#54 MUDr. Zuzana Matoušová: Migréna není jen bolest hlavy. Díky nové léčbě už ale nemusí znamenat bezmoc

5. 3. 2026

26 min

Obrázek epizody Vlastislav Bříza. Proč Trump nemiluje války, konec starých pořádků a Írán jako zraněné zvíře

Vlastislav Bříza. Proč Trump nemiluje války, konec starých pořádků a Írán jako zraněné zvíře

5. 3. 2026

30 min

Obrázek epizody 62. díl - Tobogááán a DVTV

62. díl - Tobogááán a DVTV

5. 3. 2026

34 min

Obrázek epizody Doba ozempicová

Doba ozempicová

5. 3. 2026

32 min

Obrázek epizody Nick Ferenc: Nepropadl jsem sítem. Segregované školy jsou intelektuální genocida

Nick Ferenc: Nepropadl jsem sítem. Segregované školy jsou intelektuální genocida

5. 3. 2026

22 min

Obrázek epizody „Stále bych chtěl olympiádu v ČR. Mrzí mě, že se mi to nepovedlo prosadit“ – Pavel Bém

„Stále bych chtěl olympiádu v ČR. Mrzí mě, že se mi to nepovedlo prosadit“ – Pavel Bém

5. 3. 2026

38 min

Obrázek epizody 18. Láska po německu: jaké je to mít německého partnera?

18. Láska po německu: jaké je to mít německého partnera?

5. 3. 2026

59 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Nové „podivnosti“ v kauze bitcoin

Vinohradská 12: Nové „podivnosti“ v kauze bitcoin

5. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody Hovory: Kemel: Už zruba deset let kreslím přímo do tabletu. Na začátku jsem kresby vozil do redakce tramvají

Hovory: Kemel: Už zruba deset let kreslím přímo do tabletu. Na začátku jsem kresby vozil do redakce tramvají

4. 3. 2026

23 min

Obrázek epizody Poprask #124 Předávkování Macinkou: Párky, matriarchát ve Zrádcích a Crazy Frog na LSD

Poprask #124 Předávkování Macinkou: Párky, matriarchát ve Zrádcích a Crazy Frog na LSD

4. 3. 2026

1 hod 8 min

Obrázek epizody 125 Bhagavadgíta

125 Bhagavadgíta

4. 3. 2026

56 min

Obrázek epizody Digitalismus

Digitalismus

4. 3. 2026

28 min