Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Do naší rodiny se narodilo miminko předčasně

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Do naší rodiny se narodilo miminko předčasně

22. 11. 2023

31 min

Obrázek epizody O čem se mluví v Olomouckém kraji: Bude mít kauza dopravních zakázek v Olomouckém kraji vliv na další investice? Odpovídal hejtman

O čem se mluví v Olomouckém kraji: Bude mít kauza dopravních zakázek v Olomouckém kraji vliv na další investice? Odpovídal hejtman

22. 11. 2023

17 min

Obrázek epizody Moshpit #01: Nina Farrina - Techno nejsou drogy. Ty jsou součástí každého průmyslu

Moshpit #01: Nina Farrina - Techno nejsou drogy. Ty jsou součástí každého průmyslu

22. 11. 2023

54 min

Obrázek epizody Nina Farrina - Techno nejsou drogy. Ty jsou součástí každého průmyslu

Nina Farrina - Techno nejsou drogy. Ty jsou součástí každého průmyslu

22. 11. 2023

54 min

Obrázek epizody Vojta Žižka: Investovat jsem začal v 17 letech. Chystám masterclass na investice do realit

Vojta Žižka: Investovat jsem začal v 17 letech. Chystám masterclass na investice do realit

22. 11. 2023

1 hod 2 min

Obrázek epizody Ešus 21/11/2023: s Kristýnou a Matoušem na Cestě za štěstím

Ešus 21/11/2023: s Kristýnou a Matoušem na Cestě za štěstím

22. 11. 2023

1 hod 1 min

Obrázek epizody Radioporadna: Dvojí výjimečnost. Přemýšlivé děti jsou citlivé, pedagog by to měl vnímat a věnovat jim pozornost

Radioporadna: Dvojí výjimečnost. Přemýšlivé děti jsou citlivé, pedagog by to měl vnímat a věnovat jim pozornost

22. 11. 2023

19 min

Obrázek epizody Myslet modulárně: Modulární teorie mysli

Myslet modulárně: Modulární teorie mysli

22. 11. 2023

2 min

Obrázek epizody Tanec o vás hodně prozradí a sny jsou důvěrná zpověď. Marie Tomanová k fotografii přidává videa

Tanec o vás hodně prozradí a sny jsou důvěrná zpověď. Marie Tomanová k fotografii přidává videa

22. 11. 2023

21 min

Obrázek epizody Převrat v OpenAI. Co se to děje v ústředí umělé inteligence

Převrat v OpenAI. Co se to děje v ústředí umělé inteligence

22. 11. 2023

27 min

Obrázek epizody On Air: Tanec o vás hodně prozradí a sny jsou důvěrná zpověď. Marie Tomanová k fotografii přidává videa

On Air: Tanec o vás hodně prozradí a sny jsou důvěrná zpověď. Marie Tomanová k fotografii přidává videa

22. 11. 2023

21 min

Obrázek epizody Alex a host: Lidé rozpoznají starožitnosti intuitivně. Cenné věci už dnes u popelnic neleží, říká Simona Šustková

Alex a host: Lidé rozpoznají starožitnosti intuitivně. Cenné věci už dnes u popelnic neleží, říká Simona Šustková

22. 11. 2023

27 min

Obrázek epizody Spisovatel Patrik Hartl: Žena na mně nemá ráda, že jsem čím dál pohodlnější

Spisovatel Patrik Hartl: Žena na mně nemá ráda, že jsem čím dál pohodlnější

22. 11. 2023

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Spisovatel Patrik Hartl: Žena na mně nemá ráda, že jsem čím dál pohodlnější

Blízká setkání: Spisovatel Patrik Hartl: Žena na mně nemá ráda, že jsem čím dál pohodlnější

22. 11. 2023

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Spisovatel Patrik Hartl: Žena na mně nemá ráda, že jsem čím dál pohodlnější

Blízká setkání: Spisovatel Patrik Hartl: Žena na mně nemá ráda, že jsem čím dál pohodlnější

22. 11. 2023

32 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Šamani v pravěku věděli něco víc. Znali přírodu i počasí, nastiňuje autor knihy Šaman ze země mamutů

Host Lucie Výborné: Šamani v pravěku věděli něco víc. Znali přírodu i počasí, nastiňuje autor knihy Šaman ze země mamutů

22. 11. 2023

30 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Šamani v pravěku věděli něco víc. Znali přírodu i počasí, nastiňuje autor knihy Šaman ze země mamutů

Host Lucie Výborné: Šamani v pravěku věděli něco víc. Znali přírodu i počasí, nastiňuje autor knihy Šaman ze země mamutů

22. 11. 2023

30 min

Obrázek epizody Ondřej Sokol: Blíží se doba, kdy nebudu moderovat. Vyhodit peníze z vrtulníku mi přijde ponižující

Ondřej Sokol: Blíží se doba, kdy nebudu moderovat. Vyhodit peníze z vrtulníku mi přijde ponižující

22. 11. 2023

1 hod 18 min

Obrázek epizody When Biden met Xi (and what's going on with the US and China) | Ian Bremmer

When Biden met Xi (and what's going on with the US and China) | Ian Bremmer

22. 11. 2023

43 min

Obrázek epizody s4e8. Klitolíz, beruška i Grace, vymýšlím jména sextoys a s manželkou testujem prototypy, říka zakladatel sexshop.cz

s4e8. Klitolíz, beruška i Grace, vymýšlím jména sextoys a s manželkou testujem prototypy, říka zakladatel sexshop.cz

22. 11. 2023

49 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Sociolog: Odbory mají usměrňovat opatření, ale také by mohly mít jasnější návrhy, co dělat jinak

Život k nezaplacení: Sociolog: Odbory mají usměrňovat opatření, ale také by mohly mít jasnější návrhy, co dělat jinak

22. 11. 2023

20 min

Obrázek epizody Mirai Navrátil o Star Dance: Co zůstalo utajeno?

Mirai Navrátil o Star Dance: Co zůstalo utajeno?

22. 11. 2023

44 min

Obrázek epizody Radioporadna: Vyrobte si leštěnku nebo čistič na okna svépomocí. Je to rychlé a levné

Radioporadna: Vyrobte si leštěnku nebo čistič na okna svépomocí. Je to rychlé a levné

22. 11. 2023

16 min

Obrázek epizody Hovorme o vlastenectve | s Antonom Hruboňom

Hovorme o vlastenectve | s Antonom Hruboňom

22. 11. 2023

30 min

Obrázek epizody Pavel Moric: Teenageři se předhání, kdo má víc prášků na depresi. S mobily jsme jako zombie

Pavel Moric: Teenageři se předhání, kdo má víc prášků na depresi. S mobily jsme jako zombie

22. 11. 2023

1 hod 1 min