Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Bc. Aleš Boháč, MBA | Náměstek primátora statutárního města Ostrava | 30. 04. 2026

Bc. Aleš Boháč, MBA | Náměstek primátora statutárního města Ostrava | 30. 04. 2026

6. 5. 2026

19 min

Obrázek epizody Ester Pes Kočičková: Klempíř na mě působí divně, křiváka poznám od pohledu za tři vteřiny

Ester Pes Kočičková: Klempíř na mě působí divně, křiváka poznám od pohledu za tři vteřiny

6. 5. 2026

24 min

Obrázek epizody Pro a proti: Neplatiči alimentů do vězení? Malá je pro, Dvořák nesouhlasí

Pro a proti: Neplatiči alimentů do vězení? Malá je pro, Dvořák nesouhlasí

6. 5. 2026

23 min

Obrázek epizody Japanolog Holý: Proč se Japonci dožívají vysokého věku, ale zároveň čelí tlaku, který Evropan nezná

Japanolog Holý: Proč se Japonci dožívají vysokého věku, ale zároveň čelí tlaku, který Evropan nezná

6. 5. 2026

47 min

Obrázek epizody Musíme vás zklamat, nebudeme mluvit o Pánovi prstenů...skoro vůbec | Libové společenstvo #2

Musíme vás zklamat, nebudeme mluvit o Pánovi prstenů...skoro vůbec | Libové společenstvo #2

6. 5. 2026

1 hod 44 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Teplé a suché počasí svědčí mšicím. Co s nimi? Je to neustálý boj, říká odborník

Host Dopoledního expresu: Teplé a suché počasí svědčí mšicím. Co s nimi? Je to neustálý boj, říká odborník

6. 5. 2026

17 min

Obrázek epizody Radioporadna: Od sekery k plastice. Kovářské řemeslo se přizpůsobuje současnosti

Radioporadna: Od sekery k plastice. Kovářské řemeslo se přizpůsobuje současnosti

6. 5. 2026

18 min

Obrázek epizody Radioporadna: Od sekery k plastice. Kovářské řemeslo se přizpůsobuje současnosti

Radioporadna: Od sekery k plastice. Kovářské řemeslo se přizpůsobuje současnosti

6. 5. 2026

18 min

Obrázek epizody Teplomet: S Maňákem v gay sauně

Teplomet: S Maňákem v gay sauně

6. 5. 2026

45 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Cyril Matějka: Očkování je mezi lidmi sprosté slovo. Vysvětluji jim, že je to jako v autoškole

Host Radiožurnálu: Cyril Matějka: Očkování je mezi lidmi sprosté slovo. Vysvětluji jim, že je to jako v autoškole

6. 5. 2026

23 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Cyril Matějka: Očkování je mezi lidmi sprosté slovo. Vysvětluji jim, že je to jako v autoškole

Host Radiožurnálu: Cyril Matějka: Očkování je mezi lidmi sprosté slovo. Vysvětluji jim, že je to jako v autoškole

6. 5. 2026

23 min

Obrázek epizody Short Stuff: Why do kangaroos hop?

Short Stuff: Why do kangaroos hop?

6. 5. 2026

13 min

Obrázek epizody Laura Hollá: Jak jsme koupili dům v Japonsku a začali podnikat

Laura Hollá: Jak jsme koupili dům v Japonsku a začali podnikat

6. 5. 2026

1 hod 23 min

Obrázek epizody Středeční klasika Kateřiny Neumannové: Friš: Tréninky na půlmaraton jsou často velký boj s hlavou. Na dráze se člověk zničí zase jinak

Středeční klasika Kateřiny Neumannové: Friš: Tréninky na půlmaraton jsou často velký boj s hlavou. Na dráze se člověk zničí zase jinak

6. 5. 2026

34 min

Obrázek epizody Kovářské kladivo pohání voda. Historickou technologii ukazuje technická památka Šlakhamr na Žďársku

Kovářské kladivo pohání voda. Historickou technologii ukazuje technická památka Šlakhamr na Žďársku

6. 5. 2026

3 min

Obrázek epizody Pražákům je hej: Improvizace v show Human Zoo mě extrémně baví. S rapem ale končím, přiznává Martin Matys

Pražákům je hej: Improvizace v show Human Zoo mě extrémně baví. S rapem ale končím, přiznává Martin Matys

6. 5. 2026

18 min

Obrázek epizody Improvizace v show Human Zoo mě extrémně baví. S rapem ale končím, přiznává Martin Matys

Improvizace v show Human Zoo mě extrémně baví. S rapem ale končím, přiznává Martin Matys

6. 5. 2026

18 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Dobrovolníci ze spolku Berlička nastudovali divadelní hru. Dotýkají se v ní citlivých témat

Větrník - Host ve studiu: Dobrovolníci ze spolku Berlička nastudovali divadelní hru. Dotýkají se v ní citlivých témat

6. 5. 2026

31 min

Obrázek epizody Vizitka: Propagátor a dokumentarista Prokop Pithart: Křehkost a zároveň síla přírody mi vhání krev do žil

Vizitka: Propagátor a dokumentarista Prokop Pithart: Křehkost a zároveň síla přírody mi vhání krev do žil

6. 5. 2026

47 min

Obrázek epizody Vizitka: Propagátor a dokumentarista Prokop Pithart: Křehkost a zároveň síla přírody mi vhání krev do žil

Vizitka: Propagátor a dokumentarista Prokop Pithart: Křehkost a zároveň síla přírody mi vhání krev do žil

6. 5. 2026

47 min

Obrázek epizody Propagátor a dokumentarista Prokop Pithart: Křehkost a zároveň síla přírody mi vhání krev do žil

Propagátor a dokumentarista Prokop Pithart: Křehkost a zároveň síla přírody mi vhání krev do žil

6. 5. 2026

47 min

Obrázek epizody Daniel Prokop | Tiše kráčíme k sociálnímu a psychickému kolapsu

Daniel Prokop | Tiše kráčíme k sociálnímu a psychickému kolapsu

6. 5. 2026

34 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Výlet ke kostelu, kolem kterého nejprve město vzniklo, a pak také zmizelo

Křížem krajem: Výlet ke kostelu, kolem kterého nejprve město vzniklo, a pak také zmizelo

6. 5. 2026

8 min

Obrázek epizody Ďábel nosí Pradu a má máslo na hlavě. Je kritický i pokrytecký

Ďábel nosí Pradu a má máslo na hlavě. Je kritický i pokrytecký

6. 5. 2026

43 min

Obrázek epizody Ďábel nosí Pradu a má máslo na hlavě. Je kritický i pokrytecký

Ďábel nosí Pradu a má máslo na hlavě. Je kritický i pokrytecký

6. 5. 2026

43 min