Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Až na dřeň: Při stresu jsem sáhla po flašce. Byla jsem kvartální alkoholik, říká Veronika Albrechtová

Až na dřeň: Při stresu jsem sáhla po flašce. Byla jsem kvartální alkoholik, říká Veronika Albrechtová

29. 12. 2024

27 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Při stresu jsem sáhla po flašce. Byla jsem kvartální alkoholik, říká Veronika Albrechtová

Až na dřeň: Při stresu jsem sáhla po flašce. Byla jsem kvartální alkoholik, říká Veronika Albrechtová

29. 12. 2024

27 min

Obrázek epizody Při stresu jsem sáhla po flašce. Byla jsem kvartální alkoholik, říká Veronika Albrechtová

Při stresu jsem sáhla po flašce. Byla jsem kvartální alkoholik, říká Veronika Albrechtová

29. 12. 2024

27 min

Obrázek epizody Východočeské výlety: Procházka Přeloučí s Františkem Filipovským

Východočeské výlety: Procházka Přeloučí s Františkem Filipovským

29. 12. 2024

23 min

Obrázek epizody Casablanca: Naše hrdinky a hrdinové. Srdcaři a cestovatelé všeho druhu v best of Casablanca 2024

Casablanca: Naše hrdinky a hrdinové. Srdcaři a cestovatelé všeho druhu v best of Casablanca 2024

29. 12. 2024

48 min

Obrázek epizody Naše hrdinky a hrdinové. Srdcaři a cestovatelé všeho druhu v best of Casablanca 2024

Naše hrdinky a hrdinové. Srdcaři a cestovatelé všeho druhu v best of Casablanca 2024

29. 12. 2024

48 min

Obrázek epizody #8 Češi, neolizujte okapy, není to dobrý nápad!

#8 Češi, neolizujte okapy, není to dobrý nápad!

29. 12. 2024

1 hod

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Divák musí dostat na jídlo chuť, říká food fotografka

Host Radiožurnálu: Divák musí dostat na jídlo chuť, říká food fotografka

29. 12. 2024

28 min

Obrázek epizody Leonardo Plus: Používání AI? Vzniká tady dvojí gramotnost, varuje novinář

Leonardo Plus: Používání AI? Vzniká tady dvojí gramotnost, varuje novinář

29. 12. 2024

49 min

Obrázek epizody Procházka Přeloučí s Františkem Filipovským

Procházka Přeloučí s Františkem Filipovským

29. 12. 2024

23 min

Obrázek epizody Lekavá zvířata je dobré připravovat na silvestrovskou noc dva tři dny předem, radí veterinář

Lekavá zvířata je dobré připravovat na silvestrovskou noc dva tři dny předem, radí veterinář

29. 12. 2024

4 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Lekavá zvířata je dobré připravovat na silvestrovskou noc dva tři dny předem, radí veterinář

Vybrali jsme pro vás: Lekavá zvířata je dobré připravovat na silvestrovskou noc dva tři dny předem, radí veterinář

29. 12. 2024

4 min

Obrázek epizody Poslední den

Poslední den

29. 12. 2024

3 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: V devadesátkách bylo možné téměř cokoliv, vzpomíná moderátor Václav Žmolík

Zálety Aleny Zárybnické: V devadesátkách bylo možné téměř cokoliv, vzpomíná moderátor Václav Žmolík

29. 12. 2024

29 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: V devadesátkách bylo možné téměř cokoliv, vzpomíná moderátor Václav Žmolík

Zálety Aleny Zárybnické: V devadesátkách bylo možné téměř cokoliv, vzpomíná moderátor Václav Žmolík

29. 12. 2024

29 min

Obrázek epizody V devadesátkách bylo možné téměř cokoliv, vzpomíná moderátor Václav Žmolík

V devadesátkách bylo možné téměř cokoliv, vzpomíná moderátor Václav Žmolík

29. 12. 2024

29 min

Obrázek epizody Vltavín: To nejlepší z Vltavínu v roce 2024

Vltavín: To nejlepší z Vltavínu v roce 2024

29. 12. 2024

36 min

Obrázek epizody Jiří Lábus: Jak jsem byl u Husáka

Jiří Lábus: Jak jsem byl u Husáka

29. 12. 2024

4 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Je rozumné dávat zvířata jako dárek? Co všechno vypoví chování zvířete o svém majiteli či majitelce?

Jak to vidí...: Je rozumné dávat zvířata jako dárek? Co všechno vypoví chování zvířete o svém majiteli či majitelce?

29. 12. 2024

25 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Herec Karel Höger podle Helgy Čočkové

Úžasné životy: Herec Karel Höger podle Helgy Čočkové

29. 12. 2024

24 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Úžasné životy: Herec Karel Höger podle Helgy Čočkové

Úžasné životy: Úžasné životy: Herec Karel Höger podle Helgy Čočkové

29. 12. 2024

24 min

Obrázek epizody POKORA | Jak přijímání místo odporu mění náš život #17

POKORA | Jak přijímání místo odporu mění náš život #17

29. 12. 2024

21 min

Obrázek epizody Vertikála: Co nejlepšího nabídla v roce 2024 Vertikála (1)

Vertikála: Co nejlepšího nabídla v roce 2024 Vertikála (1)

29. 12. 2024

23 min

Obrázek epizody Vertikála: Co nejlepšího nabídla v roce 2024 Vertikála (2)

Vertikála: Co nejlepšího nabídla v roce 2024 Vertikála (2)

29. 12. 2024

25 min

Obrázek epizody Svatý král David a zbožnost žalmů

Svatý král David a zbožnost žalmů

29. 12. 2024

28 min