Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Co dokáže vymyslet koza, jiné zvíře nevymyslí. Bývalá novinářka popisuje život na farmě na blogu

Dobré dopoledne: Co dokáže vymyslet koza, jiné zvíře nevymyslí. Bývalá novinářka popisuje život na farmě na blogu

16. 8. 2023

20 min

Obrázek epizody Designérka Anna Marešová: Mojich 10 let mezi vibrátory a venušinými kuličkami

Designérka Anna Marešová: Mojich 10 let mezi vibrátory a venušinými kuličkami

16. 8. 2023

30 min

Obrázek epizody Na policejním závěru nezáleží, Marek Wollner se nepravosti vůči ženám v ČT dopouštěl, trvá na svém Nora Fridrichová

Na policejním závěru nezáleží, Marek Wollner se nepravosti vůči ženám v ČT dopouštěl, trvá na svém Nora Fridrichová

16. 8. 2023

44 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Domácí obouvání

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Domácí obouvání

16. 8. 2023

34 min

Obrázek epizody Vítkův Cestopiss: Hrozilo mi 7 let v mexickém vězení. Na Haiti mi vyhrožovali nožem

Vítkův Cestopiss: Hrozilo mi 7 let v mexickém vězení. Na Haiti mi vyhrožovali nožem

16. 8. 2023

1 hod 9 min

Obrázek epizody Valašský Olymp je protkán zajímavými lidskými osudy. Nahlédněte s námi do příběhů Soláně

Valašský Olymp je protkán zajímavými lidskými osudy. Nahlédněte s námi do příběhů Soláně

16. 8. 2023

16 min

Obrázek epizody S Arenbergerem nejen o medicíně: Kam jdou peníze ze zdravotního pojištění?

S Arenbergerem nejen o medicíně: Kam jdou peníze ze zdravotního pojištění?

16. 8. 2023

22 min

Obrázek epizody Ešus 7/8/2023: Jana, Břéťa, Alex, Ben a Florida

Ešus 7/8/2023: Jana, Břéťa, Alex, Ben a Florida

16. 8. 2023

1 hod 2 min

Obrázek epizody Short Stuff: Edward Mordake

Short Stuff: Edward Mordake

16. 8. 2023

12 min

Obrázek epizody Zprávy pro Pardubický kraj: Stavba parkovacího domu u pardubického zimního stadionu se komplikuje

Zprávy pro Pardubický kraj: Stavba parkovacího domu u pardubického zimního stadionu se komplikuje

16. 8. 2023

3 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Náchodský zámek je pro mne takovým Českým Krumlovem východních Čech, říká kastelánka Iva Kysilková

Host ve studiu: Náchodský zámek je pro mne takovým Českým Krumlovem východních Čech, říká kastelánka Iva Kysilková

16. 8. 2023

10 min

Obrázek epizody Alex a host: Herec Martin Němec: Heydrich je velmi dominantní postava. Hraje se mi dobře

Alex a host: Herec Martin Němec: Heydrich je velmi dominantní postava. Hraje se mi dobře

16. 8. 2023

24 min

Obrázek epizody Markéta Konvičková otevřeně o boji se vzácným nádorem: Když mi odstranili cystu z vaječníku, spadl mi kámen ze srdce

Markéta Konvičková otevřeně o boji se vzácným nádorem: Když mi odstranili cystu z vaječníku, spadl mi kámen ze srdce

16. 8. 2023

24 min

Obrázek epizody Nerdopolis focus: #3 Daniel Storch – Jaká je budoucnost streamingu

Nerdopolis focus: #3 Daniel Storch – Jaká je budoucnost streamingu

16. 8. 2023

1 hod 17 min

Obrázek epizody Bourání: Šlechtici sbírali rostliny, jako dnešní boháči sbírají auta. Růže byla trendy už ve středověku

Bourání: Šlechtici sbírali rostliny, jako dnešní boháči sbírají auta. Růže byla trendy už ve středověku

16. 8. 2023

37 min

Obrázek epizody Jak Mynář s Balákem vezli z Lán vycpané veverky

Jak Mynář s Balákem vezli z Lán vycpané veverky

16. 8. 2023

19 min

Obrázek epizody Radioporadna: Chtějte se vždy s lidmi, kteří vám nabízejí své služby, sejít osobně. Dobrá rada finančního poradce

Radioporadna: Chtějte se vždy s lidmi, kteří vám nabízejí své služby, sejít osobně. Dobrá rada finančního poradce

16. 8. 2023

18 min

Obrázek epizody Zpěvák Kamil Střihavka: „Jezdím jako starší pán a jako děda. Opatrně a bezpečně“

Zpěvák Kamil Střihavka: „Jezdím jako starší pán a jako děda. Opatrně a bezpečně“

16. 8. 2023

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvák Kamil Střihavka: „Jezdím jako starší pán a jako děda. Opatrně a bezpečně“

Blízká setkání: Zpěvák Kamil Střihavka: „Jezdím jako starší pán a jako děda. Opatrně a bezpečně“

16. 8. 2023

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvák Kamil Střihavka: „Jezdím jako starší pán a jako děda. Opatrně a bezpečně“

Blízká setkání: Zpěvák Kamil Střihavka: „Jezdím jako starší pán a jako děda. Opatrně a bezpečně“

16. 8. 2023

30 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Bachovy květové esence nejsou univerzální, dvě stejné směsi jsem ještě nenamíchala, říká terapeutka

Vybrali jsme pro vás: Bachovy květové esence nejsou univerzální, dvě stejné směsi jsem ještě nenamíchala, říká terapeutka

16. 8. 2023

2 min

Obrázek epizody Český obr v srdci Káhiry. Budova české ambasády v Egyptě ukrývá kinosál, tenisový kurt i školu

Český obr v srdci Káhiry. Budova české ambasády v Egyptě ukrývá kinosál, tenisový kurt i školu

16. 8. 2023

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Český obr v srdci Káhiry. Budova české ambasády v Egyptě ukrývá kinosál, tenisový kurt i školu

Zápisník zahraničních zpravodajů: Český obr v srdci Káhiry. Budova české ambasády v Egyptě ukrývá kinosál, tenisový kurt i školu

16. 8. 2023

3 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Kytice z klobás i smaženého sýra. Květinářka dostává zvláštní požadavky. Podívejte se

Klub Rádia Junior: Kytice z klobás i smaženého sýra. Květinářka dostává zvláštní požadavky. Podívejte se

16. 8. 2023

38 min

Obrázek epizody Interview Plus: Kupka: Pokuty podle výše příjmů bych nepodpořil. Mechanismus vybodování vychází nejefektivněji

Interview Plus: Kupka: Pokuty podle výše příjmů bych nepodpořil. Mechanismus vybodování vychází nejefektivněji

16. 8. 2023

25 min