Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Redneck #78: Referendum v Ohiu a další konzervativní interrupční nezdar

Redneck #78: Referendum v Ohiu a další konzervativní interrupční nezdar

15. 8. 2023

12 min

Obrázek epizody Mateřství nedramatizuji. Bez pomoci bych ale vědu a péči o dítě nezvládla. Zrcadlo Julie Dobrovolné

Mateřství nedramatizuji. Bez pomoci bych ale vědu a péči o dítě nezvládla. Zrcadlo Julie Dobrovolné

15. 8. 2023

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Rektorka UK: Vysoké školy v Česku jsou značně podfinancované. Ztrácíme nejlepší akademiky

Dvacet minut Radiožurnálu: Rektorka UK: Vysoké školy v Česku jsou značně podfinancované. Ztrácíme nejlepší akademiky

15. 8. 2023

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Rektorka UK: Vysoké školy v Česku jsou značně podfinancované. Ztrácíme nejlepší akademiky

Dvacet minut Radiožurnálu: Rektorka UK: Vysoké školy v Česku jsou značně podfinancované. Ztrácíme nejlepší akademiky

15. 8. 2023

23 min

Obrázek epizody Je lepší být sám sebou, nebo jako Jabba Hutt ve svetru princezny Kate? (94)

Je lepší být sám sebou, nebo jako Jabba Hutt ve svetru princezny Kate? (94)

15. 8. 2023

42 min

Obrázek epizody Podhoubí: Jsme součástí potravinového řetězce. Pavel Drdel ve své restauraci zpracuje řepu od kořene po nať

Podhoubí: Jsme součástí potravinového řetězce. Pavel Drdel ve své restauraci zpracuje řepu od kořene po nať

15. 8. 2023

30 min

Obrázek epizody A mysterious design that appears across millennia | Terry Moore

A mysterious design that appears across millennia | Terry Moore

15. 8. 2023

6 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Likvidace invazních rostlin v národních parcích

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Likvidace invazních rostlin v národních parcích

15. 8. 2023

34 min

Obrázek epizody How We’re Learning to Talk to Animals

How We’re Learning to Talk to Animals

15. 8. 2023

53 min

Obrázek epizody 26: Jan Dotřel a Jan Kudrna: Sochařina není pro sólisty. Sklo, 3D tisk a malba v galerii Kvalitář

26: Jan Dotřel a Jan Kudrna: Sochařina není pro sólisty. Sklo, 3D tisk a malba v galerii Kvalitář

15. 8. 2023

41 min

Obrázek epizody Jak Rusové přepisují učebnice

Jak Rusové přepisují učebnice

15. 8. 2023

25 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Moje loď je jako nejlepší milenka, nikdy mě nezklamala, říká cestovatel Miroslav Račan

Dobré dopoledne: Moje loď je jako nejlepší milenka, nikdy mě nezklamala, říká cestovatel Miroslav Račan

15. 8. 2023

20 min

Obrázek epizody Radioporadna: Jakmile něco na zahradě sklidíme, vezmeme nůžky nebo pilku a uděláme průklest či zkracování větví

Radioporadna: Jakmile něco na zahradě sklidíme, vezmeme nůžky nebo pilku a uděláme průklest či zkracování větví

15. 8. 2023

17 min

Obrázek epizody Herec Petr Rychlý: Konkurs do divadla jsem dělal na zapřenou. Rodiče nechtěli, abych byl hercem

Herec Petr Rychlý: Konkurs do divadla jsem dělal na zapřenou. Rodiče nechtěli, abych byl hercem

15. 8. 2023

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Petr Rychlý: Konkurs do divadla jsem dělal na zapřenou. Rodiče nechtěli, abych byl hercem

Blízká setkání: Herec Petr Rychlý: Konkurs do divadla jsem dělal na zapřenou. Rodiče nechtěli, abych byl hercem

15. 8. 2023

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Petr Rychlý: Konkurs do divadla jsem dělal na zapřenou. Rodiče nechtěli, abych byl hercem

Blízká setkání: Herec Petr Rychlý: Konkurs do divadla jsem dělal na zapřenou. Rodiče nechtěli, abych byl hercem

15. 8. 2023

29 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Ze Slovanu přes Ružomberok a Slávii k Bílým Tygrům. Fotbalista Jan Nezmar se dal na hokej

Vybrali jsme pro vás: Ze Slovanu přes Ružomberok a Slávii k Bílým Tygrům. Fotbalista Jan Nezmar se dal na hokej

15. 8. 2023

9 min

Obrázek epizody 187: The Abydos King List

187: The Abydos King List

15. 8. 2023

47 min

Obrázek epizody Savage Lovecast Episode 877

Savage Lovecast Episode 877

15. 8. 2023

55 min

Obrázek epizody Petr Holub: Železnice skoro zadarmo. Ani Němci na to nemají dost miliard

Petr Holub: Železnice skoro zadarmo. Ani Němci na to nemají dost miliard

15. 8. 2023

2 min

Obrázek epizody Balanc: A žili šťastně až do září! Proč v létě prožíváme románky a kdy je nevěra konec vztahu?

Balanc: A žili šťastně až do září! Proč v létě prožíváme románky a kdy je nevěra konec vztahu?

15. 8. 2023

38 min

Obrázek epizody Balanc: A žili šťastně až do září! Proč v létě prožíváme románky a kdy je nevěra konec vztahu?

Balanc: A žili šťastně až do září! Proč v létě prožíváme románky a kdy je nevěra konec vztahu?

15. 8. 2023

38 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Od běhání se psy si Barbora Zoubková odběhla na atletický ovál a stala se mistryní ČR v běhu na 5 km

Host ve studiu: Od běhání se psy si Barbora Zoubková odběhla na atletický ovál a stala se mistryní ČR v běhu na 5 km

15. 8. 2023

10 min

Obrázek epizody Olga Richterová osobně #19

Olga Richterová osobně #19

15. 8. 2023

3 min

Obrázek epizody Zachraňovali sousedy i přespolní během povodní. Dobrovolných hasičů je na Slovinsku až 160 tisíc

Zachraňovali sousedy i přespolní během povodní. Dobrovolných hasičů je na Slovinsku až 160 tisíc

15. 8. 2023

3 min