Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Pot: Život není romantický seriál, ale vždycky si můžete pobrečet v taxíku

Pot: Život není romantický seriál, ale vždycky si můžete pobrečet v taxíku

9. 3. 2026

35 min

Obrázek epizody Nejmocnější jednotky všech dob – Elitní válečníci, kteří ničili armády

Nejmocnější jednotky všech dob – Elitní válečníci, kteří ničili armády

9. 3. 2026

1 hod 10 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Sadílek se ohromně obětoval pro tým, naopak Rrahmani asi nepochopil, že hraje derby, hodnotí Horváth

Desítka Pavla Horvátha: Sadílek se ohromně obětoval pro tým, naopak Rrahmani asi nepochopil, že hraje derby, hodnotí Horváth

9. 3. 2026

53 min

Obrázek epizody Nový herní prvek na žďárském zámku představuje cestu kapky vody

Nový herní prvek na žďárském zámku představuje cestu kapky vody

9. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Záchranářka Katarína Veselá: Vadí mi bezohlednost. Není fér si někoho filmovat v nejslabší chvíli

Až na dřeň: Záchranářka Katarína Veselá: Vadí mi bezohlednost. Není fér si někoho filmovat v nejslabší chvíli

9. 3. 2026

28 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Netušil jsem, co to se mnou udělá, říká Marek Poledna, který jel letošní Vasův běh volnou technikou

Větrník - Host ve studiu: Netušil jsem, co to se mnou udělá, říká Marek Poledna, který jel letošní Vasův běh volnou technikou

9. 3. 2026

29 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Záchranářka Katarína Veselá: Vadí mi bezohlednost. Není fér si někoho filmovat v nejslabší chvíli

Až na dřeň: Záchranářka Katarína Veselá: Vadí mi bezohlednost. Není fér si někoho filmovat v nejslabší chvíli

9. 3. 2026

28 min

Obrázek epizody Záchranářka Katarína Veselá: Vadí mi bezohlednost. Není fér si někoho filmovat v nejslabší chvíli

Záchranářka Katarína Veselá: Vadí mi bezohlednost. Není fér si někoho filmovat v nejslabší chvíli

9. 3. 2026

28 min

Obrázek epizody Vizitka: Scénická a kostýmní výtvarnice Jana Preková: Materiály ke mně často mluví velmi přesným jazykem

Vizitka: Scénická a kostýmní výtvarnice Jana Preková: Materiály ke mně často mluví velmi přesným jazykem

9. 3. 2026

41 min

Obrázek epizody Vizitka: Scénická a kostýmní výtvarnice Jana Preková: Materiály ke mně často mluví velmi přesným jazykem

Vizitka: Scénická a kostýmní výtvarnice Jana Preková: Materiály ke mně často mluví velmi přesným jazykem

9. 3. 2026

41 min

Obrázek epizody Scénická a kostýmní výtvarnice Jana Preková: Materiály ke mně často mluví velmi přesným jazykem

Scénická a kostýmní výtvarnice Jana Preková: Materiály ke mně často mluví velmi přesným jazykem

9. 3. 2026

41 min

Obrázek epizody 2026-03-09-A-Malina a Jitka Nerudová

2026-03-09-A-Malina a Jitka Nerudová

9. 3. 2026

47 min

Obrázek epizody S mikrofonem do Anglie: Tottenham dlouhodobě patří mezi anglickou elitu. Pád z Premier League by byl šokující, tvrdí Tylšar

S mikrofonem do Anglie: Tottenham dlouhodobě patří mezi anglickou elitu. Pád z Premier League by byl šokující, tvrdí Tylšar

9. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody Nová kariéra zpěvačky Ivy Frühlingové: Radí českým ženám, jak se zbavit nevkusu v oblékání

Nová kariéra zpěvačky Ivy Frühlingové: Radí českým ženám, jak se zbavit nevkusu v oblékání

9. 3. 2026

46 min

Obrázek epizody Diplomacia a Integrita

Diplomacia a Integrita

9. 3. 2026

58 min

Obrázek epizody 2026-03-02-Malina a Petr Halíček

2026-03-02-Malina a Petr Halíček

9. 3. 2026

42 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Hornictví dále žije v muzejních expozicích. Třeba v Českém Těšíně

Křížem krajem: Hornictví dále žije v muzejních expozicích. Třeba v Českém Těšíně

9. 3. 2026

8 min

Obrázek epizody podcast - 9.3.2026

podcast - 9.3.2026

9. 3. 2026

9 min

Obrázek epizody Kaplička v Čečelicích získala významné ocenění. Pohledná stavba netradičního tvaru jakoby zářila

Kaplička v Čečelicích získala významné ocenění. Pohledná stavba netradičního tvaru jakoby zářila

9. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Máme hosty: Prostor svobodného projevu byl i kousek od Litomyšle. Míří na prestižní evropský seznam

Máme hosty: Prostor svobodného projevu byl i kousek od Litomyšle. Míří na prestižní evropský seznam

9. 3. 2026

10 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog Kopeček: Zmatky s repatriací? Babiš ví, co a jak chce dělat, a hlavně jak to komunikovat

Jak to vidí...: Politolog Kopeček: Zmatky s repatriací? Babiš ví, co a jak chce dělat, a hlavně jak to komunikovat

9. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody Na cestách s Petrem Voldánem: Želvy jezdí chránit do Indonésie i na Srí Lanku, ale nejen tam aneb Na cestách s Hanou Svobodovou

Na cestách s Petrem Voldánem: Želvy jezdí chránit do Indonésie i na Srí Lanku, ale nejen tam aneb Na cestách s Hanou Svobodovou

9. 3. 2026

38 min

Obrázek epizody Želvy jezdí chránit do Indonésie i na Srí Lanku, ale nejen tam aneb Na cestách s Hanou Svobodovou

Želvy jezdí chránit do Indonésie i na Srí Lanku, ale nejen tam aneb Na cestách s Hanou Svobodovou

9. 3. 2026

38 min

Obrázek epizody Jan Cempírek: Óda na sýry

Jan Cempírek: Óda na sýry

9. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody 219. díl Šimrání o intimitě, očekáváních a cestě k BDSM očima mladých snoubenců

219. díl Šimrání o intimitě, očekáváních a cestě k BDSM očima mladých snoubenců

9. 3. 2026

39 min