Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Interview Plus: Kupka: Pokuty podle výše příjmů bych nepodpořil. Mechanismus vybodování vychází nejefektivněji

Interview Plus: Kupka: Pokuty podle výše příjmů bych nepodpořil. Mechanismus vybodování vychází nejefektivněji

16. 8. 2023

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Kvůli zranění jsem skončil, teď mě baví adrenalin. Chytil mě autocross, vypráví hokejista Tlustý

Host Lucie Výborné: Kvůli zranění jsem skončil, teď mě baví adrenalin. Chytil mě autocross, vypráví hokejista Tlustý

16. 8. 2023

29 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Kvůli zranění jsem skončil, teď mě baví adrenalin. Chytil mě autocross, vypráví hokejista Tlustý

Host Lucie Výborné: Kvůli zranění jsem skončil, teď mě baví adrenalin. Chytil mě autocross, vypráví hokejista Tlustý

16. 8. 2023

29 min

Obrázek epizody Radioporadna: Nový škůdce na tújích. Krasavec z Itálie likviduje živé ploty českých zahrádkářů

Radioporadna: Nový škůdce na tújích. Krasavec z Itálie likviduje živé ploty českých zahrádkářů

16. 8. 2023

16 min

Obrázek epizody 70: Jak na strach z bílého pláště s Honzou Richterem

70: Jak na strach z bílého pláště s Honzou Richterem

16. 8. 2023

52 min

Obrázek epizody Amatérský archeolog vypátral pozůstatky dávné vesnice Blažkov. Ležela pod stejnojmenným kopcem

Amatérský archeolog vypátral pozůstatky dávné vesnice Blažkov. Ležela pod stejnojmenným kopcem

16. 8. 2023

2 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Ostrůvek jiné reality. Arboretum 30 let vznikalo pod rukama Ivany Holubové a jejího manžela

Host Českého rozhlasu Ostrava: Ostrůvek jiné reality. Arboretum 30 let vznikalo pod rukama Ivany Holubové a jejího manžela

16. 8. 2023

21 min

Obrázek epizody Small Talk #149 - Na návštěvu nikdy nechodíme s prázdnou, ale je láhev vína vhodným dárkem?

Small Talk #149 - Na návštěvu nikdy nechodíme s prázdnou, ale je láhev vína vhodným dárkem?

16. 8. 2023

3 min

Obrázek epizody #5 Marián Zigo

#5 Marián Zigo

16. 8. 2023

50 min

Obrázek epizody Pro a proti: Válku vyhrávají zbraně, nikoliv optimismus, říká k hodnocení ukrajinské protiofenzivy analytik

Pro a proti: Válku vyhrávají zbraně, nikoliv optimismus, říká k hodnocení ukrajinské protiofenzivy analytik

16. 8. 2023

23 min

Obrázek epizody The Princes Who Disappeared

The Princes Who Disappeared

16. 8. 2023

47 min

Obrázek epizody NKCJ #38 Karel Pětruchno - Seznam.cz je pro lidi "internet"

NKCJ #38 Karel Pětruchno - Seznam.cz je pro lidi "internet"

16. 8. 2023

52 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ekonom Hindls: Německou ekonomiku ochromil pesimismus. Němci šetří, automobilům začíná vládnout Čína

Jak to vidí...: Ekonom Hindls: Německou ekonomiku ochromil pesimismus. Němci šetří, automobilům začíná vládnout Čína

16. 8. 2023

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ekonom Hindls: Německou ekonomiku ochromil pesimismus. Němci šetří, automobilům začíná vládnout Čína

Jak to vidí...: Ekonom Hindls: Německou ekonomiku ochromil pesimismus. Němci šetří, automobilům začíná vládnout Čína

16. 8. 2023

25 min

Obrázek epizody Zástupkyně ředitele Mezinárodního hudebního festivalu Lípa Musica Lucie Johanovská představuje letošní ročník festivalu

Zástupkyně ředitele Mezinárodního hudebního festivalu Lípa Musica Lucie Johanovská představuje letošní ročník festivalu

16. 8. 2023

11 min

Obrázek epizody Děti, klidně mě pošlete do důchoďáku

Děti, klidně mě pošlete do důchoďáku

16. 8. 2023

21 min

Obrázek epizody peníze (ne)jsou důležité | monoLOG

peníze (ne)jsou důležité | monoLOG

16. 8. 2023

25 min

Obrázek epizody Cesta a cíl

Cesta a cíl

16. 8. 2023

49 min

Obrázek epizody Po čuni! Jak se Mariánky mění v místo pro lepší život

Po čuni! Jak se Mariánky mění v místo pro lepší život

16. 8. 2023

30 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Z pavouků, výšek i lidí. Jak se poprat s fobiemi

Vinohradská 12: Z pavouků, výšek i lidí. Jak se poprat s fobiemi

16. 8. 2023

21 min

Obrázek epizody Podcast speciál: Kulturní publicistika jako kecy v hospodě

Podcast speciál: Kulturní publicistika jako kecy v hospodě

15. 8. 2023

39 min

Obrázek epizody Tři správné a tři špatné přístupy k Tai-chi

Tři správné a tři špatné přístupy k Tai-chi

15. 8. 2023

36 min

Obrázek epizody #36 Zabíjejí trendy osobitost svatby?

#36 Zabíjejí trendy osobitost svatby?

15. 8. 2023

41 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Do Telče se po třech letech vrací Mezinárodní tábor pro zrakově postižené studenty

Dobré dopoledne: Do Telče se po třech letech vrací Mezinárodní tábor pro zrakově postižené studenty

15. 8. 2023

19 min

Obrázek epizody Redneck #78: Referendum v Ohiu a další konzervativní interrupční nezdar

Redneck #78: Referendum v Ohiu a další konzervativní interrupční nezdar

15. 8. 2023

12 min