Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Na cestách s Petrem Voldánem: Želvy jezdí chránit do Indonésie i na Srí Lanku, ale nejen tam aneb Na cestách s Hanou Svobodovou

Na cestách s Petrem Voldánem: Želvy jezdí chránit do Indonésie i na Srí Lanku, ale nejen tam aneb Na cestách s Hanou Svobodovou

9. 3. 2026

38 min

Obrázek epizody Želvy jezdí chránit do Indonésie i na Srí Lanku, ale nejen tam aneb Na cestách s Hanou Svobodovou

Želvy jezdí chránit do Indonésie i na Srí Lanku, ale nejen tam aneb Na cestách s Hanou Svobodovou

9. 3. 2026

38 min

Obrázek epizody Jan Cempírek: Óda na sýry

Jan Cempírek: Óda na sýry

9. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody 219. díl Šimrání o intimitě, očekáváních a cestě k BDSM očima mladých snoubenců

219. díl Šimrání o intimitě, očekáváních a cestě k BDSM očima mladých snoubenců

9. 3. 2026

39 min

Obrázek epizody Eva Janáčová: Nikdy víc je teď

Eva Janáčová: Nikdy víc je teď

9. 3. 2026

4 min

Obrázek epizody ROZHOVOR: Umělé oplodnění ( IVF ) Kolik to stojí? Jak to probíhá?

ROZHOVOR: Umělé oplodnění ( IVF ) Kolik to stojí? Jak to probíhá?

9. 3. 2026

1 hod 21 min

Obrázek epizody Střelectví

Střelectví

9. 3. 2026

1 min

Obrázek epizody Alena Vitásková a Zbyněk Prousek: Digitální identita, sbírka na zabíjení lidí a další lahůdky

Alena Vitásková a Zbyněk Prousek: Digitální identita, sbírka na zabíjení lidí a další lahůdky

9. 3. 2026

1 hod 36 min

Obrázek epizody Život v japonském lyžařském středisku: realita working holiday

Život v japonském lyžařském středisku: realita working holiday

9. 3. 2026

1 hod 28 min

Obrázek epizody Proč s libertariánstvím souvisí seberozvoj?

Proč s libertariánstvím souvisí seberozvoj?

9. 3. 2026

51 sec

Obrázek epizody How Love Turns You Insane - Dr Max Butterfield - #1069

How Love Turns You Insane - Dr Max Butterfield - #1069

9. 3. 2026

1 hod 39 min

Obrázek epizody Mosambik: Jediná země, která má na vlajce samopal. Pláže jsou čistší než na jihu Evropy. | SVĚTOVÍ

Mosambik: Jediná země, která má na vlajce samopal. Pláže jsou čistší než na jihu Evropy. | SVĚTOVÍ

9. 3. 2026

48 min

Obrázek epizody Adam Vacula čtyři roky abstinuje:„Vždy jsem šel na dřen a když jsem něco dělal, tak pořádně, včetně pití.“

Adam Vacula čtyři roky abstinuje:„Vždy jsem šel na dřen a když jsem něco dělal, tak pořádně, včetně pití.“

9. 3. 2026

48 min

Obrázek epizody Po Živote s Tomášom Verešom #124 - Jozef Štibrányi

Po Živote s Tomášom Verešom #124 - Jozef Štibrányi

9. 3. 2026

2 hod 25 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: Ministr zemědělství: Český postoj k EU–Mercosur je „ano, ale...“

Bruselské chlebíčky: Ministr zemědělství: Český postoj k EU–Mercosur je „ano, ale...“

9. 3. 2026

43 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Babišův superšpitál. Co je v plánu?

Vinohradská 12: Babišův superšpitál. Co je v plánu?

9. 3. 2026

24 min

Obrázek epizody Mají být herci pokorní? | Milan Schejbal

Mají být herci pokorní? | Milan Schejbal

9. 3. 2026

46 min

Obrázek epizody 4. epizoda (1.část) - od finále Love is Blind a Survivor,  po ongoing drama Ornella vs. Agáta

4. epizoda (1.část) - od finále Love is Blind a Survivor, po ongoing drama Ornella vs. Agáta

8. 3. 2026

1 hod 12 min

Obrázek epizody Všichni tady umřeme: Trump rozpoutal další válku, čeští politici jsou nadšení

Všichni tady umřeme: Trump rozpoutal další válku, čeští politici jsou nadšení

8. 3. 2026

13 min

Obrázek epizody Na čem dělám v březnu 2026

Na čem dělám v březnu 2026

8. 3. 2026

33 min

Obrázek epizody Příběhy 20. století: Ta byla v Bergen Belsenu, tu nemá smysl léčit. Příběh Brigity Bakovské rozené Steinové a její rodiny

Příběhy 20. století: Ta byla v Bergen Belsenu, tu nemá smysl léčit. Příběh Brigity Bakovské rozené Steinové a její rodiny

8. 3. 2026

24 min

Obrázek epizody #113 |  Svatební nevěra

#113 | Svatební nevěra

8. 3. 2026

9 min

Obrázek epizody co všechno obnáší být content creator & moje cesta

co všechno obnáší být content creator & moje cesta

8. 3. 2026

27 min

Obrázek epizody 🎉 HUDEBNÍ CENY MILOŠ 2025 🎉 SLAVNOSTNÍ GALAVEČER A VYHLÁŠENÍ 🎉

🎉 HUDEBNÍ CENY MILOŠ 2025 🎉 SLAVNOSTNÍ GALAVEČER A VYHLÁŠENÍ 🎉

8. 3. 2026

28 min

Obrázek epizody Už 18 let má dream job, který vytvořil pro sebe a svůj tým - Aleš Kozák, zakladatel PROPAMÁTKY

Už 18 let má dream job, který vytvořil pro sebe a svůj tým - Aleš Kozák, zakladatel PROPAMÁTKY

8. 3. 2026

33 min