Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Radioporadna: Zimní období je ideální pro kastraci koček a psů. Ambulantní zákrok přináší zvířeti mnoho výhod

Radioporadna: Zimní období je ideální pro kastraci koček a psů. Ambulantní zákrok přináší zvířeti mnoho výhod

17. 1. 2024

17 min

Obrázek epizody Ranní Plus: Expert: Katarský plyn pro Česko není bezprostředně důležitý. Dlouhodobý kontrakt má i svá rizika

Ranní Plus: Expert: Katarský plyn pro Česko není bezprostředně důležitý. Dlouhodobý kontrakt má i svá rizika

17. 1. 2024

7 min

Obrázek epizody Interview Plus: Klvaňa: Biden je jediný demokrat, který může prohrát s Trumpem. A platí to i naopak

Interview Plus: Klvaňa: Biden je jediný demokrat, který může prohrát s Trumpem. A platí to i naopak

17. 1. 2024

26 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Člověka to nutí zamyslet se nad křehkostí života, říká o seriálu Smysl pro tumor herec Březina

Host Lucie Výborné: Člověka to nutí zamyslet se nad křehkostí života, říká o seriálu Smysl pro tumor herec Březina

17. 1. 2024

30 min

Obrázek epizody Vladimír Pikora: O přijetí eura a současné ekonomice 2/2

Vladimír Pikora: O přijetí eura a současné ekonomice 2/2

17. 1. 2024

39 min

Obrázek epizody Sto let herečky Kolesové

Sto let herečky Kolesové

17. 1. 2024

54 min

Obrázek epizody S Arenbergerem nejen o medicíně: Vyšetří štítnou žlázu i prostatu

S Arenbergerem nejen o medicíně: Vyšetří štítnou žlázu i prostatu

17. 1. 2024

22 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Zamrazilová: Úrokové sazby u hypoték začnou klesat. Ale ty dvouprocentní se už nikdy nevrátí

Osobnost Plus: Zamrazilová: Úrokové sazby u hypoték začnou klesat. Ale ty dvouprocentní se už nikdy nevrátí

17. 1. 2024

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Zamrazilová: Úrokové sazby u hypoték začnou klesat. Ale ty dvouprocentní se už nikdy nevrátí

Osobnost Plus: Zamrazilová: Úrokové sazby u hypoték začnou klesat. Ale ty dvouprocentní se už nikdy nevrátí

17. 1. 2024

26 min

Obrázek epizody Exministr školství Plaga: Bezpečnostní rámy nás před střelci neochrání. Nutná je prevence

Exministr školství Plaga: Bezpečnostní rámy nás před střelci neochrání. Nutná je prevence

17. 1. 2024

50 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Prevence je největším problémem českého zdravotnictví, upozorňuje sociolog Prokop

Život k nezaplacení: Prevence je největším problémem českého zdravotnictví, upozorňuje sociolog Prokop

17. 1. 2024

18 min

Obrázek epizody Radioporadna: Mladá řezbářka láká seniory do pardubické Sféry. Předává jim základy truhlařiny

Radioporadna: Mladá řezbářka láká seniory do pardubické Sféry. Předává jim základy truhlařiny

17. 1. 2024

14 min

Obrázek epizody S vytvořením repliky historického skla z nalezených střepů pomůže počítač

S vytvořením repliky historického skla z nalezených střepů pomůže počítač

17. 1. 2024

2 min

Obrázek epizody Režisér Bohdan Karásek: V dospívání jsem chtěl být hudební skladatel, je to nejlepší věc na světě

Režisér Bohdan Karásek: V dospívání jsem chtěl být hudební skladatel, je to nejlepší věc na světě

17. 1. 2024

48 min

Obrázek epizody Vizitka: Režisér Bohdan Karásek: V dospívání jsem chtěl být hudební skladatel, je to nejlepší věc na světě

Vizitka: Režisér Bohdan Karásek: V dospívání jsem chtěl být hudební skladatel, je to nejlepší věc na světě

17. 1. 2024

48 min

Obrázek epizody Vizitka: Režisér Bohdan Karásek: V dospívání jsem chtěl být hudební skladatel, je to nejlepší věc na světě

Vizitka: Režisér Bohdan Karásek: V dospívání jsem chtěl být hudební skladatel, je to nejlepší věc na světě

17. 1. 2024

48 min

Obrázek epizody #9 Nemůžu nikoho přesvědčovat o tom, že mi zemřou obě děti. Lidé to zlehčují. Vypovězení Míši Štěpánkové.

#9 Nemůžu nikoho přesvědčovat o tom, že mi zemřou obě děti. Lidé to zlehčují. Vypovězení Míši Štěpánkové.

17. 1. 2024

30 min

Obrázek epizody Pro a proti: Střelba na filozofické fakultě a média

Pro a proti: Střelba na filozofické fakultě a média

17. 1. 2024

24 min

Obrázek epizody Monika Timková

Monika Timková

17. 1. 2024

37 min

Obrázek epizody 103. díl - Omezení osobní svobody v souvislosti s duševním onemocněním II

103. díl - Omezení osobní svobody v souvislosti s duševním onemocněním II

17. 1. 2024

16 min

Obrázek epizody Small Talk #171 - Jak zvládnout svou reakci na kritiku

Small Talk #171 - Jak zvládnout svou reakci na kritiku

17. 1. 2024

4 min

Obrázek epizody The Silk Road Pt. 2

The Silk Road Pt. 2

17. 1. 2024

50 min

Obrázek epizody Máme hosty: Zdraví, mír, cestování. Grafická soutěž v Přelouči zmapovala dětská přání

Máme hosty: Zdraví, mír, cestování. Grafická soutěž v Přelouči zmapovala dětská přání

17. 1. 2024

9 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Gerontoložka: Systém zdravotně-sociálních služeb je třeba budovat odspodu, podle potřeb pacientů

Jak to vidí...: Gerontoložka: Systém zdravotně-sociálních služeb je třeba budovat odspodu, podle potřeb pacientů

17. 1. 2024

24 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Gerontoložka: Systém zdravotně-sociálních služeb je třeba budovat odspodu, podle potřeb pacientů

Jak to vidí...: Gerontoložka: Systém zdravotně-sociálních služeb je třeba budovat odspodu, podle potřeb pacientů

17. 1. 2024

24 min