Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Z voňavého koníkovského sena vzniká každý rok krásný betlém, ale i kůň v životní velikosti

Z voňavého koníkovského sena vzniká každý rok krásný betlém, ale i kůň v životní velikosti

4. 12. 2025

2 min

Obrázek epizody Apatyka: Na odděleních lůžkové rehabilitace musejí pacienti aktivně spolupracovat, zdůrazňuje lékařka

Apatyka: Na odděleních lůžkové rehabilitace musejí pacienti aktivně spolupracovat, zdůrazňuje lékařka

4. 12. 2025

32 min

Obrázek epizody Apatyka: Na odděleních lůžkové rehabilitace musejí pacienti aktivně spolupracovat, zdůrazňuje lékařka

Apatyka: Na odděleních lůžkové rehabilitace musejí pacienti aktivně spolupracovat, zdůrazňuje lékařka

4. 12. 2025

32 min

Obrázek epizody Vizitka: Vadí mi elitářství v umění a snažím se ho ve své práci zpochybňovat, říká Epos 257

Vizitka: Vadí mi elitářství v umění a snažím se ho ve své práci zpochybňovat, říká Epos 257

4. 12. 2025

46 min

Obrázek epizody Vizitka: Vadí mi elitářství v umění a snažím se ho ve své práci zpochybňovat, říká Epos 257

Vizitka: Vadí mi elitářství v umění a snažím se ho ve své práci zpochybňovat, říká Epos 257

4. 12. 2025

46 min

Obrázek epizody Vadí mi elitářství v umění a snažím se ho ve své práci zpochybňovat, říká Epos 257

Vadí mi elitářství v umění a snažím se ho ve své práci zpochybňovat, říká Epos 257

4. 12. 2025

46 min

Obrázek epizody Vagovič: Žilinkovej otočke neverím. Generálny prokurátor je zatiaľ stále generálnym omylom

Vagovič: Žilinkovej otočke neverím. Generálny prokurátor je zatiaľ stále generálnym omylom

4. 12. 2025

30 min

Obrázek epizody Máme hosty: Kameny zmizelých v Chrudimi vycházejí knižně. Lákají k procházce

Máme hosty: Kameny zmizelých v Chrudimi vycházejí knižně. Lákají k procházce

4. 12. 2025

10 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Denisa Hejlová: Rituály na Hradě i Super Česko? Politika dnes stojí víc na show než na obsahu

Jak to vidí...: Denisa Hejlová: Rituály na Hradě i Super Česko? Politika dnes stojí víc na show než na obsahu

4. 12. 2025

25 min

Obrázek epizody Magazín Experiment: Chceme těžit helium na Měsíci, už testujeme prototypy strojů, říká americký raketový inženýr

Magazín Experiment: Chceme těžit helium na Měsíci, už testujeme prototypy strojů, říká americký raketový inženýr

4. 12. 2025

3 min

Obrázek epizody Nechovejte se k sobě jako někdo, koho obtěžujete

Nechovejte se k sobě jako někdo, koho obtěžujete

4. 12. 2025

6 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Bangkok je hrdý na svou hromadnou dopravu. Nadzemní dráha křižuje město i ve výšce 15 metrů nad zemí

Zápisník zahraničních zpravodajů: Bangkok je hrdý na svou hromadnou dopravu. Nadzemní dráha křižuje město i ve výšce 15 metrů nad zemí

4. 12. 2025

3 min

Obrázek epizody Bangkok je hrdý na svou hromadnou dopravu. Nadzemní dráha křižuje město i ve výšce 15 metrů nad zemí

Bangkok je hrdý na svou hromadnou dopravu. Nadzemní dráha křižuje město i ve výšce 15 metrů nad zemí

4. 12. 2025

3 min

Obrázek epizody Martina Adlerová: Na sedm procent

Martina Adlerová: Na sedm procent

4. 12. 2025

2 min

Obrázek epizody The Man Who Wrote The Book On AI: 2030 Might Be The Point Of No Return! We've Been Lied To About AI!

The Man Who Wrote The Book On AI: 2030 Might Be The Point Of No Return! We've Been Lied To About AI!

4. 12. 2025

2 hod 4 min

Obrázek epizody Daniel Raus: Komedie zvaná život

Daniel Raus: Komedie zvaná život

4. 12. 2025

5 min

Obrázek epizody Rentgen

Rentgen

4. 12. 2025

1 min

Obrázek epizody #1028 - Peter Zeihan - The New World Order Is Here

#1028 - Peter Zeihan - The New World Order Is Here

4. 12. 2025

1 hod 22 min

Obrázek epizody Ďábelské tipy: Jak být hot AF? 

Ďábelské tipy: Jak být hot AF? 

4. 12. 2025

43 min

Obrázek epizody Galicie je víc než Santiago – kraj divokého pobřeží a zeleného klidu

Galicie je víc než Santiago – kraj divokého pobřeží a zeleného klidu

4. 12. 2025

1 hod 1 min

Obrázek epizody Rozhodovací proces

Rozhodovací proces

4. 12. 2025

32 min

Obrázek epizody „Hrát sportovní legendu je úplně jiné, než smyšlenou postavu. Nepela mě oslovil“ – Josef Trojan

„Hrát sportovní legendu je úplně jiné, než smyšlenou postavu. Nepela mě oslovil“ – Josef Trojan

4. 12. 2025

51 min

Obrázek epizody 49. díl - Život po revoluci

49. díl - Život po revoluci

4. 12. 2025

32 min

Obrázek epizody Martin Kuba. Konec v ODS a plán na úspěch ve volbách, mýty o Babišovi i prst na spoušti v české politice

Martin Kuba. Konec v ODS a plán na úspěch ve volbách, mýty o Babišovi i prst na spoušti v české politice

4. 12. 2025

29 min

Obrázek epizody Půst vás nespasí a vlákninu ze zeleniny nedoplníte. Markéta Gajdošová o největších mýtech ve výživě

Půst vás nespasí a vlákninu ze zeleniny nedoplníte. Markéta Gajdošová o největších mýtech ve výživě

4. 12. 2025

23 min