Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 2/2 Operace Charlie Hebdo: 11. září a útok na redakci. Palivo pro střet civilizací a stínovou vládu

Tapin

2/2 Operace Charlie Hebdo: 11. září a útok na redakci. Palivo pro střet civilizací a stínovou vládu

9. 6. 2025

1 hod 3 min

Obrázek epizody Světem s tenisovou legendou Helenou Sukovou. Do Austrálie, na Wimbledon a olympiády i do Pardubic

Na cestách s Petrem Voldánem

Světem s tenisovou legendou Helenou Sukovou. Do Austrálie, na Wimbledon a olympiády i do Pardubic

9. 6. 2025

35 min

Obrázek epizody Jan Štifter: 18 let

Rozhlasový sloupek

Jan Štifter: 18 let

9. 6. 2025

1 min

Obrázek epizody 181. díl Šimrání o sexsomnii, dvou dělohách (které má jedna žena), hypnóze a špetce BDSM

Šimrání

181. díl Šimrání o sexsomnii, dvou dělohách (které má jedna žena), hypnóze a špetce BDSM

9. 6. 2025

41 min

Obrázek epizody Sandra Silná: Bociany

Ranní úvaha

Sandra Silná: Bociany

9. 6. 2025

4 min

Obrázek epizody #952 - Alex Hormozi - 41 Harsh Truths Nobody Wants To Admit

Modern Wisdom

#952 - Alex Hormozi - 41 Harsh Truths Nobody Wants To Admit

9. 6. 2025

4 hod 0 min

Obrázek epizody 10 Veronika Preti

HovorcaSt

10 Veronika Preti

9. 6. 2025

51 min

Obrázek epizody Pivo

Minuta s encyklopedií

Pivo

9. 6. 2025

1 min

Obrázek epizody S3E32: Filozofka na trůnu - Marie Terezie

Tabula Rasa

S3E32: Filozofka na trůnu - Marie Terezie

9. 6. 2025

12 min

Obrázek epizody BST Society: Orgasm gap a sexualita v digitální době

Beat Sexism Talks

BST Society: Orgasm gap a sexualita v digitální době

9. 6. 2025

45 min

Obrázek epizody Naprosto random díl

jolo.cast

Naprosto random díl

9. 6. 2025

25 min

Obrázek epizody #113 Život Rusa v Česku | Mikhail Urvantsev

SVĚTOVÍ

#113 Život Rusa v Česku | Mikhail Urvantsev

9. 6. 2025

1 hod 29 min

Obrázek epizody Konec prokrastinace díky hluboké práci

Žít, nepřežívat

Konec prokrastinace díky hluboké práci

9. 6. 2025

15 min

Obrázek epizody O druhém těhotenství, stěhování a nové cestě

Čas kávičky

O druhém těhotenství, stěhování a nové cestě

9. 6. 2025

52 min

Obrázek epizody „U fotbalu, stejně jako u sexu s mojí krásnou manželkou, nemyslím na jiné věci,“ říká Petr Kolečko

Bubliny Katky Osičkové

„U fotbalu, stejně jako u sexu s mojí krásnou manželkou, nemyslím na jiné věci,“ říká Petr Kolečko

9. 6. 2025

41 min

Obrázek epizody #71 Paranormální, nebo paranoidní?

CO VY NA TO?

#71 Paranormální, nebo paranoidní?

9. 6. 2025

1 hod 27 min

Obrázek epizody Všichni tady umřeme: Bitcoiny - stát vede banda strýců ztracená v současném světě

Alarm

Všichni tady umřeme: Bitcoiny - stát vede banda strýců ztracená v současném světě

8. 6. 2025

17 min

Obrázek epizody Zhrozil jsem se, jakou mám fyzičku, tak jsem si dal cíl uběhnout maraton pod tři hodiny a splnil si ho ve 46 letech, říká novinář Aleš Vojíř

Bellissimo Podcast Markéty a Mirka Čepických

Zhrozil jsem se, jakou mám fyzičku, tak jsem si dal cíl uběhnout maraton pod tři hodiny a splnil si ho ve 46 letech, říká novinář Aleš Vojíř

8. 6. 2025

37 min

Obrázek epizody Příběhy 20. století: Tři vraždy z Litoboře a Lhotek. Příběh Josefa Víta mladšího a dalších obětí „akce Teror Náchod“

Český rozhlas - Osobnosti

Příběhy 20. století: Tři vraždy z Litoboře a Lhotek. Příběh Josefa Víta mladšího a dalších obětí „akce Teror Náchod“

8. 6. 2025

49 min

Obrázek epizody Vždycky jsem snil o rodině a čekal na tu pravou, říká v prvním díle Bojs Václav Rouček

Bojs

Vždycky jsem snil o rodině a čekal na tu pravou, říká v prvním díle Bojs Václav Rouček

8. 6. 2025

56 min

Obrázek epizody Bojs: Vždycky jsem snil o rodině a čekal na tu pravou, říká v prvním díle Bojs Václav Rouček

Český rozhlas - Životní styl

Bojs: Vždycky jsem snil o rodině a čekal na tu pravou, říká v prvním díle Bojs Václav Rouček

8. 6. 2025

56 min

Obrázek epizody #61 - Micro-cheating „mikro podvádění“

Úplně normální

#61 - Micro-cheating „mikro podvádění“

8. 6. 2025

22 min

Obrázek epizody Hergot!: Energie stokrát jinak. O hlavním pojmu alternativní spirituality s religionistkou Kostićovou

Český rozhlas - Životní styl

Hergot!: Energie stokrát jinak. O hlavním pojmu alternativní spirituality s religionistkou Kostićovou

8. 6. 2025

51 min

Obrázek epizody Rabín Šimon Adler

Můj kraj

Rabín Šimon Adler

8. 6. 2025

2 min

Obrázek epizody Původní oranžerii v Habrovanech nechali vybudovat při přestavbě zámku v roce 1825 tehdejší majitelé

Českem bleskem

Původní oranžerii v Habrovanech nechali vybudovat při přestavbě zámku v roce 1825 tehdejší majitelé

8. 6. 2025

1 min