Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Host ve studiu: Velký Mamuťák vstoupil do učebnic archeologie. Poprvé tu uspěla nová metoda určování pravěké DNA

Host ve studiu: Velký Mamuťák vstoupil do učebnic archeologie. Poprvé tu uspěla nová metoda určování pravěké DNA

11. 2. 2025

10 min

Obrázek epizody Mozaika: Vytvořit operu pro Národní divadlo je pro každého tvůrce velká meta, říká skladatel Jan Kučera

Mozaika: Vytvořit operu pro Národní divadlo je pro každého tvůrce velká meta, říká skladatel Jan Kučera

11. 2. 2025

11 min

Obrázek epizody Bankéři

Bankéři

11. 2. 2025

4 min

Obrázek epizody Vizitka: Egyptolog Miroslav Bárta: Chybí mi najít Imhotepa. Ale on sám si vybere, kdo ho najde

Vizitka: Egyptolog Miroslav Bárta: Chybí mi najít Imhotepa. Ale on sám si vybere, kdo ho najde

11. 2. 2025

47 min

Obrázek epizody Egyptolog Miroslav Bárta: Chybí mi najít Imhotepa. Ale on sám si vybere, kdo ho najde

Egyptolog Miroslav Bárta: Chybí mi najít Imhotepa. Ale on sám si vybere, kdo ho najde

11. 2. 2025

47 min

Obrázek epizody Vizitka: Egyptolog Miroslav Bárta: Chybí mi najít Imhotepa. Ale on sám si vybere, kdo ho najde

Vizitka: Egyptolog Miroslav Bárta: Chybí mi najít Imhotepa. Ale on sám si vybere, kdo ho najde

11. 2. 2025

47 min

Obrázek epizody Radioporadna: Vycucněte si zdraví z pupenů. Poslouží větve ovocných stromů při předjarním prořezu

Radioporadna: Vycucněte si zdraví z pupenů. Poslouží větve ovocných stromů při předjarním prořezu

11. 2. 2025

19 min

Obrázek epizody Čistá hra Martina Procházky: Co nabídly Švédské hokejové hry? Novou halu, nekvalitní led a sympatické výkony českých hráčů

Čistá hra Martina Procházky: Co nabídly Švédské hokejové hry? Novou halu, nekvalitní led a sympatické výkony českých hráčů

11. 2. 2025

48 min

Obrázek epizody Václav Klátil řezničí v Pacově už od svých patnácti let. Jeho doménou jsou klobásy

Václav Klátil řezničí v Pacově už od svých patnácti let. Jeho doménou jsou klobásy

11. 2. 2025

3 min

Obrázek epizody Jsem velká kočka

Jsem velká kočka

11. 2. 2025

4 min

Obrázek epizody Udavač

Udavač

11. 2. 2025

4 min

Obrázek epizody Náš host: V létě nebo v zimě? Český les je krásný po celý rok!

Náš host: V létě nebo v zimě? Český les je krásný po celý rok!

11. 2. 2025

15 min

Obrázek epizody Pes jako bezproblémový společník? S výchovou poradí Filip Bačík

Pes jako bezproblémový společník? S výchovou poradí Filip Bačík

11. 2. 2025

23 min

Obrázek epizody Díl 31: Melodifestivalen

Díl 31: Melodifestivalen

11. 2. 2025

21 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Lesní park v Klimkovicích umožňuje rehabilitaci v lese i návštěvníkům s postižením

Křížem krajem: Lesní park v Klimkovicích umožňuje rehabilitaci v lese i návštěvníkům s postižením

11. 2. 2025

8 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Tradice s vůní moči a vápna. Kůže se v marockém Fezu zpracovávají stejně jako před staletími

Zápisník zahraničních zpravodajů: Tradice s vůní moči a vápna. Kůže se v marockém Fezu zpracovávají stejně jako před staletími

11. 2. 2025

3 min

Obrázek epizody Máme hosty: Bohuslav Martinů do ulic! Polička chce víc zapojit rodáka, velkolepě mu opraví náměstí

Máme hosty: Bohuslav Martinů do ulic! Polička chce víc zapojit rodáka, velkolepě mu opraví náměstí

11. 2. 2025

10 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Iva Holmerová: Češi jsou i přes své skuhrání s lékařskou péčí spokojení. Bez sester by to nešlo

Jak to vidí...: Iva Holmerová: Češi jsou i přes své skuhrání s lékařskou péčí spokojení. Bez sester by to nešlo

11. 2. 2025

24 min

Obrázek epizody Jakub Tobiáš o současném trhu s energiemi

Jakub Tobiáš o současném trhu s energiemi

11. 2. 2025

27 min

Obrázek epizody Tradice s vůní moči a vápna. Kůže se v marockém Fezu zpracovávají stejně jako před staletími

Tradice s vůní moči a vápna. Kůže se v marockém Fezu zpracovávají stejně jako před staletími

11. 2. 2025

3 min

Obrázek epizody Jan Štifter: Přijíždí prezident

Jan Štifter: Přijíždí prezident

11. 2. 2025

1 min

Obrázek epizody Mozaika: Při psaní začínám otázkou. Hledání nejednoznačných odpovědí v dětských knihách Enne Koens

Mozaika: Při psaní začínám otázkou. Hledání nejednoznačných odpovědí v dětských knihách Enne Koens

11. 2. 2025

8 min

Obrázek epizody Král Šalamoun

Král Šalamoun

11. 2. 2025

1 min

Obrázek epizody Martin Bedřich: Melancholie nejhezčí

Martin Bedřich: Melancholie nejhezčí

11. 2. 2025

5 min

Obrázek epizody 814 - Hodit něco na sebe

814 - Hodit něco na sebe