Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #59 Hranice morálky: Kdy už je to přes čáru?

#59 Hranice morálky: Kdy už je to přes čáru?

17. 3. 2025

1 hod 11 min

Obrázek epizody Reparát: Nadání neznamená, že dítě zvládne cokoliv

Reparát: Nadání neznamená, že dítě zvládne cokoliv

17. 3. 2025

26 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: Česko dává na ukrajinský stůl zbraně, peněz málo, říká Kopečný

Bruselské chlebíčky: Česko dává na ukrajinský stůl zbraně, peněz málo, říká Kopečný

17. 3. 2025

47 min

Obrázek epizody Slušně bydlet a pracovat. Samozřejmost. Nebo ne? Audiodokument

Slušně bydlet a pracovat. Samozřejmost. Nebo ne? Audiodokument

17. 3. 2025

35 min

Obrázek epizody Sny o utopii: Představit si svět bez kapitalismu není těžké. Stačí se jen pořádně rozhlédnout

Sny o utopii: Představit si svět bez kapitalismu není těžké. Stačí se jen pořádně rozhlédnout

17. 3. 2025

15 min

Obrázek epizody Vasilij Zajcev - celý příběh legendárního sovětského odstřelovače | Historie

Vasilij Zajcev - celý příběh legendárního sovětského odstřelovače | Historie

17. 3. 2025

18 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Podezřelý ruský tanker a česká stopa

Vinohradská 12: Podezřelý ruský tanker a česká stopa

17. 3. 2025

20 min

Obrázek epizody Příběhy 20. století: Bojoval jsem za Československo, ne SSSR! Příběh Mohority

Příběhy 20. století: Bojoval jsem za Československo, ne SSSR! Příběh Mohority

16. 3. 2025

49 min

Obrázek epizody Ten, který dal husitům kalich

Ten, který dal husitům kalich

16. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Máte kolem sebe rádi odpadky? I vy můžete zkrášlit své okolí

Klub Rádia Junior: Máte kolem sebe rádi odpadky? I vy můžete zkrášlit své okolí

16. 3. 2025

32 min

Obrázek epizody 20: Co se stalo na Se Poperte 4?! Málem to pohřbilo Gun Point - IKI aka GunPoint EP20

20: Co se stalo na Se Poperte 4?! Málem to pohřbilo Gun Point - IKI aka GunPoint EP20

16. 3. 2025

1 hod 42 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Rozsáhlé popáleniny. Nadějí na rychlejší a kvalitnější návrat do života je tzv. rehabilitace mozkem

Moci bez nemoci: Rozsáhlé popáleniny. Nadějí na rychlejší a kvalitnější návrat do života je tzv. rehabilitace mozkem

16. 3. 2025

34 min

Obrázek epizody KUMBH MELA: Sedem a pol milióna ľudí v jednej rieke

KUMBH MELA: Sedem a pol milióna ľudí v jednej rieke

16. 3. 2025

49 min

Obrázek epizody Kavárna: Jihočeská filharmonie má teď i galerii. Předsálí koncertní síně v Budějovicích zdobí umělecká díla

Kavárna: Jihočeská filharmonie má teď i galerii. Předsálí koncertní síně v Budějovicích zdobí umělecká díla

16. 3. 2025

12 min

Obrázek epizody Zuzana Štolcová: Vdechujeme do města život, Přerov je na H*VNO?! | Na Přerov dobrý!

Zuzana Štolcová: Vdechujeme do města život, Přerov je na H*VNO?! | Na Přerov dobrý!

16. 3. 2025

1 hod 12 min

Obrázek epizody Ananas, velikost nohy, hračky pro dospělé co je pravda a co mýtus?

Ananas, velikost nohy, hračky pro dospělé co je pravda a co mýtus?

16. 3. 2025

39 min

Obrázek epizody Hergot!: Jak úspěšně vyprovodit své mrtvé? Se spisovatelkou Alenou Scheinostovou o smrti a umírání

Hergot!: Jak úspěšně vyprovodit své mrtvé? Se spisovatelkou Alenou Scheinostovou o smrti a umírání

16. 3. 2025

52 min

Obrázek epizody Hergot!: Jak úspěšně vyprovodit své mrtvé? Se spisovatelkou Alenou Scheinostovou o smrti a umírání

Hergot!: Jak úspěšně vyprovodit své mrtvé? Se spisovatelkou Alenou Scheinostovou o smrti a umírání

16. 3. 2025

52 min

Obrázek epizody Pavlína Němcová: Modeling jsem bytostně nesnášela. Postavila jsem se k němu pragmaticky - Retroview podcast

Pavlína Němcová: Modeling jsem bytostně nesnášela. Postavila jsem se k němu pragmaticky - Retroview podcast

16. 3. 2025

34 min

Obrázek epizody TINDER REVIEWS | “Zapomněl mi říct, že spí i s mojí nej kámoškou.”

TINDER REVIEWS | “Zapomněl mi říct, že spí i s mojí nej kámoškou.”

16. 3. 2025

47 min

Obrázek epizody Hobby magazín speciál: Od března platí zákaz pálení mokré trávy a listí na našich zahradách

Hobby magazín speciál: Od března platí zákaz pálení mokré trávy a listí na našich zahradách

16. 3. 2025

30 min

Obrázek epizody ArtCafé: Romská princezna i životní příběh v rytmu cimbálu

ArtCafé: Romská princezna i životní příběh v rytmu cimbálu

16. 3. 2025

40 min

Obrázek epizody Název města Aš vznikl z německého názvu ryby. Městu dominuje vrch Háj a kamenná rozhledna

Název města Aš vznikl z německého názvu ryby. Městu dominuje vrch Háj a kamenná rozhledna

16. 3. 2025

1 min

Obrázek epizody Stověžatá vypráví: Karlův most a obchod s ďáblem

Stověžatá vypráví: Karlův most a obchod s ďáblem

16. 3. 2025

17 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Publicista Lubomír Vejražka mapuje osudy žen a dětí politických vězňů 50. let

Odpolední interview: Publicista Lubomír Vejražka mapuje osudy žen a dětí politických vězňů 50. let

16. 3. 2025

10 min