Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Alex a host: Role v seriálu O lidech a koních je za odměnu. Jsem to já, ani nemusím nic hrát, říká Ondřej Kraus

Alex a host: Role v seriálu O lidech a koních je za odměnu. Jsem to já, ani nemusím nic hrát, říká Ondřej Kraus

9. 3. 2026

28 min

Obrázek epizody Role v seriálu O lidech a koních je za odměnu. Jsem to já, ani nemusím nic hrát, říká Ondřej Kraus

Role v seriálu O lidech a koních je za odměnu. Jsem to já, ani nemusím nic hrát, říká Ondřej Kraus

9. 3. 2026

28 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Expert: Nový ajatolláh Chameneí je konzervativní a bojovný

Osobnost Plus: Expert: Nový ajatolláh Chameneí je konzervativní a bojovný

9. 3. 2026

27 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Nový vůdce Íránu. Mobily ve školách. Václav Moravec končí v ČT

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Nový vůdce Íránu. Mobily ve školách. Václav Moravec končí v ČT

9. 3. 2026

19 min

Obrázek epizody Stopař na sjezdovce: Kamenec, Šachty a Paseky nad Jizerou

Stopař na sjezdovce: Kamenec, Šachty a Paseky nad Jizerou

9. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Antivirus: Antivirus: Kamera hlídá váš dům. Ale kdo hlídá kameru?

Antivirus: Antivirus: Kamera hlídá váš dům. Ale kdo hlídá kameru?

9. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Tap takeover se Staňkovým rukodělným pivovarem: Od dětství mě bavilo motat se kolem vaření

Tap takeover se Staňkovým rukodělným pivovarem: Od dětství mě bavilo motat se kolem vaření

9. 3. 2026

1 hod 3 min

Obrázek epizody Dospělost se mění, už nikdy nic nebude hotové a stabilní, říká psycholog Dalibor Špok

Dospělost se mění, už nikdy nic nebude hotové a stabilní, říká psycholog Dalibor Špok

9. 3. 2026

17 min

Obrázek epizody 229: The First Egyptologist? Khaemwaset & the Apis Bulls

229: The First Egyptologist? Khaemwaset & the Apis Bulls

9. 3. 2026

24 min

Obrázek epizody Taste of Prague Podcast, Ep. 108, o Singapuru, novinkách v Praze a odhaleních v Nomě

Taste of Prague Podcast, Ep. 108, o Singapuru, novinkách v Praze a odhaleních v Nomě

9. 3. 2026

1 hod 20 min

Obrázek epizody Luboš Palata: Ve Varšavě si často vyděláte víc než v Praze. Polsko má vyšší HDP než Španělsko

Luboš Palata: Ve Varšavě si často vyděláte víc než v Praze. Polsko má vyšší HDP než Španělsko

9. 3. 2026

32 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Správné hubnutí znamená i víc se hýbat. Často tak může být kamenem úrazu lenost

Host Dopoledního expresu: Správné hubnutí znamená i víc se hýbat. Často tak může být kamenem úrazu lenost

9. 3. 2026

18 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Marcel Stejskal se upsal ochotnickému divadlu. A taky pomáhá bíglům

Host Českého rozhlasu Ostrava: Marcel Stejskal se upsal ochotnickému divadlu. A taky pomáhá bíglům

9. 3. 2026

15 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Jihlavská radnice slaví 600 let. Lidé se podívají i do kanceláře primátora

Dobré dopoledne: Jihlavská radnice slaví 600 let. Lidé se podívají i do kanceláře primátora

9. 3. 2026

19 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Když bojuji za někoho druhého, tak přetlačím vlak, usmívá se Jitka Čvančarová

Host Radiožurnálu: Když bojuji za někoho druhého, tak přetlačím vlak, usmívá se Jitka Čvančarová

9. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Když bojuji za někoho druhého, tak přetlačím vlak, usmívá se Jitka Čvančarová

Host Radiožurnálu: Když bojuji za někoho druhého, tak přetlačím vlak, usmívá se Jitka Čvančarová

9. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody Když bojuji za někoho druhého, tak přetlačím vlak, usmívá se Jitka Čvančarová

Když bojuji za někoho druhého, tak přetlačím vlak, usmívá se Jitka Čvančarová

9. 3. 2026

26 min

Obrázek epizody Když bojuji za někoho druhého, tak přetlačím vlak, usmívá se Jitka Čvančarová

Když bojuji za někoho druhého, tak přetlačím vlak, usmívá se Jitka Čvančarová

9. 3. 2026

26 min

Obrázek epizody SPECIÁL 100. díl - J.Benda & J.Zlámaný

SPECIÁL 100. díl - J.Benda & J.Zlámaný

9. 3. 2026

1 hod 50 min

Obrázek epizody 2026-03-09-A-Malina a Jitka Nerudová

2026-03-09-A-Malina a Jitka Nerudová

9. 3. 2026

1 hod 36 min

Obrázek epizody Život bychom neměli jen prohubnout

Život bychom neměli jen prohubnout

9. 3. 2026

35 min

Obrázek epizody Pot: Život není romantický seriál, ale vždycky si můžete pobrečet v taxíku

Pot: Život není romantický seriál, ale vždycky si můžete pobrečet v taxíku

9. 3. 2026

35 min

Obrázek epizody Nejmocnější jednotky všech dob – Elitní válečníci, kteří ničili armády

Nejmocnější jednotky všech dob – Elitní válečníci, kteří ničili armády

9. 3. 2026

1 hod 10 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Sadílek se ohromně obětoval pro tým, naopak Rrahmani asi nepochopil, že hraje derby, hodnotí Horváth

Desítka Pavla Horvátha: Sadílek se ohromně obětoval pro tým, naopak Rrahmani asi nepochopil, že hraje derby, hodnotí Horváth

9. 3. 2026

53 min

Obrázek epizody Nový herní prvek na žďárském zámku představuje cestu kapky vody

Nový herní prvek na žďárském zámku představuje cestu kapky vody

9. 3. 2026

3 min