Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Změna fiskálního plánu? Schillerová si chce rozvolnit ruce k většímu utrácení, kritizuje Skopeček

Dvacet minut Radiožurnálu: Změna fiskálního plánu? Schillerová si chce rozvolnit ruce k většímu utrácení, kritizuje Skopeček

11. 5. 2026

23 min

Obrázek epizody Padni komu padni 77: Okamura a Rajchl se paktují s německými radikály. Co udělali pro Sudety?

Padni komu padni 77: Okamura a Rajchl se paktují s německými radikály. Co udělali pro Sudety?

11. 5. 2026

57 min

Obrázek epizody Lucia o Legolasovej popularite, kontroverznom Tomášovi a jej novom priateľovi (OUT LOUD)

Lucia o Legolasovej popularite, kontroverznom Tomášovi a jej novom priateľovi (OUT LOUD)

11. 5. 2026

36 min

Obrázek epizody 2026-05-06-Kristian a Medy

2026-05-06-Kristian a Medy

11. 5. 2026

1 hod 34 min

Obrázek epizody Akcent: Na Benátském bienále to i kvůli ruské účasti vře. Venezuela bude vystavovat, až bude líp

Akcent: Na Benátském bienále to i kvůli ruské účasti vře. Venezuela bude vystavovat, až bude líp

11. 5. 2026

26 min

Obrázek epizody Noční světýlko na hradě Kost

Noční světýlko na hradě Kost

11. 5. 2026

3 min

Obrázek epizody #114  7 bodů, jak vyzrát v komunikaci nad narcistou (celá verze)

#114 7 bodů, jak vyzrát v komunikaci nad narcistou (celá verze)

11. 5. 2026

15 min

Obrázek epizody On Air: Melancholie je můj běžný stav. Leto s Monikou má venku druhou desku

On Air: Melancholie je můj běžný stav. Leto s Monikou má venku druhou desku

11. 5. 2026

21 min

Obrázek epizody Melancholie je můj běžný stav. Leto s Monikou má venku druhou desku

Melancholie je můj běžný stav. Leto s Monikou má venku druhou desku

11. 5. 2026

21 min

Obrázek epizody Proč se říká, co se říká - Svíčková

Proč se říká, co se říká - Svíčková

11. 5. 2026

1 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Dřevouhelná vysoká pec v lesích u Heřmanovic na Bruntálsku je ceněnou památkou

Odpolední interview: Dřevouhelná vysoká pec v lesích u Heřmanovic na Bruntálsku je ceněnou památkou

11. 5. 2026

11 min

Obrázek epizody Casablanca: Na čínský Nový rok máš petardy za patami, na thajský vodu za krkem. Jak si užít Asii?

Casablanca: Na čínský Nový rok máš petardy za patami, na thajský vodu za krkem. Jak si užít Asii?

11. 5. 2026

44 min

Obrázek epizody Casablanca: Na čínský Nový rok máš petardy za patami, na thajský vodu za krkem. Jak si užít Asii?

Casablanca: Na čínský Nový rok máš petardy za patami, na thajský vodu za krkem. Jak si užít Asii?

11. 5. 2026

44 min

Obrázek epizody Mladšího synka měla před padesátkou: Mrzí mě, že už nebudu rodit a kojit, přiznala Vendula Pizingerová

Mladšího synka měla před padesátkou: Mrzí mě, že už nebudu rodit a kojit, přiznala Vendula Pizingerová

11. 5. 2026

27 min

Obrázek epizody Mladšího synka měla před padesátkou: Mrzí mě, že už nebudu rodit a kojit, přiznala Vendula Pizingerová

Mladšího synka měla před padesátkou: Mrzí mě, že už nebudu rodit a kojit, přiznala Vendula Pizingerová

11. 5. 2026

27 min

11. 5. 2026

27 min

Obrázek epizody Olga Richterová osobně #92

Olga Richterová osobně #92

11. 5. 2026

5 min

Obrázek epizody Radioporadna: Kratom, nikotinové sáčky, antidepresiva. Závislosti se proměňují a kombinace látek je nebezpečná

Radioporadna: Kratom, nikotinové sáčky, antidepresiva. Závislosti se proměňují a kombinace látek je nebezpečná

11. 5. 2026

24 min

Obrázek epizody Motýl za katrem 2: PETR SCHNEEDÖRFLER  / LIGHTHOUSE, to je pomoc odsouzeným při návratu na svobodu

Motýl za katrem 2: PETR SCHNEEDÖRFLER / LIGHTHOUSE, to je pomoc odsouzeným při návratu na svobodu

11. 5. 2026

29 min

Obrázek epizody Pomníček U zabitého mládence

Pomníček U zabitého mládence

11. 5. 2026

3 min

Obrázek epizody Hájovna v Oldřichovském sedle

Hájovna v Oldřichovském sedle

11. 5. 2026

3 min

Obrázek epizody Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Hájovna v Oldřichovském sedle

Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Hájovna v Oldřichovském sedle

11. 5. 2026

3 min

Obrázek epizody Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Oldřichovské sedlo

Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Oldřichovské sedlo

11. 5. 2026

2 min