Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Momenty: Jana Klusáková: Pečlivá příprava na vysílání pro mě byla vždy zárukou dobrého výsledku

Momenty: Jana Klusáková: Pečlivá příprava na vysílání pro mě byla vždy zárukou dobrého výsledku

17. 2. 2025

12 min

Obrázek epizody Radioporadna: Zabijačka jako česká tradice a společenská událost. Maso máme rádi, sníme ho 85 kg na osobu za rok

Radioporadna: Zabijačka jako česká tradice a společenská událost. Maso máme rádi, sníme ho 85 kg na osobu za rok

17. 2. 2025

24 min

Obrázek epizody Norman Ohler na tripu: Minulost i budoucnost LSD. Máme naději na legalizaci?

Norman Ohler na tripu: Minulost i budoucnost LSD. Máme naději na legalizaci?

17. 2. 2025

1 hod 7 min

Obrázek epizody Momenty: Jana Klusáková: Pečlivá příprava na vysílání pro mě byla vždy zárukou dobrého výsledku

Momenty: Jana Klusáková: Pečlivá příprava na vysílání pro mě byla vždy zárukou dobrého výsledku

17. 2. 2025

12 min

Obrázek epizody Jak chutnalo pivo před 400 lety? Lomničtí sládci zkusili nakouřené pivo uvařit

Jak chutnalo pivo před 400 lety? Lomničtí sládci zkusili nakouřené pivo uvařit

17. 2. 2025

4 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Petra Jungmanová: Bylo období, kdy jsem tajně brečela. Ale synové mi dali životní lekci

Blízká setkání: Herečka Petra Jungmanová: Bylo období, kdy jsem tajně brečela. Ale synové mi dali životní lekci

17. 2. 2025

32 min

Obrázek epizody Radioporadna: Chcete ušetřit? Choďte na nákupy večer, s plným žaludkem a bez dětí

Radioporadna: Chcete ušetřit? Choďte na nákupy večer, s plným žaludkem a bez dětí

17. 2. 2025

18 min

Obrázek epizody Radioporadna: Chcete ušetřit? Choďte na nákupy večer, s plným žaludkem a bez dětí

Radioporadna: Chcete ušetřit? Choďte na nákupy večer, s plným žaludkem a bez dětí

17. 2. 2025

18 min

Obrázek epizody Z druhé galerie: (AUTO)CENZURA A DIVADLO

Z druhé galerie: (AUTO)CENZURA A DIVADLO

17. 2. 2025

38 min

Obrázek epizody Casablanca: Cestovatelka Vinická: Když kmen Hadzabe lovil komby, brečela jsem jako želva

Casablanca: Cestovatelka Vinická: Když kmen Hadzabe lovil komby, brečela jsem jako želva

17. 2. 2025

46 min

Obrázek epizody Casablanca: Cestovatelka Vinická: Když kmen Hadzabe lovil komby, brečela jsem jako želva

Casablanca: Cestovatelka Vinická: Když kmen Hadzabe lovil komby, brečela jsem jako želva

17. 2. 2025

46 min

Obrázek epizody Cestovatelka Vinická: Když kmen Hadzabe lovil komby, brečela jsem jako želva

Cestovatelka Vinická: Když kmen Hadzabe lovil komby, brečela jsem jako želva

17. 2. 2025

46 min

Obrázek epizody JUDITA BERKOVÁ: Negativita je snadnější cesta. Jak překódovat svou mysl pomocí jógy?

JUDITA BERKOVÁ: Negativita je snadnější cesta. Jak překódovat svou mysl pomocí jógy?

17. 2. 2025

48 min

Obrázek epizody Oskar Hes: Chci být na správné straně, ruského vojáka bych ztvárnit odmítl

Oskar Hes: Chci být na správné straně, ruského vojáka bych ztvárnit odmítl

17. 2. 2025

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Petra Jungmanová: Bylo období, kdy jsem tajně brečela. Ale synové mi dali životní lekci

Blízká setkání: Herečka Petra Jungmanová: Bylo období, kdy jsem tajně brečela. Ale synové mi dali životní lekci

17. 2. 2025

32 min

Obrázek epizody Herečka Petra Jungmanová: Bylo období, kdy jsem tajně brečela. Ale synové mi dali životní lekci

Herečka Petra Jungmanová: Bylo období, kdy jsem tajně brečela. Ale synové mi dali životní lekci

17. 2. 2025

32 min

Obrázek epizody Kývli jsme hned, jak jsme to viděli. Veronika a Viktor vyměnili liberecký byt za kovárnu na vsi

Kývli jsme hned, jak jsme to viděli. Veronika a Viktor vyměnili liberecký byt za kovárnu na vsi

17. 2. 2025

5 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Štěpán Bucher vystudoval v Anglii hudební produkci: Praxe mi dala nejvíc. A stáž přímo ve studiu

Host ve studiu: Štěpán Bucher vystudoval v Anglii hudební produkci: Praxe mi dala nejvíc. A stáž přímo ve studiu

17. 2. 2025

10 min

Obrázek epizody Ředitel Pražských symfoniků Daniel Sobotka hodnotí turné FOK pro Velké Británii a Irsku

Ředitel Pražských symfoniků Daniel Sobotka hodnotí turné FOK pro Velké Británii a Irsku

17. 2. 2025

12 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Prezidentské veto platové novely. Summit evropských lídrů. Vladimír Válek

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Prezidentské veto platové novely. Summit evropských lídrů. Vladimír Válek

17. 2. 2025

20 min

Obrázek epizody Máme hosty: Král pop-artu v Pardubicích. Andy Warhol láká i na večeři

Máme hosty: Král pop-artu v Pardubicích. Andy Warhol láká i na večeři

17. 2. 2025

8 min

Obrázek epizody Antivirus: Obtěžující telemarketing? Podvodníci využívají nepozornosti svých obětí, upozorňuje Antivirus

Antivirus: Obtěžující telemarketing? Podvodníci využívají nepozornosti svých obětí, upozorňuje Antivirus

17. 2. 2025

3 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Proces zrání je u zvěřiny stejně důležitý jako její následná tepelná úprava, vysvětluje šéfkuchař

Host Dopoledního expresu: Proces zrání je u zvěřiny stejně důležitý jako její následná tepelná úprava, vysvětluje šéfkuchař

17. 2. 2025

14 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Jiří Schneider: Nesmíme zůstat vůči USA v plačtivém módu

Osobnost Plus: Jiří Schneider: Nesmíme zůstat vůči USA v plačtivém módu

17. 2. 2025

26 min

Obrázek epizody #06 – Holky z Brna: Jak dvě kamarádky tvoří profil, který milují nejen Brňáci?

#06 – Holky z Brna: Jak dvě kamarádky tvoří profil, který milují nejen Brňáci?

17. 2. 2025

50 min