Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Vizitka: Literatura je pro mě způsob, jak číst svět, nejhlubší čtení je překládání, říká Sára Vybíralová

Vizitka: Literatura je pro mě způsob, jak číst svět, nejhlubší čtení je překládání, říká Sára Vybíralová

28. 7. 2023

49 min

Obrázek epizody Vizitka: Literatura je pro mě způsob, jak číst svět, nejhlubší čtení je překládání, říká Sára Vybíralová

Vizitka: Literatura je pro mě způsob, jak číst svět, nejhlubší čtení je překládání, říká Sára Vybíralová

28. 7. 2023

49 min

Obrázek epizody Pro a proti: Ekonom Kovanda: Státní 50milionový příspěvek na Michelina je marnivý výdaj. Průvodce je přežitek

Pro a proti: Ekonom Kovanda: Státní 50milionový příspěvek na Michelina je marnivý výdaj. Průvodce je přežitek

28. 7. 2023

25 min

Obrázek epizody Vyšší komfort na cestách - to je tuning obytných vozů

Vyšší komfort na cestách - to je tuning obytných vozů

28. 7. 2023

55 min

Obrázek epizody Máme hosty: Pardubická juniorka přichází o týden dřív. Hrát mají i wimbledonské královny

Máme hosty: Pardubická juniorka přichází o týden dřív. Hrát mají i wimbledonské královny

28. 7. 2023

9 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Advokát Smutný: Ani český, ani francouzský. Francie považuje Kunderu za evropského spisovatele

Jak to vidí...: Advokát Smutný: Ani český, ani francouzský. Francie považuje Kunderu za evropského spisovatele

28. 7. 2023

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Advokát Smutný: Ani český, ani francouzský. Francie považuje Kunderu za evropského spisovatele

Jak to vidí...: Advokát Smutný: Ani český, ani francouzský. Francie považuje Kunderu za evropského spisovatele

28. 7. 2023

25 min

Obrázek epizody 80 - Ranní procházka, slyšení o UFO/UAP, zrušená lekce, poslední esej (26. - 27. července 2023)

80 - Ranní procházka, slyšení o UFO/UAP, zrušená lekce, poslední esej (26. - 27. července 2023)

28. 7. 2023

7 min

Obrázek epizody Poslechněte si vzpomínky Petra Hory Hořejše, autora slavné knižní série Toulky českou minulostí

Poslechněte si vzpomínky Petra Hory Hořejše, autora slavné knižní série Toulky českou minulostí

28. 7. 2023

43 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Poslechněte si vzpomínky Petra Hory Hořejše, autora slavné knižní série Toulky českou minulostí

Stříbrný vítr: Poslechněte si vzpomínky Petra Hory Hořejše, autora slavné knižní série Toulky českou minulostí

28. 7. 2023

42 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Poslechněte si vzpomínky Petra Hory Hořejše, autora slavné knižní série Toulky českou minulostí

Stříbrný vítr: Poslechněte si vzpomínky Petra Hory Hořejše, autora slavné knižní série Toulky českou minulostí

28. 7. 2023

42 min

Obrázek epizody #109 Michal A Ondra - Automobilové fuckupy díl 1: Auto, které vám sebrali a vůz, co zabíjel!

#109 Michal A Ondra - Automobilové fuckupy díl 1: Auto, které vám sebrali a vůz, co zabíjel!

28. 7. 2023

50 min

Obrázek epizody Moment 120: The ONE Skill, We Can All Learn, That 95% of Millionaires Have!: Alex Hormozi

Moment 120: The ONE Skill, We Can All Learn, That 95% of Millionaires Have!: Alex Hormozi

28. 7. 2023

8 min

Obrázek epizody Adam Borzič: Cestovatelské návraty

Adam Borzič: Cestovatelské návraty

28. 7. 2023

4 min

Obrázek epizody Katka: Znásilnil mě a málem mě zardousil. Systém mě zklamal.

Katka: Znásilnil mě a málem mě zardousil. Systém mě zklamal.

28. 7. 2023

1 hod 14 min

Obrázek epizody 39 SEX BĚHEM MENSTRUACE| Sex během menstruace? Není nutné držet týdenní půst

39 SEX BĚHEM MENSTRUACE| Sex během menstruace? Není nutné držet týdenní půst

28. 7. 2023

45 min

Obrázek epizody Chyba systému: Meteorolog Žák: Rychlost globálního oteplování je alarmující. Červenec bude nejteplejší v historii

Chyba systému: Meteorolog Žák: Rychlost globálního oteplování je alarmující. Červenec bude nejteplejší v historii

28. 7. 2023

49 min

Obrázek epizody No115 - CHLAP DOVOLÍ CHLAPA PRE ŽENU

No115 - CHLAP DOVOLÍ CHLAPA PRE ŽENU

28. 7. 2023

35 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Ukrajinské obilí jako ruská zbraň

Vinohradská 12: Ukrajinské obilí jako ruská zbraň

28. 7. 2023

23 min

Obrázek epizody 645 - Pivo v práci?!

645 - Pivo v práci?!

28. 7. 2023

11 min

Obrázek epizody Po čuni speciál! Natáčeli jsme na festivalu Štěrkovna Open Music!

Po čuni speciál! Natáčeli jsme na festivalu Štěrkovna Open Music!

28. 7. 2023

30 min

Obrázek epizody #0: Vojtěch Prchal - Rekreační sport

#0: Vojtěch Prchal - Rekreační sport

27. 7. 2023

37 min

Obrázek epizody Hovory: Na chvíli si sedněte a pozorujte svůj dech. Mindfulness pomáhá s vyhořením i stresem, radí lektor

Hovory: Na chvíli si sedněte a pozorujte svůj dech. Mindfulness pomáhá s vyhořením i stresem, radí lektor

27. 7. 2023

23 min

Obrázek epizody Crossroads #10: Tamale - The organizing principle of coloniality is structural gendered racism

Crossroads #10: Tamale - The organizing principle of coloniality is structural gendered racism

27. 7. 2023

50 min

Obrázek epizody Na rozcestí #10: Sylvia Tamale - Principem koloniality je strukturální genderovaný rasismus

Na rozcestí #10: Sylvia Tamale - Principem koloniality je strukturální genderovaný rasismus

27. 7. 2023

43 min