Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 117: Ze soudů a ložnic

Agáta a Ornella

117: Ze soudů a ložnic

3. 6. 2025

8 min

Obrázek epizody Děti z dětských domovů potřebují vztah, ne soucit.“ O hostitelské péči s organizací Spoluživot.

Dobro skladem

Děti z dětských domovů potřebují vztah, ne soucit.“ O hostitelské péči s organizací Spoluživot.

3. 6. 2025

35 min

Obrázek epizody Makejte, Makejte, Makejte

G. & G. & M

Makejte, Makejte, Makejte

3. 6. 2025

27 sec

Obrázek epizody Hobby magazín: Barvínek alias brčál není příliš náročný, ale dvou zásad pro úspěšné pěstování musíme dbát

Český rozhlas - Životní styl

Hobby magazín: Barvínek alias brčál není příliš náročný, ale dvou zásad pro úspěšné pěstování musíme dbát

3. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody Dabing bolí, ale kdybych celý den tloukl kladivem, taky mě budou bolet ruce, směje se Filip Švarc

Alex a host

Dabing bolí, ale kdybych celý den tloukl kladivem, taky mě budou bolet ruce, směje se Filip Švarc

3. 6. 2025

25 min

Obrázek epizody Speciál: Zeptej se starosty

HovorcaSt

Speciál: Zeptej se starosty

3. 6. 2025

44 min

Obrázek epizody Savage Lovecast Episode 970

Savage Lovecast

Savage Lovecast Episode 970

3. 6. 2025

55 min

Obrázek epizody Jitka Smutná: Ráda se potkávám s běžnými lidmi. Pořád jsem lačná poznávat svět odjinud než z divadla

Blízká setkání

Jitka Smutná: Ráda se potkávám s běžnými lidmi. Pořád jsem lačná poznávat svět odjinud než z divadla

3. 6. 2025

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Jitka Smutná: Ráda se potkávám s běžnými lidmi. Pořád jsem lačná poznávat svět odjinud než z divadla

Český rozhlas - Osobnosti

Blízká setkání: Jitka Smutná: Ráda se potkávám s běžnými lidmi. Pořád jsem lačná poznávat svět odjinud než z divadla

3. 6. 2025

31 min

Obrázek epizody Rozhovor se spisovatelem Janem Žáčkem

Radio Prostor: Inspirativní rozhovory i zajímavosti z vysílání

Rozhovor se spisovatelem Janem Žáčkem

3. 6. 2025

34 min

Obrázek epizody ep16: Jak z jednoho léta v USA vznikla firma, která otevírá lidem dveře do světa

Go Global: Odvaha vyrazit

ep16: Jak z jednoho léta v USA vznikla firma, která otevírá lidem dveře do světa

3. 6. 2025

1 hod 7 min

Obrázek epizody Nejinspirativnější učitelka roku: Každý šperk dokážeme s žáky dotáhnout. Nejde, že něco nejde

Host Lucie Výborné

Nejinspirativnější učitelka roku: Každý šperk dokážeme s žáky dotáhnout. Nejde, že něco nejde

3. 6. 2025

30 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Nejinspirativnější učitelka roku: Každý šperk dokážeme s žáky dotáhnout. Nejde, že něco nejde

Český rozhlas - Osobnosti

Host Lucie Výborné: Nejinspirativnější učitelka roku: Každý šperk dokážeme s žáky dotáhnout. Nejde, že něco nejde

3. 6. 2025

30 min

Obrázek epizody Radioporadna: Proč uložit housle do skříně a jak často měnit struny? Poradí houslař z Pardubic

Český rozhlas - Životní styl

Radioporadna: Proč uložit housle do skříně a jak často měnit struny? Poradí houslař z Pardubic

3. 6. 2025

18 min

Obrázek epizody Zobrazeno: Přišlo mi to sexy, ale byla to totální katastrofa. O mužích, kteří posílají d*ckpicy

Normy

Zobrazeno: Přišlo mi to sexy, ale byla to totální katastrofa. O mužích, kteří posílají d*ckpicy

3. 6. 2025

25 min

Obrázek epizody Normy: Zobrazeno: Přišlo mi to sexy, ale byla to totální katastrofa. O mužích, kteří posílají d*ckpicy

Český rozhlas - Dokumenty

Normy: Zobrazeno: Přišlo mi to sexy, ale byla to totální katastrofa. O mužích, kteří posílají d*ckpicy

3. 6. 2025

25 min

Obrázek epizody Pagans, Neo-Pagans, Wiccans – Let’s Sort It Out!

Stuff You Should Know

Pagans, Neo-Pagans, Wiccans – Let’s Sort It Out!

3. 6. 2025

48 min

Obrázek epizody Policisté varují před další sérií falešných inzerátů na internetu a přidávají příklady podvodů

Vybrali jsme pro vás

Policisté varují před další sérií falešných inzerátů na internetu a přidávají příklady podvodů

3. 6. 2025

4 min

Obrázek epizody Okénko Moravskoslezského kraje | 28. 05. 2025

Okénko Moravskoslezského kraje

Okénko Moravskoslezského kraje | 28. 05. 2025

3. 6. 2025

2 min

Obrázek epizody Biozahrada. Tipy, vychytávky a zkušenosti s pěstováním dobrého ovoce a zeleniny

Poradna

Biozahrada. Tipy, vychytávky a zkušenosti s pěstováním dobrého ovoce a zeleniny

3. 6. 2025

22 min

Obrázek epizody Láska bez bariér: Na svatebním mole si ano řekla nevěsta na vozíku a její dlouholetý partner

Příběhy z Vysočiny

Láska bez bariér: Na svatebním mole si ano řekla nevěsta na vozíku a její dlouholetý partner

3. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody O lhaní, úklidu a včelích královnách Instagramu

Hot Pot

O lhaní, úklidu a včelích královnách Instagramu

3. 6. 2025

40 min

Obrázek epizody Třicátá pátá epizoda: Bohumil Vacík – Vraždy pod maskou důvěry

Jména a Osudy

Třicátá pátá epizoda: Bohumil Vacík – Vraždy pod maskou důvěry

3. 6. 2025

21 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Identitu středověkého poutníka utvářely poutní odznaky. Jeden takový uvidíte v Opavě

Český rozhlas - Cestování

Křížem krajem: Identitu středověkého poutníka utvářely poutní odznaky. Jeden takový uvidíte v Opavě

3. 6. 2025

8 min

Obrázek epizody Příběhy rozvojové pomoci

Na stole je téma

Příběhy rozvojové pomoci

3. 6. 2025

52 min