Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Vinohradská 12: Inaugurace Trumpa. Co nás čeká?

Vinohradská 12: Inaugurace Trumpa. Co nás čeká?

20. 1. 2025

19 min

Obrázek epizody #55 Měj místo na odpočinek a zbav se stresu

#55 Měj místo na odpočinek a zbav se stresu

19. 1. 2025

7 min

Obrázek epizody #457 – Jennifer Burns: Milton Friedman, Ayn Rand, Economics, Capitalism, Freedom

#457 – Jennifer Burns: Milton Friedman, Ayn Rand, Economics, Capitalism, Freedom

19. 1. 2025

4 hod 3 min

Obrázek epizody Příběhy 20. století: Jiří Pradáč pomáhal partyzánům, za to ho věznili v Terezíně

Příběhy 20. století: Jiří Pradáč pomáhal partyzánům, za to ho věznili v Terezíně

19. 1. 2025

47 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Jana Teklová s mladými publicisty z časopisu Čáslák v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Jana Teklová s mladými publicisty z časopisu Čáslák v Klubu Rádia Junior

19. 1. 2025

31 min

Obrázek epizody Daniela Kolářová: První dojem vás může zmýlit. Ke scénáři se musím vracet - Retroview podcast

Daniela Kolářová: První dojem vás může zmýlit. Ke scénáři se musím vracet - Retroview podcast

19. 1. 2025

40 min

Obrázek epizody Jak si přitáhnout do života to, co chci žít?

Jak si přitáhnout do života to, co chci žít?

19. 1. 2025

27 min

Obrázek epizody SAMOZVANÝ POLICAJT V SIERRA LEONE

SAMOZVANÝ POLICAJT V SIERRA LEONE

19. 1. 2025

45 min

Obrázek epizody Rok Hada 2025: Klíč k harmonii v osobním i pracovním životě

Rok Hada 2025: Klíč k harmonii v osobním i pracovním životě

19. 1. 2025

30 min

Obrázek epizody Čím jsem starší, tím větší mám trému. Odmítnutí je součástí mojí práce | Adam Mišík

Čím jsem starší, tím větší mám trému. Odmítnutí je součástí mojí práce | Adam Mišík

19. 1. 2025

1 hod 2 min

Obrázek epizody Kavárna: Hudební skladatel Jan Jirásek napsal pro Jihočeské divadlo operu o Komenském

Kavárna: Hudební skladatel Jan Jirásek napsal pro Jihočeské divadlo operu o Komenském

19. 1. 2025

21 min

Obrázek epizody Stověžatá vypráví: Tajemné zvonky hradčanské Lorety

Stověžatá vypráví: Tajemné zvonky hradčanské Lorety

19. 1. 2025

17 min

Obrázek epizody #37 Symbolismus zimního slunovratu

#37 Symbolismus zimního slunovratu

19. 1. 2025

29 min

Obrázek epizody Jak zvládnout vztah s grandiózním partnerem? | Cesta ke zdravé a láskyplné komunikaci

Jak zvládnout vztah s grandiózním partnerem? | Cesta ke zdravé a láskyplné komunikaci

19. 1. 2025

26 min

Obrázek epizody Ženy v mužském světě (2/5). Hasička

Ženy v mužském světě (2/5). Hasička

19. 1. 2025

25 min

Obrázek epizody Ženy v mužském světě (5/5). Pilotka

Ženy v mužském světě (5/5). Pilotka

19. 1. 2025

25 min

Obrázek epizody Ženy v mužském světě (4/5). Taxikářka

Ženy v mužském světě (4/5). Taxikářka

19. 1. 2025

25 min

Obrázek epizody Ženy v mužském světě (3/5). Kominice

Ženy v mužském světě (3/5). Kominice

19. 1. 2025

25 min

Obrázek epizody Ženy v mužském světě (1/5). Hokejová rozhodčí

Ženy v mužském světě (1/5). Hokejová rozhodčí

19. 1. 2025

24 min

Obrázek epizody Jak chalupařili slavní? Vystavuje českolipské muzeum do konce února

Jak chalupařili slavní? Vystavuje českolipské muzeum do konce února

19. 1. 2025

5 min

Obrázek epizody Jak se vrátit ke své pravé esenci a žít hluboké, intimní vztahy?

Jak se vrátit ke své pravé esenci a žít hluboké, intimní vztahy?

19. 1. 2025

13 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Propuštění rukojmích Hamásem. TikTok v Americe. Soudkyně Eliška Wagnerová

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Propuštění rukojmích Hamásem. TikTok v Americe. Soudkyně Eliška Wagnerová

19. 1. 2025

20 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Na parketu je mi nejlíp. Doma se neděly hezké věci, říká tanečnice Lenka Nora Návorková

Až na dřeň: Na parketu je mi nejlíp. Doma se neděly hezké věci, říká tanečnice Lenka Nora Návorková

19. 1. 2025

27 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Na parketu je mi nejlíp. Doma se neděly hezké věci, říká tanečnice Lenka Nora Návorková

Až na dřeň: Na parketu je mi nejlíp. Doma se neděly hezké věci, říká tanečnice Lenka Nora Návorková

19. 1. 2025

27 min

Obrázek epizody Na parketu je mi nejlíp. Doma se neděly hezké věci, říká tanečnice Lenka Nora Návorková

Na parketu je mi nejlíp. Doma se neděly hezké věci, říká tanečnice Lenka Nora Návorková

19. 1. 2025

27 min