Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody „Ztratila jsem tátu, nechci mařit další život.“ Pouliční šarvátka Tereze vzala otce. Útočník se chce osobně omluvit.

„Ztratila jsem tátu, nechci mařit další život.“ Pouliční šarvátka Tereze vzala otce. Útočník se chce osobně omluvit.

3. 12. 2023

27 min

Obrázek epizody Epizoda 28 - Advent v Norsku (Advent i Norge)

Epizoda 28 - Advent v Norsku (Advent i Norge)

3. 12. 2023

32 min

Obrázek epizody Marie Tomsová: Jsem založením kartářka

Marie Tomsová: Jsem založením kartářka

3. 12. 2023

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jak přišel Dobrý anděl na svět, prozradí zakladatel Petr Sýkora a ředitelka Šárka Procházková

Jak to vidí...: Jak přišel Dobrý anděl na svět, prozradí zakladatel Petr Sýkora a ředitelka Šárka Procházková

3. 12. 2023

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jak přišel Dobrý anděl na svět, prozradí zakladatel Petr Sýkora a ředitelka Šárka Procházková

Jak to vidí...: Jak přišel Dobrý anděl na svět, prozradí zakladatel Petr Sýkora a ředitelka Šárka Procházková

3. 12. 2023

26 min

Obrázek epizody V močálu, ze dřeva a bez základů. Evangelický kostel v Kežmarku přesto stojí už víc než 300 let

V močálu, ze dřeva a bez základů. Evangelický kostel v Kežmarku přesto stojí už víc než 300 let

3. 12. 2023

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: V močálu, ze dřeva a bez základů. Evangelický kostel v Kežmarku přesto stojí už víc než 300 let

Zápisník zahraničních zpravodajů: V močálu, ze dřeva a bez základů. Evangelický kostel v Kežmarku přesto stojí už víc než 300 let

3. 12. 2023

3 min

Obrázek epizody Hledání hnid

Hledání hnid

3. 12. 2023

3 min

Obrázek epizody Vertikála: Poslechněte si celou reprízu debaty Vertikály

Vertikála: Poslechněte si celou reprízu debaty Vertikály

3. 12. 2023

25 min

Obrázek epizody Záchranář Marek Dvořák: Nesmyslů je v seriálech celá řada. Lidé je chtějí i při ostrých výjezdech

Záchranář Marek Dvořák: Nesmyslů je v seriálech celá řada. Lidé je chtějí i při ostrých výjezdech

3. 12. 2023

28 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Záchranář Marek Dvořák: Nesmyslů je v seriálech celá řada. Lidé je chtějí i při ostrých výjezdech

Zálety Aleny Zárybnické: Záchranář Marek Dvořák: Nesmyslů je v seriálech celá řada. Lidé je chtějí i při ostrých výjezdech

3. 12. 2023

28 min

Obrázek epizody 155 - Sníh v ČR, svátky se blíží, Italki, atd. (1. - 2. prosince 2023)

155 - Sníh v ČR, svátky se blíží, Italki, atd. (1. - 2. prosince 2023)

3. 12. 2023

11 min

Obrázek epizody Posmrtné životy Juliána Apostaty

Posmrtné životy Juliána Apostaty

3. 12. 2023

28 min

Obrázek epizody „Chodit za mnou do vězení pro ně muselo být těžké, nebyl jsem dobrý táta.“ Opakovaně trestaný Roman hledá odpuštění sám k sobě.

„Chodit za mnou do vězení pro ně muselo být těžké, nebyl jsem dobrý táta.“ Opakovaně trestaný Roman hledá odpuštění sám k sobě.

3. 12. 2023

28 min

Obrázek epizody Soňa Červená podle Jana Sklenáře

Soňa Červená podle Jana Sklenáře

3. 12. 2023

25 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Soňa Červená podle Jana Sklenáře

Úžasné životy: Soňa Červená podle Jana Sklenáře

3. 12. 2023

25 min

Obrázek epizody 3. 12. Thajsko: Nový rok Songkran, polévání vodou a návštěvy buddhistických chrámů

3. 12. Thajsko: Nový rok Songkran, polévání vodou a návštěvy buddhistických chrámů

3. 12. 2023

9 min

Obrázek epizody Před zápasem shodím až 13 kg za večer | Karlos Vémola o extrémním snižování tělesné hmotnosti a MMA

Před zápasem shodím až 13 kg za večer | Karlos Vémola o extrémním snižování tělesné hmotnosti a MMA

3. 12. 2023

24 min

Obrázek epizody „Dát dítě do ústavu pro mě bylo těžké rozhodnutí.“ Eliška s partnerem věnují péči o postižené děti všechno, ale sami už na to nestačí.

„Dát dítě do ústavu pro mě bylo těžké rozhodnutí.“ Eliška s partnerem věnují péči o postižené děti všechno, ale sami už na to nestačí.

3. 12. 2023

37 min

Obrázek epizody „Soudružce učitelce jsem neodpustil. Mámě ano.“ Martin čelil šikaně a stesku po rodičích, pomohla mu terapie

„Soudružce učitelce jsem neodpustil. Mámě ano.“ Martin čelil šikaně a stesku po rodičích, pomohla mu terapie

3. 12. 2023

31 min

Obrázek epizody „Mohl za to řidič. Pořád jsme čekali, kdy se přijde omluvit.“ Zdena a její dcera Bára vypráví o ztrátě syna, o touze po pomstě a proměně rodinných vztahů.

„Mohl za to řidič. Pořád jsme čekali, kdy se přijde omluvit.“ Zdena a její dcera Bára vypráví o ztrátě syna, o touze po pomstě a proměně rodinných vztahů.

3. 12. 2023

32 min

Obrázek epizody Marcel Sauer a Martina Leierová o tom, jak člověka změní život v různých zemí a jaký je rozdíl mezi bydlením a domovem.

Marcel Sauer a Martina Leierová o tom, jak člověka změní život v různých zemí a jaký je rozdíl mezi bydlením a domovem.

3. 12. 2023

1 hod 2 min

Obrázek epizody Studio Svobodného přístavu: O policii a soukromí s Janem Vobořilem

Studio Svobodného přístavu: O policii a soukromí s Janem Vobořilem

3. 12. 2023

57 min

Obrázek epizody Mozaika: Sežerou čas, písmena i zoubky. Atlas domácích bytostí je hravou taxonomií šotků pro 21. století

Mozaika: Sežerou čas, písmena i zoubky. Atlas domácích bytostí je hravou taxonomií šotků pro 21. století

3. 12. 2023

5 min

Obrázek epizody Pot: Nikola Mucha: Neznám ženu, která by si kdy na muže nepostěžovala

Pot: Nikola Mucha: Neznám ženu, která by si kdy na muže nepostěžovala

2. 12. 2023

35 min