Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Elizaveta Maximová otevřeně o nejdrsnější roli kariéry: „Uvažovala jsem, že je to nehratelná role“

Elizaveta Maximová otevřeně o nejdrsnější roli kariéry: „Uvažovala jsem, že je to nehratelná role“

4. 12. 2025

35 min

Obrázek epizody Alex a host: Petra Černocká: Na Saxaniných šatech jsou skutečné kuřecí kosti. Kostým jsem si zkusila ušít

Alex a host: Petra Černocká: Na Saxaniných šatech jsou skutečné kuřecí kosti. Kostým jsem si zkusila ušít

4. 12. 2025

26 min

Obrázek epizody Petra Černocká: Na Saxaniných šatech jsou skutečné kuřecí kosti. Kostým jsem si zkusila ušít

Petra Černocká: Na Saxaniných šatech jsou skutečné kuřecí kosti. Kostým jsem si zkusila ušít

4. 12. 2025

26 min

Obrázek epizody Jakub Knott vs. randění online // RANT Prostoru #115

Jakub Knott vs. randění online // RANT Prostoru #115

4. 12. 2025

23 min

Obrázek epizody Pro a proti: Vztahy Česka se Slovenskem: prochází restartem?

Pro a proti: Vztahy Česka se Slovenskem: prochází restartem?

4. 12. 2025

24 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Z jazzové oper(k)y Štěpánky Balcarové O ztracené vodě se stala na cédéčku hudební jazzová pohádka

Host ve studiu: Z jazzové oper(k)y Štěpánky Balcarové O ztracené vodě se stala na cédéčku hudební jazzová pohádka

4. 12. 2025

12 min

Obrázek epizody Oligarchové se už ani neskryvají za slovíčka jako svoboda a demokracie

Oligarchové se už ani neskryvají za slovíčka jako svoboda a demokracie

4. 12. 2025

44 min

Obrázek epizody Řečí peněz: Jsme premianti regionu, chválí Horská růst ekonomiky

Řečí peněz: Jsme premianti regionu, chválí Horská růst ekonomiky

4. 12. 2025

25 min

Obrázek epizody Oligarchové se už ani neskryvají za slovíčka jako svoboda a demokracie

Oligarchové se už ani neskryvají za slovíčka jako svoboda a demokracie

4. 12. 2025

44 min

Obrázek epizody Náš host: Mladý řezník z Horažďovicka slaví úspěchy na mezinárodních soutěžích

Náš host: Mladý řezník z Horažďovicka slaví úspěchy na mezinárodních soutěžích

4. 12. 2025

12 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Morče jako vánoční dárek

Host Dopoledního expresu: Morče jako vánoční dárek

4. 12. 2025

17 min

Obrázek epizody Lékárna: AIDS a virus HIV, který u člověka způsobuje ztrátu obranyschopnosti

Lékárna: AIDS a virus HIV, který u člověka způsobuje ztrátu obranyschopnosti

4. 12. 2025

23 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Vánoční literatura pro všechny. Nejlepší čtenářské tipy knihkupkyně Jany Kožichové

Dobré dopoledne: Vánoční literatura pro všechny. Nejlepší čtenářské tipy knihkupkyně Jany Kožichové

4. 12. 2025

22 min

Obrázek epizody What's the bar exam like anyway?

What's the bar exam like anyway?

4. 12. 2025

52 min

Obrázek epizody Táňa Bystroňová, moderátorka, modelka, influencerka – život v záři selfie

Táňa Bystroňová, moderátorka, modelka, influencerka – život v záři selfie

4. 12. 2025

48 min

Obrázek epizody 2025-12-4- Pardálové `Jakub a Štěpán Coufal

2025-12-4- Pardálové `Jakub a Štěpán Coufal

4. 12. 2025

1 hod 31 min

Obrázek epizody Šéf Godzone: Kde nájdem pokoj, keď okolo mňa zúri vojna?

Šéf Godzone: Kde nájdem pokoj, keď okolo mňa zúri vojna?

4. 12. 2025

31 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Kaliba: Konference COP30? Nepřítomnost Spojených států je zpřítomňovala, radost Číny byla hmatatelná

Host Lucie Výborné: Kaliba: Konference COP30? Nepřítomnost Spojených států je zpřítomňovala, radost Číny byla hmatatelná

4. 12. 2025

31 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Kaliba: Konference COP30? Nepřítomnost Spojených států je zpřítomňovala, radost Číny byla hmatatelná

Host Lucie Výborné: Kaliba: Konference COP30? Nepřítomnost Spojených států je zpřítomňovala, radost Číny byla hmatatelná

4. 12. 2025

31 min

Obrázek epizody Kaliba: Konference COP30? Nepřítomnost Spojených států je zpřítomňovala, radost Číny byla hmatatelná

Kaliba: Konference COP30? Nepřítomnost Spojených států je zpřítomňovala, radost Číny byla hmatatelná

4. 12. 2025

31 min

Obrázek epizody Náš host: Galerie G4 v Chebu slaví 40 let. Výstavou připomene historii i proměny fotografického umění

Náš host: Galerie G4 v Chebu slaví 40 let. Výstavou připomene historii i proměny fotografického umění

4. 12. 2025

14 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Pernica: V Plzni jsem vždy věděl, že na mě trenéři spoléhají. Jistota při standardkách se jim hodila

Desítka Pavla Horvátha: Pernica: V Plzni jsem vždy věděl, že na mě trenéři spoléhají. Jistota při standardkách se jim hodila

4. 12. 2025

53 min

Obrázek epizody Z voňavého koníkovského sena vzniká každý rok krásný betlém, ale i kůň v životní velikosti

Z voňavého koníkovského sena vzniká každý rok krásný betlém, ale i kůň v životní velikosti

4. 12. 2025

2 min

Obrázek epizody Apatyka: Na odděleních lůžkové rehabilitace musejí pacienti aktivně spolupracovat, zdůrazňuje lékařka

Apatyka: Na odděleních lůžkové rehabilitace musejí pacienti aktivně spolupracovat, zdůrazňuje lékařka

4. 12. 2025

32 min

Obrázek epizody Apatyka: Na odděleních lůžkové rehabilitace musejí pacienti aktivně spolupracovat, zdůrazňuje lékařka

Apatyka: Na odděleních lůžkové rehabilitace musejí pacienti aktivně spolupracovat, zdůrazňuje lékařka

4. 12. 2025

32 min