Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #61 - Micro-cheating „mikro podvádění“

Úplně normální

#61 - Micro-cheating „mikro podvádění“

8. 6. 2025

22 min

Obrázek epizody Hergot!: Energie stokrát jinak. O hlavním pojmu alternativní spirituality s religionistkou Kostićovou

Český rozhlas - Životní styl

Hergot!: Energie stokrát jinak. O hlavním pojmu alternativní spirituality s religionistkou Kostićovou

8. 6. 2025

51 min

Obrázek epizody Rabín Šimon Adler

Můj kraj

Rabín Šimon Adler

8. 6. 2025

2 min

Obrázek epizody Původní oranžerii v Habrovanech nechali vybudovat při přestavbě zámku v roce 1825 tehdejší majitelé

Českem bleskem

Původní oranžerii v Habrovanech nechali vybudovat při přestavbě zámku v roce 1825 tehdejší majitelé

8. 6. 2025

1 min

Obrázek epizody Stověžatá vypráví: Příběh rytíře Bruncvíka, lva a magického meče

Stověžatá vypráví

Stověžatá vypráví: Příběh rytíře Bruncvíka, lva a magického meče

8. 6. 2025

12 min

Obrázek epizody „Nejvíc mě baví kouzlení se světlem.“ Zemřel kameraman oscarového Kolji Vladimír Smutný

Stříbrný vítr

„Nejvíc mě baví kouzlení se světlem.“ Zemřel kameraman oscarového Kolji Vladimír Smutný

8. 6. 2025

37 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: „Nejvíc mě baví kouzlení se světlem.“ Zemřel kameraman oscarového Kolji Vladimír Smutný

Český rozhlas - Osobnosti

Stříbrný vítr: „Nejvíc mě baví kouzlení se světlem.“ Zemřel kameraman oscarového Kolji Vladimír Smutný

8. 6. 2025

37 min

Obrázek epizody Myslela jsem, že jen hubení lidé mají šanci na úspěch, vzpomíná na dospívání psycholožka Hadj Moussa

Až na dřeň

Myslela jsem, že jen hubení lidé mají šanci na úspěch, vzpomíná na dospívání psycholožka Hadj Moussa

8. 6. 2025

28 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Myslela jsem, že jen hubení lidé mají šanci na úspěch, vzpomíná na dospívání psycholožka Hadj Moussa

Český rozhlas - Osobnosti

Až na dřeň: Myslela jsem, že jen hubení lidé mají šanci na úspěch, vzpomíná na dospívání psycholožka Hadj Moussa

8. 6. 2025

28 min

Obrázek epizody Jak soudit zlo

Historie.cs

Jak soudit zlo

8. 6. 2025

51 min

Obrázek epizody České umění má světovou úroveň. Jen nám chybí sebevědomí, říká galerista oceněný v Miami

Host Radiožurnálu

České umění má světovou úroveň. Jen nám chybí sebevědomí, říká galerista oceněný v Miami

8. 6. 2025

26 min

Obrázek epizody HOJNOST EMOCÍ | Jak přijmout radost i bolest a najít v nich sílu #59

Šťastné Česko naslouchá od rána

HOJNOST EMOCÍ | Jak přijmout radost i bolest a najít v nich sílu #59

8. 6. 2025

20 min

Obrázek epizody Při vyvažování raket na Roland Garros rozhodují i desetiny gramu, říká servisman hvězd Didier

Zápisník zahraničních zpravodajů

Při vyvažování raket na Roland Garros rozhodují i desetiny gramu, říká servisman hvězd Didier

8. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Při vyvažování raket na Roland Garros rozhodují i desetiny gramu, říká servisman hvězd Didier

Český rozhlas - Cestování

Zápisník zahraničních zpravodajů: Při vyvažování raket na Roland Garros rozhodují i desetiny gramu, říká servisman hvězd Didier

8. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody 3.0 - S Marií a Martou o knize It Begins With You

Ve vztahu

3.0 - S Marií a Martou o knize It Begins With You

8. 6. 2025

50 min

Obrázek epizody Tíha úspěchu

Fouskův svět

Tíha úspěchu

8. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody Bobina a Domi: Jak na reality show? Buďte sami sebou, stejně vás prokouknou

Kulturák

Bobina a Domi: Jak na reality show? Buďte sami sebou, stejně vás prokouknou

8. 6. 2025

48 min

Obrázek epizody Vltavín: V Cetvinách bývalo kdysi rušno, jako v mnoha dalších pohraničních městech. Hlídala je i tvrz

Český rozhlas - Cestování

Vltavín: V Cetvinách bývalo kdysi rušno, jako v mnoha dalších pohraničních městech. Hlídala je i tvrz

8. 6. 2025

31 min

Obrázek epizody Marie Tomsová: Čím více chobotů, tím víc štěstí

Neděle Marie Tomsové

Marie Tomsová: Čím více chobotů, tím víc štěstí

8. 6. 2025

2 min

Obrázek epizody Příběh Jany: "Začala jsem ztrácet samu sebe, jen abych neztratila jeho"

Život snů se Sarou

Příběh Jany: "Začala jsem ztrácet samu sebe, jen abych neztratila jeho"

8. 6. 2025

33 min

Obrázek epizody August Hermann Francke, Halle a pietismus

Spirituála

August Hermann Francke, Halle a pietismus

8. 6. 2025

28 min

Obrázek epizody Radka Vernerová: Lidé často neví, o koho v dětském hospici pečujeme

Dům pro Julii

Radka Vernerová: Lidé často neví, o koho v dětském hospici pečujeme

8. 6. 2025

35 min

Obrázek epizody Butch Cassidy a Sundance Kid

Minuta s encyklopedií

Butch Cassidy a Sundance Kid

8. 6. 2025

1 min

Obrázek epizody Debata s Kateřinou KONEČNOU o komunismu

Debatní deník

Debata s Kateřinou KONEČNOU o komunismu

8. 6. 2025

35 min

Obrázek epizody Studio Svobodného přístavu: Nedobrovolné psychiatrické hospitalizace s Jožom Merom

Kanál Svobodného přístavu

Studio Svobodného přístavu: Nedobrovolné psychiatrické hospitalizace s Jožom Merom

8. 6. 2025

59 min