Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Já zázraky neumím, příroda ale ano, říká lékař Novorozeneckého oddělení Fakultní nemocnice Olomouc

Větrník - Host ve studiu: Já zázraky neumím, příroda ale ano, říká lékař Novorozeneckého oddělení Fakultní nemocnice Olomouc

25. 12. 2023

27 min

Obrázek epizody Herečka Milena Steinmasslová: Potřebuji pohádky. Rozlišit dobro a zlo, vědět, že dobro vyhrálo

Herečka Milena Steinmasslová: Potřebuji pohádky. Rozlišit dobro a zlo, vědět, že dobro vyhrálo

25. 12. 2023

34 min

Obrázek epizody Vizitka: Herečka Milena Steinmasslová: Potřebuji pohádky. Rozlišit dobro a zlo, vědět, že dobro vyhrálo

Vizitka: Herečka Milena Steinmasslová: Potřebuji pohádky. Rozlišit dobro a zlo, vědět, že dobro vyhrálo

25. 12. 2023

34 min

Obrázek epizody Vizitka: Herečka Milena Steinmasslová: Potřebuji pohádky. Rozlišit dobro a zlo, vědět, že dobro vyhrálo

Vizitka: Herečka Milena Steinmasslová: Potřebuji pohádky. Rozlišit dobro a zlo, vědět, že dobro vyhrálo

25. 12. 2023

34 min

Obrázek epizody Pokáč: Jednou jste mistr světa, podruhé se na to máte vybodnout. Časem přestanete ty komentáře číst

Pokáč: Jednou jste mistr světa, podruhé se na to máte vybodnout. Časem přestanete ty komentáře číst

25. 12. 2023

27 min

Obrázek epizody What it's like to find your birth parent | Am I Normal? with Mona Chalabi

What it's like to find your birth parent | Am I Normal? with Mona Chalabi

25. 12. 2023

21 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Pokáč: Jednou jste mistr světa, podruhé se na to máte vybodnout. Časem přestanete ty komentáře číst

Host Lenky Vahalové: Pokáč: Jednou jste mistr světa, podruhé se na to máte vybodnout. Časem přestanete ty komentáře číst

25. 12. 2023

27 min

Obrázek epizody Jávský deník - den 7.

Jávský deník - den 7.

25. 12. 2023

13 min

Obrázek epizody 695 - O špatném načasování

695 - O špatném načasování

25. 12. 2023

8 min

Obrázek epizody Epizoda 30 - Vánoce v Norsku (Jul i Norge)

Epizoda 30 - Vánoce v Norsku (Jul i Norge)

24. 12. 2023

28 min

Obrázek epizody Hovory: První mši jsem napsal na španělské pláži, vzpomíná skladatel Krček. Lidové písně sbíral už za mlada

Hovory: První mši jsem napsal na španělské pláži, vzpomíná skladatel Krček. Lidové písně sbíral už za mlada

24. 12. 2023

24 min

Obrázek epizody #406 – Teddy Atlas: Mike Tyson, Cus D’Amato, Boxing, Loyalty, Fear & Greatness

#406 – Teddy Atlas: Mike Tyson, Cus D’Amato, Boxing, Loyalty, Fear & Greatness

24. 12. 2023

2 hod 15 min

Obrázek epizody Sehnat dárek pro psa není problém, pro blízké ano. Proč si dáváme dárky?

Sehnat dárek pro psa není problém, pro blízké ano. Proč si dáváme dárky?

24. 12. 2023

25 min

Obrázek epizody Normy: Sehnat dárek pro psa není problém, pro blízké ano. Proč si dáváme dárky?

Normy: Sehnat dárek pro psa není problém, pro blízké ano. Proč si dáváme dárky?

24. 12. 2023

25 min

Obrázek epizody Hergot!: Krize víry, krize vědy, posedlost a zelený hlen: vánoční speciál věnovaný filmu The Exorcist

Hergot!: Krize víry, krize vědy, posedlost a zelený hlen: vánoční speciál věnovaný filmu The Exorcist

24. 12. 2023

56 min

Obrázek epizody S3 Ep31: Bára na druhou a vaginální prdy

S3 Ep31: Bára na druhou a vaginální prdy

24. 12. 2023

40 min

Obrázek epizody Karlův most je jako jediný na světě osvětlen plynovými lampami, světlo je přívětivější, říká novinář

Karlův most je jako jediný na světě osvětlen plynovými lampami, světlo je přívětivější, říká novinář

24. 12. 2023

31 min

Obrázek epizody Honza Řezníček: “Hygge znamená cítit se v bezpečí.”

Honza Řezníček: “Hygge znamená cítit se v bezpečí.”

24. 12. 2023

23 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Karlův most je jako jediný na světě osvětlen plynovými lampami, světlo je přívětivější, říká novinář

Host Radiožurnálu: Karlův most je jako jediný na světě osvětlen plynovými lampami, světlo je přívětivější, říká novinář

24. 12. 2023

31 min

Obrázek epizody KLÁRA KOLOMÁZNÍKOVÁ: O HUDEBNÍ CESTĚ A SKUPINĚ HOLKI – Osobní Prostor Tomáše Arsova #12

KLÁRA KOLOMÁZNÍKOVÁ: O HUDEBNÍ CESTĚ A SKUPINĚ HOLKI – Osobní Prostor Tomáše Arsova #12

24. 12. 2023

36 min

Obrázek epizody Na cestách s Petrem Voldánem: Na cestách hledám něco nového, ale o svátcích jsem rád doma. Letem světem s Miroslavem Donutilem

Na cestách s Petrem Voldánem: Na cestách hledám něco nového, ale o svátcích jsem rád doma. Letem světem s Miroslavem Donutilem

24. 12. 2023

34 min

Obrázek epizody Vianočná nekázeň: Čo zostane z Vianoc bez zvykov

Vianočná nekázeň: Čo zostane z Vianoc bez zvykov

24. 12. 2023

9 min

Obrázek epizody Na cestách hledám něco nového, ale o svátcích jsem rád doma. Letem světem s Miroslavem Donutilem

Na cestách hledám něco nového, ale o svátcích jsem rád doma. Letem světem s Miroslavem Donutilem

24. 12. 2023

34 min

Obrázek epizody Domov je chrám

Domov je chrám

24. 12. 2023

3 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Disneyland pro pivaře, tak se říká novému belgickému muzeu piva

Reportáže zahraničních zpravodajů: Disneyland pro pivaře, tak se říká novému belgickému muzeu piva

24. 12. 2023

23 min