Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Kavárna: Světovou premiéru opery Komenský uvede Jihočeské divadlo. Oživí mramorovou postavu „učitele národů“

Kavárna: Světovou premiéru opery Komenský uvede Jihočeské divadlo. Oživí mramorovou postavu „učitele národů“

3. 12. 2023

20 min

Obrázek epizody Zlatá láska: Manželé Hendrychovi: Prstýnky nám ukázaly, že jsme si souzeni, vzpomínají Krystýna a Karel

Zlatá láska: Manželé Hendrychovi: Prstýnky nám ukázaly, že jsme si souzeni, vzpomínají Krystýna a Karel

3. 12. 2023

41 min

Obrázek epizody Vlasta

Vlasta

3. 12. 2023

14 min

Obrázek epizody Vize českého pohřebnictví 2050 🔮

Vize českého pohřebnictví 2050 🔮

3. 12. 2023

12 min

Obrázek epizody Vlasta

Vlasta

3. 12. 2023

14 min

Obrázek epizody RADKA PAVLOVČINOVÁ: O HERECTVÍ, ZPĚVU S EVOU FARNOU A KÁVĚ – Osobní Prostor Tomáše Arsova #09

RADKA PAVLOVČINOVÁ: O HERECTVÍ, ZPĚVU S EVOU FARNOU A KÁVĚ – Osobní Prostor Tomáše Arsova #09

3. 12. 2023

45 min

Obrázek epizody Terramací vstříc věčnému životu 🌱

Terramací vstříc věčnému životu 🌱

3. 12. 2023

27 min

Obrázek epizody Posmrtný aktivismus aneb hřbitovní rezervace 🌳

Posmrtný aktivismus aneb hřbitovní rezervace 🌳

3. 12. 2023

24 min

Obrázek epizody Bydlení došlo. Dokument o boji s nedostupným ubytováním pro sociálně slabé

Bydlení došlo. Dokument o boji s nedostupným ubytováním pro sociálně slabé

3. 12. 2023

24 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Z čeho vznikl název skupiny Chinaski

O češtině od A do Z: Z čeho vznikl název skupiny Chinaski

3. 12. 2023

3 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: V Reportážích zahraničních zpravodajů se podíváte do Paříže na slavnostní rozsvěcení vánočních světel na bulváru Champs-Élysées

Reportáže zahraničních zpravodajů: V Reportážích zahraničních zpravodajů se podíváte do Paříže na slavnostní rozsvěcení vánočních světel na bulváru Champs-Élysées

3. 12. 2023

23 min

Obrázek epizody Nedeľná nekázeň: Aktualizácia nie je popretie tradície

Nedeľná nekázeň: Aktualizácia nie je popretie tradície

3. 12. 2023

3 min

Obrázek epizody Kóšer   podcast: Jozef

Kóšer  podcast: Jozef

3. 12. 2023

30 min

Obrázek epizody K-TOWN Podcast #24: NCT Universe

K-TOWN Podcast #24: NCT Universe

3. 12. 2023

14 min

Obrázek epizody Režisér Balda: Manipulace v tajném společenství? Do filmu jsem dal jen desetinu toho, co se tu děje

Režisér Balda: Manipulace v tajném společenství? Do filmu jsem dal jen desetinu toho, co se tu děje

3. 12. 2023

26 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Režisér Balda: Manipulace v tajném společenství? Do filmu jsem dal jen desetinu toho, co se tu děje

Až na dřeň: Režisér Balda: Manipulace v tajném společenství? Do filmu jsem dal jen desetinu toho, co se tu děje

3. 12. 2023

26 min

Obrázek epizody Jedna sklenka denně nevadí?

Jedna sklenka denně nevadí?

3. 12. 2023

12 min

Obrázek epizody Psychická bolest je někdy horší než fyzická. Je těžké přijmout špatnou zprávu, vypráví Sestra roku

Psychická bolest je někdy horší než fyzická. Je těžké přijmout špatnou zprávu, vypráví Sestra roku

3. 12. 2023

26 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Psychická bolest je někdy horší než fyzická. Je těžké přijmout špatnou zprávu, vypráví Sestra roku

Host Radiožurnálu: Psychická bolest je někdy horší než fyzická. Je těžké přijmout špatnou zprávu, vypráví Sestra roku

3. 12. 2023

26 min

Obrázek epizody 4násobný mistr světa, zlatý hoch z Nagana, finalista StarDance. Tím vším je Martin Procházka

4násobný mistr světa, zlatý hoch z Nagana, finalista StarDance. Tím vším je Martin Procházka

3. 12. 2023

24 min

Obrázek epizody „Když na mě byli zlí, byl jsem taky zlej.“ Adrian smrtelně zranil člověka. Teď chce přetnout řetězec násilí, které prožíval od dětství.

„Když na mě byli zlí, byl jsem taky zlej.“ Adrian smrtelně zranil člověka. Teď chce přetnout řetězec násilí, které prožíval od dětství.

3. 12. 2023

36 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Záchranář Marek Dvořák: Nesmyslů je v seriálech celá řada. Lidé je chtějí i při ostrých výjezdech

Zálety Aleny Zárybnické: Záchranář Marek Dvořák: Nesmyslů je v seriálech celá řada. Lidé je chtějí i při ostrých výjezdech

3. 12. 2023

28 min

Obrázek epizody „Ztratila jsem tátu, nechci mařit další život.“ Pouliční šarvátka Tereze vzala otce. Útočník se chce osobně omluvit.

„Ztratila jsem tátu, nechci mařit další život.“ Pouliční šarvátka Tereze vzala otce. Útočník se chce osobně omluvit.

3. 12. 2023

27 min

Obrázek epizody Epizoda 28 - Advent v Norsku (Advent i Norge)

Epizoda 28 - Advent v Norsku (Advent i Norge)

3. 12. 2023

32 min

Obrázek epizody Marie Tomsová: Jsem založením kartářka

Marie Tomsová: Jsem založením kartářka

3. 12. 2023

3 min