Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody „Kdybych neměl Rafíka, nebyl bych možná ani já.“ Muž roku 2016 prožívá nejtěžší rok života, nevzdává to kvůli synovi

„Kdybych neměl Rafíka, nebyl bych možná ani já.“ Muž roku 2016 prožívá nejtěžší rok života, nevzdává to kvůli synovi

Obrázek epizody „Kdybych neměl Rafíka, nebyl bych možná ani já.“ Muž roku 2016 prožívá nejtěžší rok života, nevzdává to kvůli synovi

Poslechněte si podcast

30. 6. 2025

23 min

V roce 2016 by zvolen Mužem roku, místo pohádkového života mu osud ale nachystal pořádnou zkoušku. Po svém triumfu v soutěži krásy se Josef Kůrka věnoval modelingu, vymetal jednu reality show za druhou a užíval si nově nabyté slávy. Jenže loni v létě mu zranění kolene obrátilo život vzhůru nohama. Muž, který byl dostatečně fit i na nejdrsnější reality show Survivor, byl najednou rád, že udělá pár kroků.

Popis podcastu

Jsou to celebrity, ale také mámy. Slavné, přesto v mnohém úplně stejné jako vy. Prožívají podobné situace, mají stejné obavy i pochybnosti. Podcast Mámy z bulváru s moderátorkou Lucií Černou ukazuje hvězdy českého šoubyznysu v úplně jiném světle, než jak jste je znali doposud.