Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Vydání Okamury ke stíhání. NATO a mír na Ukrajině. Výměna Vogela a Vinnika

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Vydání Okamury ke stíhání. NATO a mír na Ukrajině. Výměna Vogela a Vinnika

13. 2. 2025

19 min

Obrázek epizody Ešus 10/2/2025: Rudy a Ekvádor

Ešus 10/2/2025: Rudy a Ekvádor

13. 2. 2025

59 min

Obrázek epizody Hrůza v hospodě v Myších domcích. Podle pověsti zde hospodští mordovali hosty

Hrůza v hospodě v Myších domcích. Podle pověsti zde hospodští mordovali hosty

13. 2. 2025

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka a zpěvačka Petra Vojtková: Nemám žádné ambice jít na konkurs. Děti jsou pro mě číslo jedna

Blízká setkání: Herečka a zpěvačka Petra Vojtková: Nemám žádné ambice jít na konkurs. Děti jsou pro mě číslo jedna

13. 2. 2025

31 min

Obrázek epizody Pro a proti: Aktivista vs. úředník: Dělá Česko dost pro ochranu klimatu?

Pro a proti: Aktivista vs. úředník: Dělá Česko dost pro ochranu klimatu?

13. 2. 2025

25 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Archivy jsou bezedná studna, hodně ozřejmí i příběhy, říká autor knihy o Jilemnici Jan Luštinec

Vybrali jsme pro vás: Archivy jsou bezedná studna, hodně ozřejmí i příběhy, říká autor knihy o Jilemnici Jan Luštinec

13. 2. 2025

6 min

Obrázek epizody Archivy jsou bezedná studna, hodně ozřejmí i příběhy, říká autor knihy o Jilemnici Jan Luštinec

Archivy jsou bezedná studna, hodně ozřejmí i příběhy, říká autor knihy o Jilemnici Jan Luštinec

13. 2. 2025

6 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Chci překonávat sám sebe. Atmosféra na závodech mě nadchla, říká televizní moderátor Rychlý

Kilometry Jiřího Ježka: Chci překonávat sám sebe. Atmosféra na závodech mě nadchla, říká televizní moderátor Rychlý

13. 2. 2025

49 min

Obrázek epizody ArtCafé: Arleta - Láska ke koním a rap

ArtCafé: Arleta - Láska ke koním a rap

13. 2. 2025

35 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka a zpěvačka Petra Vojtková: Nemám žádné ambice jít na konkurs. Děti jsou pro mě číslo jedna

Blízká setkání: Herečka a zpěvačka Petra Vojtková: Nemám žádné ambice jít na konkurs. Děti jsou pro mě číslo jedna

13. 2. 2025

31 min

Obrázek epizody Herečka a zpěvačka Petra Vojtková: Nemám žádné ambice jít na konkurs. Děti jsou pro mě číslo jedna

Herečka a zpěvačka Petra Vojtková: Nemám žádné ambice jít na konkurs. Děti jsou pro mě číslo jedna

13. 2. 2025

32 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Lidé jsou překvapeni, jak odvážně je velikán Smetana ztvárněn, říká scénárista filmu Neslyším ničeho

Host ve studiu: Lidé jsou překvapeni, jak odvážně je velikán Smetana ztvárněn, říká scénárista filmu Neslyším ničeho

13. 2. 2025

11 min

Obrázek epizody Černej humor vozíčkářů. Marie Hrdinová, Michal Prager

Černej humor vozíčkářů. Marie Hrdinová, Michal Prager

13. 2. 2025

1 hod 6 min

Obrázek epizody Radioporadna: Nenechte mobily myslet za vaše děti. Nuda jim občas prospěje, tvrdí psycholožka

Radioporadna: Nenechte mobily myslet za vaše děti. Nuda jim občas prospěje, tvrdí psycholožka

13. 2. 2025

20 min

Obrázek epizody Hynek Staněk o Yusen Logistics: dlouhodobost, pečlivost, férovost

Hynek Staněk o Yusen Logistics: dlouhodobost, pečlivost, férovost

13. 2. 2025

28 min

Obrázek epizody Řečí peněz: Češi jsou excelentní ve vytváření recesí, říká Horská

Řečí peněz: Češi jsou excelentní ve vytváření recesí, říká Horská

13. 2. 2025

24 min

Obrázek epizody Ilona Křehká: "Do zahraničí jsem odjela budovat kariéru. Teď se ve mě bije korporátní a nomádská Ilča."

Ilona Křehká: "Do zahraničí jsem odjela budovat kariéru. Teď se ve mě bije korporátní a nomádská Ilča."

13. 2. 2025

1 hod 35 min

Obrázek epizody Vizitka: Choreograf Jiří Bartovanec: Tělo zraje, ani při tanci nemusí být jenom mladé

Vizitka: Choreograf Jiří Bartovanec: Tělo zraje, ani při tanci nemusí být jenom mladé

13. 2. 2025

43 min

Obrázek epizody Vizitka: Choreograf Jiří Bartovanec: Tělo zraje, ani při tanci nemusí být jenom mladé

Vizitka: Choreograf Jiří Bartovanec: Tělo zraje, ani při tanci nemusí být jenom mladé

13. 2. 2025

43 min

Obrázek epizody Choreograf Jiří Bartovanec: Tělo zraje, ani při tanci nemusí být jenom mladé

Choreograf Jiří Bartovanec: Tělo zraje, ani při tanci nemusí být jenom mladé

13. 2. 2025

43 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Pracovní příležitosti v sociálních službách

Host Dopoledního expresu: Pracovní příležitosti v sociálních službách

13. 2. 2025

17 min

Obrázek epizody Radioporadna: Nenechte mobily myslet za vaše děti. Nuda jim občas prospěje, tvrdí psycholožka

Radioporadna: Nenechte mobily myslet za vaše děti. Nuda jim občas prospěje, tvrdí psycholožka

13. 2. 2025

20 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Chce další inspirovat k cestování, cestovatel Jan Mráz pořádá přednášku o svých zážitcích v Jihlavě

Dobré dopoledne: Chce další inspirovat k cestování, cestovatel Jan Mráz pořádá přednášku o svých zážitcích v Jihlavě

13. 2. 2025

17 min

Obrázek epizody Náš host: Roztančené divadlo v Chebu slibuje nezapomenutelnou taneční soutěž

Náš host: Roztančené divadlo v Chebu slibuje nezapomenutelnou taneční soutěž

13. 2. 2025

13 min

Obrázek epizody D'oh! Operation Flagship

D'oh! Operation Flagship

13. 2. 2025

53 min