Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody The Hidden Truth About Our Collapsing Birth Rates - Mads Larsen - #868

The Hidden Truth About Our Collapsing Birth Rates - Mads Larsen - #868

23. 11. 2024

1 hod 24 min

Obrázek epizody Speciál: Pro okolí „sekta“ – pro ty uvnitř něco, co dává jejich životu smysl

Speciál: Pro okolí „sekta“ – pro ty uvnitř něco, co dává jejich životu smysl

23. 11. 2024

51 min

Obrázek epizody 180 zajímavostí z Pána prstenů, o kterých jste pravděpodobně nevěděli

180 zajímavostí z Pána prstenů, o kterých jste pravděpodobně nevěděli

23. 11. 2024

1 hod 14 min

Obrázek epizody Svoboda v čajovně Cherubín

Svoboda v čajovně Cherubín

23. 11. 2024

2 hod 21 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: 1000 days of Russian occupation

Vinohradská 12: 1000 days of Russian occupation

23. 11. 2024

19 min

Obrázek epizody Hovory: Prošel jsem neuvěřitelným množstvím zaměstnání. Tam jsem poznal, jak lidé žijí, říká filozof Kroupa

Hovory: Prošel jsem neuvěřitelným množstvím zaměstnání. Tam jsem poznal, jak lidé žijí, říká filozof Kroupa

22. 11. 2024

23 min

Obrázek epizody Markéta Vacovská - bolest jsem musela prožít, až pak bylo možné jít dál

Markéta Vacovská - bolest jsem musela prožít, až pak bylo možné jít dál

22. 11. 2024

38 min

Obrázek epizody Mozaika: V divadle Viola došlo před pár dny k vraždě. Alespoň v nové inscenaci podle povídky Oscara Wilda

Mozaika: V divadle Viola došlo před pár dny k vraždě. Alespoň v nové inscenaci podle povídky Oscara Wilda

22. 11. 2024

15 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Urážky ve Sněmovně. Cesta zlínských politiků do Číny. Olaf Scholz

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Urážky ve Sněmovně. Cesta zlínských politiků do Číny. Olaf Scholz

22. 11. 2024

20 min

Obrázek epizody Pletivo: Sociologie a literatura

Pletivo: Sociologie a literatura

22. 11. 2024

56 min

Obrázek epizody Svou manželku poznal cestovatel Ladislav Zibura ve vlaku do Rumunska, teď už budou jezdit ve třech

Svou manželku poznal cestovatel Ladislav Zibura ve vlaku do Rumunska, teď už budou jezdit ve třech

22. 11. 2024

28 min

Obrázek epizody Svou manželku poznal cestovatel Ladislav Zibura ve vlaku do Rumunska, teď už budou jezdit ve třech

Svou manželku poznal cestovatel Ladislav Zibura ve vlaku do Rumunska, teď už budou jezdit ve třech

22. 11. 2024

28 min

Obrázek epizody K věci Štěpánky Duchkové: Nemáme vyřešený komplexní systém nakládání s odpady, říká Lucie Kubesa

K věci Štěpánky Duchkové: Nemáme vyřešený komplexní systém nakládání s odpady, říká Lucie Kubesa

22. 11. 2024

12 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Pojďme řešit i příjmy důchodového systému, říká místopředseda odborů

Dvacet minut Radiožurnálu: Pojďme řešit i příjmy důchodového systému, říká místopředseda odborů

22. 11. 2024

23 min

Obrázek epizody O čem se mluví pod Ještědem: Na očkování proti chřipce je teď nejlepší čas, říká epidemioložka

O čem se mluví pod Ještědem: Na očkování proti chřipce je teď nejlepší čas, říká epidemioložka

22. 11. 2024

15 min

Obrázek epizody On Air: Zuzana Čaputová upozorňuje na důležitější věci než politika a moc, říká režisér filmu Prezidentka

On Air: Zuzana Čaputová upozorňuje na důležitější věci než politika a moc, říká režisér filmu Prezidentka

22. 11. 2024

21 min

Obrázek epizody Zuzana Čaputová upozorňuje na důležitější věci než politika a moc, říká režisér filmu Prezidentka

Zuzana Čaputová upozorňuje na důležitější věci než politika a moc, říká režisér filmu Prezidentka

22. 11. 2024

21 min

Obrázek epizody Kristina Hasíková Bendig: Spolužák Jan Bendig řekl, že vypadám jako jeho máma. Myslela jsem, že mě balí, ale byl to můj bratr

Kristina Hasíková Bendig: Spolužák Jan Bendig řekl, že vypadám jako jeho máma. Myslela jsem, že mě balí, ale byl to můj bratr

22. 11. 2024

1 hod 7 min

Obrázek epizody Why do you love your favorite songs? | Scarlet Keys

Why do you love your favorite songs? | Scarlet Keys

22. 11. 2024

21 min

Obrázek epizody Science Vs: The Funniest Joke in the World

Science Vs: The Funniest Joke in the World

22. 11. 2024

45 min

Obrázek epizody Interview Plus: Povodně budou stále horší, varuje expert

Interview Plus: Povodně budou stále horší, varuje expert

22. 11. 2024

26 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Hvězdy vznikají podobně jako hrudky při zahuštění omáčky, popisuje astronom

Klub Rádia Junior: Hvězdy vznikají podobně jako hrudky při zahuštění omáčky, popisuje astronom

22. 11. 2024

40 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Triatlon není jen sport, ale i komunita, říká Lukáš Kynický

Dobré dopoledne: Triatlon není jen sport, ale i komunita, říká Lukáš Kynický

22. 11. 2024

21 min

Obrázek epizody Skoro rok byla věž kostela v Hrádku nad Nisou bez své zlaté makovice. Už je zpátky

Skoro rok byla věž kostela v Hrádku nad Nisou bez své zlaté makovice. Už je zpátky

22. 11. 2024

2 min

Obrázek epizody Zápasí se svou pamětí o vlastní život, rodinu i o sebe samotného. Václav Helšus jako Otec

Zápasí se svou pamětí o vlastní život, rodinu i o sebe samotného. Václav Helšus jako Otec

22. 11. 2024

4 min