Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: Tanky v Gaze vyvolají velkou krizi, očekává unijní exdiplomat

Bruselské chlebíčky: Tanky v Gaze vyvolají velkou krizi, očekává unijní exdiplomat

23. 10. 2023

24 min

Obrázek epizody Kompromis, jako zkáza vztahu? Láďovo okénko

Kompromis, jako zkáza vztahu? Láďovo okénko

23. 10. 2023

5 min

Obrázek epizody 674 - Televize, rádio, internet  (část 2.)

674 - Televize, rádio, internet (část 2.)

23. 10. 2023

11 min

Obrázek epizody Vláda nechce dát peníze vysokým školám, budoucnost Česka je nereálná

Vláda nechce dát peníze vysokým školám, budoucnost Česka je nereálná

22. 10. 2023

11 min

Obrázek epizody Alka Hájek: Indové milují barvy, Slunce, setkávání. Pro nás je problém setkávat se, a to mi vadí

Alka Hájek: Indové milují barvy, Slunce, setkávání. Pro nás je problém setkávat se, a to mi vadí

22. 10. 2023

28 min

Obrázek epizody Jan Kuf: Pětiboji může po pařížské olympiádě hrozit zánik

Jan Kuf: Pětiboji může po pařížské olympiádě hrozit zánik

22. 10. 2023

35 min

Obrázek epizody Jiří Hrachový: Mistři na učňáku jedou podle starých norem, pro děti jsou to tři ztracené roky

Jiří Hrachový: Mistři na učňáku jedou podle starých norem, pro děti jsou to tři ztracené roky

22. 10. 2023

40 min

Obrázek epizody Miroslav Singer: Jestli se má někdo bát krachu a tzv. řecké cesty, pak to nejsme my, ale možná naše vnoučata

Miroslav Singer: Jestli se má někdo bát krachu a tzv. řecké cesty, pak to nejsme my, ale možná naše vnoučata

22. 10. 2023

32 min

Obrázek epizody Radka Vladyková: Východisko pro vysoké ceny energií? Komunitní energie! Co si vyrobím, to si vypotřebuji

Radka Vladyková: Východisko pro vysoké ceny energií? Komunitní energie! Co si vyrobím, to si vypotřebuji

22. 10. 2023

36 min

Obrázek epizody Hovory: Není škola jako škola – a co pak ta jazzová, říká oceňovaná skladatelka Balcarová

Hovory: Není škola jako škola – a co pak ta jazzová, říká oceňovaná skladatelka Balcarová

22. 10. 2023

23 min

Obrázek epizody Nevera: Sú vždy na vine obaja? Raz neverný, navždy neverný? | GenCast #001

Nevera: Sú vždy na vine obaja? Raz neverný, navždy neverný? | GenCast #001

22. 10. 2023

1 hod 18 min

Obrázek epizody Pochlap se: Zjišťuju, co ve mně zbylo z člověka, kterým jsem byl, říká autor podcastu Teď jsem Robin

Pochlap se: Zjišťuju, co ve mně zbylo z člověka, kterým jsem byl, říká autor podcastu Teď jsem Robin

22. 10. 2023

35 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: V centru Planeta Hlinsko uvidíte obří model Země a ocitnete se v oku tornáda

Klub Rádia Junior: V centru Planeta Hlinsko uvidíte obří model Země a ocitnete se v oku tornáda

22. 10. 2023

29 min

Obrázek epizody Podzimní ohně

Podzimní ohně

22. 10. 2023

54 min

Obrázek epizody #201 Emočné konto - ako je na tom tvoje?

#201 Emočné konto - ako je na tom tvoje?

22. 10. 2023

19 min

Obrázek epizody Zjišťuju, co ve mně zbylo z člověka, kterým jsem byl, říká autor podcastu Teď jsem Robin

Zjišťuju, co ve mně zbylo z člověka, kterým jsem byl, říká autor podcastu Teď jsem Robin

22. 10. 2023

35 min

Obrázek epizody Zlatá láska: Manželé Dvořáčkovi: Život s Jaroslavem bych si zopákla. I s tou tragédií, co nás potkala, říká Zdena

Zlatá láska: Manželé Dvořáčkovi: Život s Jaroslavem bych si zopákla. I s tou tragédií, co nás potkala, říká Zdena

22. 10. 2023

44 min

Obrázek epizody #3: O BORCÍCH a PENĚZÍCH s Michalem (21)

#3: O BORCÍCH a PENĚZÍCH s Michalem (21)

22. 10. 2023

33 min

Obrázek epizody S3 Ep22: Rodiče přichyceni při činu a fekální klouzačka

S3 Ep22: Rodiče přichyceni při činu a fekální klouzačka

22. 10. 2023

28 min

Obrázek epizody Kavárna: Příběhy Zeleného Raoula i svou volnou tvorbu vystavuje kreslíř Štěpán Mareš v Českých Budějovicích

Kavárna: Příběhy Zeleného Raoula i svou volnou tvorbu vystavuje kreslíř Štěpán Mareš v Českých Budějovicích

22. 10. 2023

19 min

Obrázek epizody Kóšer podcast: historické dlažby (po starej Bratislave s Juliou IV.)

Kóšer podcast: historické dlažby (po starej Bratislave s Juliou IV.)

22. 10. 2023

47 min

Obrázek epizody Martin Hofmann: “ Hodinu jsem devastoval svůj hlas”

Martin Hofmann: “ Hodinu jsem devastoval svůj hlas”

22. 10. 2023

22 min

Obrázek epizody Maledivy: Za kolik si můžete koupit vlastní ostrov a proč se Maledivy potápí

Maledivy: Za kolik si můžete koupit vlastní ostrov a proč se Maledivy potápí

22. 10. 2023

36 min

Obrázek epizody Šimon Majsniar ,,SKINCARE RUTINA VÁM ZMĚNÍ ŽIVOT" - Osobní Prostor Tomáše Arsova #03

Šimon Majsniar ,,SKINCARE RUTINA VÁM ZMĚNÍ ŽIVOT" - Osobní Prostor Tomáše Arsova #03

22. 10. 2023

26 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Píšeme scrollovat nebo skrolovat? Je tento výraz běžnou součástí českého jazyka?

O češtině od A do Z: Píšeme scrollovat nebo skrolovat? Je tento výraz běžnou součástí českého jazyka?

22. 10. 2023

4 min