Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Vítkovský kostel

Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Vítkovský kostel

11. 2. 2025

2 min

Obrázek epizody Středověky dvorec Curia Vítkov

Středověky dvorec Curia Vítkov

11. 2. 2025

3 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Jak překonat nachlazení s pomocí tradičních bylinek? Zkuste lékořici, heřmánek nebo dubové kapky

Hobby magazín: Jak překonat nachlazení s pomocí tradičních bylinek? Zkuste lékořici, heřmánek nebo dubové kapky

11. 2. 2025

2 min

Obrázek epizody The History of Refrigeration

The History of Refrigeration

11. 2. 2025

52 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Cla na ocel a hliník. Kdo porušuje příměří v Gaze? Nebezpečí digitální stopy

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Cla na ocel a hliník. Kdo porušuje příměří v Gaze? Nebezpečí digitální stopy

11. 2. 2025

19 min

Obrázek epizody Co dělat, když životní podmínky nejsou ideální?

Co dělat, když životní podmínky nejsou ideální?

11. 2. 2025

19 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Speleolog o novém objevu: Největší podzemní termální jezero jsem nepřeplaval

Host Lucie Výborné: Speleolog o novém objevu: Největší podzemní termální jezero jsem nepřeplaval

11. 2. 2025

31 min

Obrázek epizody Speleolog o novém objevu: Největší podzemní termální jezero jsem nepřeplaval

Speleolog o novém objevu: Největší podzemní termální jezero jsem nepřeplaval

11. 2. 2025

31 min

Obrázek epizody Jiří Padevět: SSSR, 2.SV, Hrdinství, Řeč, Reflexe #46

Jiří Padevět: SSSR, 2.SV, Hrdinství, Řeč, Reflexe #46

11. 2. 2025

1 hod 1 min

Obrázek epizody Savage Lovecast Episode 954

Savage Lovecast Episode 954

11. 2. 2025

51 min

Obrázek epizody vs. Německo

vs. Německo

11. 2. 2025

38 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Věk pokládám za číslo. Někdy vstanu a je mi 18. Jindy zase 80, prozrazuje Věra Martinová

Blízká setkání: Věk pokládám za číslo. Někdy vstanu a je mi 18. Jindy zase 80, prozrazuje Věra Martinová

11. 2. 2025

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Věk pokládám za číslo. Někdy vstanu a je mi 18. Jindy zase 80, prozrazuje Věra Martinová

Blízká setkání: Věk pokládám za číslo. Někdy vstanu a je mi 18. Jindy zase 80, prozrazuje Věra Martinová

11. 2. 2025

28 min

Obrázek epizody Věk pokládám za číslo. Někdy vstanu a je mi 18. Jindy zase 80, prozrazuje Věra Martinová

Věk pokládám za číslo. Někdy vstanu a je mi 18. Jindy zase 80, prozrazuje Věra Martinová

11. 2. 2025

29 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Policii ČR v Ústeckém kraji chybějí lidé. Láká proto zájemce o práci

Host Dopoledního expresu: Policii ČR v Ústeckém kraji chybějí lidé. Láká proto zájemce o práci

11. 2. 2025

17 min

Obrázek epizody Radioporadna: Vycucněte si zdraví z pupenů. Poslouží větve ovocných stromů při předjarním prořezu

Radioporadna: Vycucněte si zdraví z pupenů. Poslouží větve ovocných stromů při předjarním prořezu

11. 2. 2025

19 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Profesionál na kineziotaping a kryoterapii Jaroslav Suchan

Dobré dopoledne: Profesionál na kineziotaping a kryoterapii Jaroslav Suchan

11. 2. 2025

21 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Velký Mamuťák vstoupil do učebnic archeologie. Poprvé tu uspěla nová metoda určování pravěké DNA

Host ve studiu: Velký Mamuťák vstoupil do učebnic archeologie. Poprvé tu uspěla nová metoda určování pravěké DNA

11. 2. 2025

10 min

Obrázek epizody Mozaika: Vytvořit operu pro Národní divadlo je pro každého tvůrce velká meta, říká skladatel Jan Kučera

Mozaika: Vytvořit operu pro Národní divadlo je pro každého tvůrce velká meta, říká skladatel Jan Kučera

11. 2. 2025

11 min

Obrázek epizody Bankéři

Bankéři

11. 2. 2025

4 min

Obrázek epizody Vizitka: Egyptolog Miroslav Bárta: Chybí mi najít Imhotepa. Ale on sám si vybere, kdo ho najde

Vizitka: Egyptolog Miroslav Bárta: Chybí mi najít Imhotepa. Ale on sám si vybere, kdo ho najde

11. 2. 2025

47 min

Obrázek epizody Egyptolog Miroslav Bárta: Chybí mi najít Imhotepa. Ale on sám si vybere, kdo ho najde

Egyptolog Miroslav Bárta: Chybí mi najít Imhotepa. Ale on sám si vybere, kdo ho najde

11. 2. 2025

47 min

Obrázek epizody Vizitka: Egyptolog Miroslav Bárta: Chybí mi najít Imhotepa. Ale on sám si vybere, kdo ho najde

Vizitka: Egyptolog Miroslav Bárta: Chybí mi najít Imhotepa. Ale on sám si vybere, kdo ho najde

11. 2. 2025

47 min

Obrázek epizody Radioporadna: Vycucněte si zdraví z pupenů. Poslouží větve ovocných stromů při předjarním prořezu

Radioporadna: Vycucněte si zdraví z pupenů. Poslouží větve ovocných stromů při předjarním prořezu

11. 2. 2025

19 min

Obrázek epizody Čistá hra Martina Procházky: Co nabídly Švédské hokejové hry? Novou halu, nekvalitní led a sympatické výkony českých hráčů

Čistá hra Martina Procházky: Co nabídly Švédské hokejové hry? Novou halu, nekvalitní led a sympatické výkony českých hráčů

11. 2. 2025

48 min