Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Disneyland pro pivaře, tak se říká novému belgickému muzeu piva

Reportáže zahraničních zpravodajů: Disneyland pro pivaře, tak se říká novému belgickému muzeu piva

24. 12. 2023

23 min

Obrázek epizody Slávek Král: Stopem se psem do Japonska bez Japonska

Slávek Král: Stopem se psem do Japonska bez Japonska

24. 12. 2023

44 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Moje nejčastější kritika byla, že jsem mile překvapil, směje se držitel dvou Cen Thálie Tomáš Savka

Až na dřeň: Moje nejčastější kritika byla, že jsem mile překvapil, směje se držitel dvou Cen Thálie Tomáš Savka

24. 12. 2023

24 min

Obrázek epizody Moje nejčastější kritika byla, že jsem mile překvapil, směje se držitel dvou Cen Thálie Tomáš Savka

Moje nejčastější kritika byla, že jsem mile překvapil, směje se držitel dvou Cen Thálie Tomáš Savka

24. 12. 2023

24 min

Obrázek epizody Banát je jako setkání s vlastní minulostí. Fotograf Ivo Dokoupil vypráví o svátcích v české komunitě

Banát je jako setkání s vlastní minulostí. Fotograf Ivo Dokoupil vypráví o svátcích v české komunitě

24. 12. 2023

40 min

Obrázek epizody Casablanca: Banát je jako setkání s vlastní minulostí. Fotograf Ivo Dokoupil vypráví o svátcích v české komunitě

Casablanca: Banát je jako setkání s vlastní minulostí. Fotograf Ivo Dokoupil vypráví o svátcích v české komunitě

24. 12. 2023

40 min

Obrázek epizody Casablanca: Banát je jako setkání s vlastní minulostí. Fotograf Ivo Dokoupil vypráví o svátcích v české komunitě

Casablanca: Banát je jako setkání s vlastní minulostí. Fotograf Ivo Dokoupil vypráví o svátcích v české komunitě

24. 12. 2023

40 min

24. 12. 2023

40 min

Obrázek epizody Vlna: Některé poznámky byly přes čáru, ale rozhodla jsem se to neřešit, říká vítězka Stardance

Vlna: Některé poznámky byly přes čáru, ale rozhodla jsem se to neřešit, říká vítězka Stardance

24. 12. 2023

23 min

Obrázek epizody TAIWANSKÉ TICHO

TAIWANSKÉ TICHO

24. 12. 2023

39 min

Obrázek epizody Doba internetová 9: Vánoční speciál

Doba internetová 9: Vánoční speciál

24. 12. 2023

39 min

Obrázek epizody Farářka Hana Ducho: Vydávám hodně energie, ale ta se mi vrací zpět

Farářka Hana Ducho: Vydávám hodně energie, ale ta se mi vrací zpět

24. 12. 2023

29 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Farářka Hana Ducho: Vydávám hodně energie, ale ta se mi vrací zpět

Zálety Aleny Zárybnické: Farářka Hana Ducho: Vydávám hodně energie, ale ta se mi vrací zpět

24. 12. 2023

29 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Farářka Hana Ducho: Vydávám hodně energie, ale ta se mi vrací zpět

Zálety Aleny Zárybnické: Farářka Hana Ducho: Vydávám hodně energie, ale ta se mi vrací zpět

24. 12. 2023

29 min

Obrázek epizody Achnaton a zrození Slunce i monoteismu

Achnaton a zrození Slunce i monoteismu

24. 12. 2023

24 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Herec Josef Polášek prozradí, zda čeká večer na zlaté prasátko

Jak to vidí...: Herec Josef Polášek prozradí, zda čeká večer na zlaté prasátko

24. 12. 2023

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Herec Josef Polášek prozradí, zda čeká večer na zlaté prasátko

Jak to vidí...: Herec Josef Polášek prozradí, zda čeká večer na zlaté prasátko

24. 12. 2023

26 min

Obrázek epizody Myšlenky na olympiádu dávají sportovci větší drive, vypráví vodní slalomář Prskavec

Myšlenky na olympiádu dávají sportovci větší drive, vypráví vodní slalomář Prskavec

24. 12. 2023

29 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Myšlenky na olympiádu dávají sportovci větší drive, vypráví vodní slalomář Prskavec

Host Radiožurnálu: Myšlenky na olympiádu dávají sportovci větší drive, vypráví vodní slalomář Prskavec

24. 12. 2023

28 min

Obrázek epizody Vertikála: Poslechněte si o novinkách ze světa náboženství

Vertikála: Poslechněte si o novinkách ze světa náboženství

24. 12. 2023

23 min

Obrázek epizody Vertikála: Poslechněte si debatu Vertikály o církvi a módě

Vertikála: Poslechněte si debatu Vertikály o církvi a módě

24. 12. 2023

25 min

Obrázek epizody Adam Štěch: Architektura je pro mě vášeň

Adam Štěch: Architektura je pro mě vášeň

24. 12. 2023

25 min

Obrázek epizody Rozbalování dárků přímo na Štědrý den - Vánoční veřejný minibonus

Rozbalování dárků přímo na Štědrý den - Vánoční veřejný minibonus

24. 12. 2023

20 min

Obrázek epizody 167 - Davis, St. Helena, Santa Rosa, Shell Beach (21. - 23. prosince 2023)

167 - Davis, St. Helena, Santa Rosa, Shell Beach (21. - 23. prosince 2023)

24. 12. 2023

14 min

Obrázek epizody Marie Tomsová: U nás doma bramborový salát nejíme

Marie Tomsová: U nás doma bramborový salát nejíme

24. 12. 2023

4 min