Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Proces zrání je u zvěřiny stejně důležitý jako její následná tepelná úprava, vysvětluje šéfkuchař

Host Dopoledního expresu: Proces zrání je u zvěřiny stejně důležitý jako její následná tepelná úprava, vysvětluje šéfkuchař

17. 2. 2025

14 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Jiří Schneider: Nesmíme zůstat vůči USA v plačtivém módu

Osobnost Plus: Jiří Schneider: Nesmíme zůstat vůči USA v plačtivém módu

17. 2. 2025

26 min

Obrázek epizody #06 – Holky z Brna: Jak dvě kamarádky tvoří profil, který milují nejen Brňáci?

#06 – Holky z Brna: Jak dvě kamarádky tvoří profil, který milují nejen Brňáci?

17. 2. 2025

50 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Má Půta odstoupit? Honzejk: A kdo se nestýká s byznysmeny

Názory a argumenty: Má Půta odstoupit? Honzejk: A kdo se nestýká s byznysmeny

17. 2. 2025

24 min

Obrázek epizody Odborník na imunoterapiu Ferjentsik: Vyvíjame novú diagnostiku rakoviny, ktorá bude využívať umelú inteligenciu

Odborník na imunoterapiu Ferjentsik: Vyvíjame novú diagnostiku rakoviny, ktorá bude využívať umelú inteligenciu

17. 2. 2025

33 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Zakladatelka Dejme dětem šanci: Selhání může být pro děti z dětských domovů fatální

Host Lucie Výborné: Zakladatelka Dejme dětem šanci: Selhání může být pro děti z dětských domovů fatální

17. 2. 2025

29 min

Obrázek epizody Svět zvířat: Veterinární poradna: zimní péče o psy a kočky

Svět zvířat: Veterinární poradna: zimní péče o psy a kočky

17. 2. 2025

25 min

Obrázek epizody Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Jíchová: Loňská sezona pro mě byla průlomová. Povedla se olympiáda, mistrovství Evropy i Diamantovka

Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Jíchová: Loňská sezona pro mě byla průlomová. Povedla se olympiáda, mistrovství Evropy i Diamantovka

17. 2. 2025

32 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Slavia má plno hráčů, kteří se umí prosadit ze standardních situací. Jak 22. kolo hodnotí Horváth?

Desítka Pavla Horvátha: Slavia má plno hráčů, kteří se umí prosadit ze standardních situací. Jak 22. kolo hodnotí Horváth?

17. 2. 2025

54 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Nový román Milana Krčmáře „Vše je na dobré cestě“: Minulost, současnost a budoucnost jednom příběhu

Dobré dopoledne: Nový román Milana Krčmáře „Vše je na dobré cestě“: Minulost, současnost a budoucnost jednom příběhu

17. 2. 2025

21 min

Obrázek epizody Vizitka: Violoncellista Jamník: Hledám momenty, kdy hudba může humanitně působit

Vizitka: Violoncellista Jamník: Hledám momenty, kdy hudba může humanitně působit

17. 2. 2025

43 min

Obrázek epizody Violoncellista Jamník: Hledám momenty, kdy hudba může humanitně působit

Violoncellista Jamník: Hledám momenty, kdy hudba může humanitně působit

17. 2. 2025

43 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Zakladatelka Dejme dětem šanci: Selhání může být pro děti z dětských domovů fatální

Host Lucie Výborné: Zakladatelka Dejme dětem šanci: Selhání může být pro děti z dětských domovů fatální

17. 2. 2025

29 min

Obrázek epizody Zakladatelka Dejme dětem šanci: Selhání může být pro děti z dětských domovů fatální

Zakladatelka Dejme dětem šanci: Selhání může být pro děti z dětských domovů fatální

17. 2. 2025

29 min

Obrázek epizody Náš host: Plzeňský lidový soubor Mladina oslavil 70. výročí

Náš host: Plzeňský lidový soubor Mladina oslavil 70. výročí

17. 2. 2025

20 min

Obrázek epizody Jan Kubiš byl jako malý kluk lotr. Násilí ale nesnášel a mezi dětmi byl oblíbený

Jan Kubiš byl jako malý kluk lotr. Násilí ale nesnášel a mezi dětmi byl oblíbený

17. 2. 2025

3 min

Obrázek epizody Na cestách s Petrem Voldánem: Sociální antropolog a pedagog Adam Horálek cestuje se studenty po světě, sám třeba na Kilimandžáro

Na cestách s Petrem Voldánem: Sociální antropolog a pedagog Adam Horálek cestuje se studenty po světě, sám třeba na Kilimandžáro

17. 2. 2025

34 min

Obrázek epizody Sociální antropolog a pedagog Adam Horálek cestuje se studenty po světě, sám třeba na Kilimandžáro

Sociální antropolog a pedagog Adam Horálek cestuje se studenty po světě, sám třeba na Kilimandžáro

17. 2. 2025

34 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Jsem pravdoláskař a jsem na to hrdý, říká architekt David Vávra

Zálety Aleny Zárybnické: Jsem pravdoláskař a jsem na to hrdý, říká architekt David Vávra

17. 2. 2025

26 min

Obrázek epizody Mozaika: Rovný chlap, obrovská autorita a zároveň velmi kamarádský, vzpomíná Jan Kučera na Vladimíra Válka

Mozaika: Rovný chlap, obrovská autorita a zároveň velmi kamarádský, vzpomíná Jan Kučera na Vladimíra Válka

17. 2. 2025

7 min

Obrázek epizody S mikrofonem do Anglie: Vicario má nyní nad Kinským navrch, shodují se Pěruška s Tylšarem. Nevoli fanoušků Spurs chápou

S mikrofonem do Anglie: Vicario má nyní nad Kinským navrch, shodují se Pěruška s Tylšarem. Nevoli fanoušků Spurs chápou

17. 2. 2025

32 min

Obrázek epizody GS Talks #47 Hynek Čermák: Opravdový chlap je citlivý, miluje a když upadne, pokusí se znovu vstát

GS Talks #47 Hynek Čermák: Opravdový chlap je citlivý, miluje a když upadne, pokusí se znovu vstát

17. 2. 2025

46 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Otužilci si na Valentýna dali v Bystřici sraz a ponořili se do Hluchové

Křížem krajem: Otužilci si na Valentýna dali v Bystřici sraz a ponořili se do Hluchové

17. 2. 2025

8 min

Obrázek epizody Jsem pravdoláskař a jsem na to hrdý, říká architekt David Vávra

Jsem pravdoláskař a jsem na to hrdý, říká architekt David Vávra

17. 2. 2025

26 min

Obrázek epizody Středočeské příběhy: Tvorbu výtvarníka Petra Sůsy objevíte na několika místech Sedlčan i v pelhřimovském Muzeu rekordů

Středočeské příběhy: Tvorbu výtvarníka Petra Sůsy objevíte na několika místech Sedlčan i v pelhřimovském Muzeu rekordů

17. 2. 2025

3 min