Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody David Sasín a Pavel Kuběna: Je třeba hledat inovativní řešení reklamy a propagace

David Sasín a Pavel Kuběna: Je třeba hledat inovativní řešení reklamy a propagace

29. 12. 2024

23 min

Obrázek epizody Vánoční zákazy

Vánoční zákazy

29. 12. 2024

1 min

Obrázek epizody 170 - Poslední kapitola deníku, plány do budoucna

170 - Poslední kapitola deníku, plány do budoucna

29. 12. 2024

6 min

Obrázek epizody Studio Svobodného přístavu: O podnikání a svobodě s Jirkou Fabiánem

Studio Svobodného přístavu: O podnikání a svobodě s Jirkou Fabiánem

29. 12. 2024

1 hod 19 min

Obrázek epizody MADRFAKR #19

MADRFAKR #19

28. 12. 2024

57 min

Obrázek epizody Pot: Chléb a hry roku 2024! Silvestrovské bilancování s moderátorkou Hankou Trojánkovou Biriczovou

Pot: Chléb a hry roku 2024! Silvestrovské bilancování s moderátorkou Hankou Trojánkovou Biriczovou

28. 12. 2024

32 min

Obrázek epizody Pot: Chléb a hry roku 2024! Silvestrovské bilancování s moderátorkou Hankou Trojánkovou Biriczovou

Pot: Chléb a hry roku 2024! Silvestrovské bilancování s moderátorkou Hankou Trojánkovou Biriczovou

28. 12. 2024

32 min

Obrázek epizody NARCISTI a jejich manipulace

NARCISTI a jejich manipulace

28. 12. 2024

1 hod 48 min

Obrázek epizody Šarm: Jak na vysoký cholesterol? Důležitá je primární prevence, pravidelné vyšetření. Něco udělat dopředu

Šarm: Jak na vysoký cholesterol? Důležitá je primární prevence, pravidelné vyšetření. Něco udělat dopředu

28. 12. 2024

22 min

Obrázek epizody Co nám sypou na hlavy? Vyvolal povodně na Moravě HAARP? 2025: Spustí to naplno? | Radomír Dluhý

Co nám sypou na hlavy? Vyvolal povodně na Moravě HAARP? 2025: Spustí to naplno? | Radomír Dluhý

28. 12. 2024

53 min

Obrázek epizody Portréty: Rychlé šípy a politika. Z jaké sociální třídy byl Mirek Dušín a jaký měl Červenáček vztah k rodičům?

Portréty: Rychlé šípy a politika. Z jaké sociální třídy byl Mirek Dušín a jaký měl Červenáček vztah k rodičům?

28. 12. 2024

24 min

Obrázek epizody Jihočeši: Na počátku silného vztahu režiséra Hynka Bočana k jihu Čech bylo natáčení filmu Čest a sláva

Jihočeši: Na počátku silného vztahu režiséra Hynka Bočana k jihu Čech bylo natáčení filmu Čest a sláva

28. 12. 2024

21 min

Obrázek epizody Na počátku silného vztahu režiséra Hynka Bočana k jihu Čech bylo natáčení filmu Čest a sláva

Na počátku silného vztahu režiséra Hynka Bočana k jihu Čech bylo natáčení filmu Čest a sláva

28. 12. 2024

21 min

Obrázek epizody Hovory: Michaela Duffková je autorka knižní předlohy úspěšného filmu Zápisník alkoholičky: "Je důležité vědět, jak o závislosti komunikovat a vydržet

Hovory: Michaela Duffková je autorka knižní předlohy úspěšného filmu Zápisník alkoholičky: "Je důležité vědět, jak o závislosti komunikovat a vydržet

28. 12. 2024

23 min

Obrázek epizody V duši nám bouchla bomba, ale svým odchodem nás syn nakopl k životu, říkají rodiče

V duši nám bouchla bomba, ale svým odchodem nás syn nakopl k životu, říkají rodiče

28. 12. 2024

42 min

Obrázek epizody #17 Vždyť je to jen kolega /// Ty víš, že nechci děti! Já myslel, že změníš názor! | Dlouhý Široký

#17 Vždyť je to jen kolega /// Ty víš, že nechci děti! Já myslel, že změníš názor! | Dlouhý Široký

28. 12. 2024

1 hod 17 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Rozina Jadrná Pokorná: Hvězda z Mnichova

Osudové ženy: Rozina Jadrná Pokorná: Hvězda z Mnichova

28. 12. 2024

26 min

Obrázek epizody Prostor 2. díl | Albert a Barbora Černí

Prostor 2. díl | Albert a Barbora Černí

28. 12. 2024

32 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Vánočních přání, novoročenek i péefek ubývá, hodnotí sběratel Jaromír Polášek

Odpolední interview: Vánočních přání, novoročenek i péefek ubývá, hodnotí sběratel Jaromír Polášek

28. 12. 2024

8 min

Obrázek epizody Magazín o národnostních menšinách v Česku Poslechněte si rozhovor Aleny Kovářové s chirurgem Ivanem Čačchiániem

Magazín o národnostních menšinách v Česku Poslechněte si rozhovor Aleny Kovářové s chirurgem Ivanem Čačchiániem

28. 12. 2024

23 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Klíč k dlouhé životnosti podlahy je její skladba. Správná volba materiálů ovlivňuje trvanlivost

Hobby magazín: Klíč k dlouhé životnosti podlahy je její skladba. Správná volba materiálů ovlivňuje trvanlivost

28. 12. 2024

3 min

Obrázek epizody Místa v srdci Jana Květa

Místa v srdci Jana Květa

28. 12. 2024

5 min

Obrázek epizody Host do domu: „Zařadili si mě do rolí protivných ženských. Ale mě to baví.“ Zemřela herečka Jana Synková

Host do domu: „Zařadili si mě do rolí protivných ženských. Ale mě to baví.“ Zemřela herečka Jana Synková

28. 12. 2024

29 min

Obrázek epizody „Zařadili si mě do rolí protivných ženských. Ale mě to baví.“ Zemřela herečka Jana Synková

„Zařadili si mě do rolí protivných ženských. Ale mě to baví.“ Zemřela herečka Jana Synková

28. 12. 2024

29 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Na koleje se znovu chystá východoněmecká Vindobona

Reportáže zahraničních zpravodajů: Na koleje se znovu chystá východoněmecká Vindobona

28. 12. 2024

23 min