Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Odpolední interview: Publicista Lubomír Vejražka mapuje osudy žen a dětí politických vězňů 50. let

Odpolední interview: Publicista Lubomír Vejražka mapuje osudy žen a dětí politických vězňů 50. let

16. 3. 2025

10 min

Obrázek epizody Hrad Valdštejn hlásí: Otevíráme 5. dubna

Hrad Valdštejn hlásí: Otevíráme 5. dubna

16. 3. 2025

4 min

Obrázek epizody Když se ztráta opečuje na začátku, je to obrovský rozdíl, říká Zdenka Volavá z Dlouhé cesty.

Když se ztráta opečuje na začátku, je to obrovský rozdíl, říká Zdenka Volavá z Dlouhé cesty.

16. 3. 2025

32 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Škrty Hlasu Ameriky. Zajistí Rádio Svobodná Evropa Unie? Průzkum o Zelenském

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Škrty Hlasu Ameriky. Zajistí Rádio Svobodná Evropa Unie? Průzkum o Zelenském

16. 3. 2025

20 min

Obrázek epizody #460 – Narendra Modi: Prime Minister of India – Power, Democracy, War & Peace

#460 – Narendra Modi: Prime Minister of India – Power, Democracy, War & Peace

16. 3. 2025

3 hod 25 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Objevil dosud neznámý typ buněk. „Otevírá novou cestu, jak do imunity zasahovat,“ doufá imunolog

Host Radiožurnálu: Objevil dosud neznámý typ buněk. „Otevírá novou cestu, jak do imunity zasahovat,“ doufá imunolog

16. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Objevil dosud neznámý typ buněk. „Otevírá novou cestu, jak do imunity zasahovat,“ doufá imunolog

Objevil dosud neznámý typ buněk. „Otevírá novou cestu, jak do imunity zasahovat,“ doufá imunolog

16. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Od Baltu k Jadranu

Od Baltu k Jadranu

16. 3. 2025

51 min

Obrázek epizody Leonardo Plus: Psycholog: Multitasking lidem nejde, mozek je stále pravěký

Leonardo Plus: Psycholog: Multitasking lidem nejde, mozek je stále pravěký

16. 3. 2025

48 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Hraní mě furt baví, takže jsem šťastný člověk. I když jsem prošel depresemi, vypráví Miroslav Hanuš

Až na dřeň: Hraní mě furt baví, takže jsem šťastný člověk. I když jsem prošel depresemi, vypráví Miroslav Hanuš

16. 3. 2025

27 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Hraní mě furt baví, takže jsem šťastný člověk. I když jsem prošel depresemi, vypráví Miroslav Hanuš

Až na dřeň: Hraní mě furt baví, takže jsem šťastný člověk. I když jsem prošel depresemi, vypráví Miroslav Hanuš

16. 3. 2025

27 min

Obrázek epizody Hraní mě furt baví, takže jsem šťastný člověk. I když jsem prošel depresemi, vypráví Miroslav Hanuš

Hraní mě furt baví, takže jsem šťastný člověk. I když jsem prošel depresemi, vypráví Miroslav Hanuš

16. 3. 2025

27 min

Obrázek epizody Když se řekne Dismaňák: Spisovatelka Pavla Horáková: Na táboře s Dismaňákem jsem poprvé v životě dostala přes zadek

Když se řekne Dismaňák: Spisovatelka Pavla Horáková: Na táboře s Dismaňákem jsem poprvé v životě dostala přes zadek

16. 3. 2025

15 min

Obrázek epizody Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Knihy jako pokladnice rad. Domácí tipy i recept na česnekové brambory od Jiřinky s Alenkou

Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Knihy jako pokladnice rad. Domácí tipy i recept na česnekové brambory od Jiřinky s Alenkou

16. 3. 2025

6 min

Obrázek epizody Východočeské výlety: Možděnická Malá Vídeň

Východočeské výlety: Možděnická Malá Vídeň

16. 3. 2025

26 min

Obrázek epizody Možděnická Malá Vídeň

Možděnická Malá Vídeň

16. 3. 2025

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Farář nesmí okorat. Ale není jednoduché vyslechnout tolik bolesti, přiznává Martina Viktorie Kopecká

Jak to vidí...: Farář nesmí okorat. Ale není jednoduché vyslechnout tolik bolesti, přiznává Martina Viktorie Kopecká

16. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Cesta k uzdravení: Dostatečně zvednut ruku! Jak moc je důležitá fyzioterapie před operací prsu i při rekonvalescenci

Cesta k uzdravení: Dostatečně zvednut ruku! Jak moc je důležitá fyzioterapie před operací prsu i při rekonvalescenci

16. 3. 2025

18 min

Obrázek epizody Úvahy života

Úvahy života

16. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Čeští baseballisté změřili síly s americkými profesionály. Dresy z floridského soustředění vydraží

Zápisník zahraničních zpravodajů: Čeští baseballisté změřili síly s americkými profesionály. Dresy z floridského soustředění vydraží

16. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Čeští baseballisté změřili síly s americkými profesionály. Dresy z floridského soustředění vydraží

Čeští baseballisté změřili síly s americkými profesionály. Dresy z floridského soustředění vydraží

16. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Vltavín: Tenký svazek z budějovického archivu zachycuje náhlý zánik demokracie, následovalo přejmenování ulic

Vltavín: Tenký svazek z budějovického archivu zachycuje náhlý zánik demokracie, následovalo přejmenování ulic

16. 3. 2025

29 min

Obrázek epizody 109. Žilina

109. Žilina

16. 3. 2025

5 min

Obrázek epizody 2.5 - S Pavlem Ratajem o párové terapii a filmu Až na věky

2.5 - S Pavlem Ratajem o párové terapii a filmu Až na věky

16. 3. 2025

52 min

Obrázek epizody Vertikála: Poslechněte si debatu o náboženství v devadesátkách

Vertikála: Poslechněte si debatu o náboženství v devadesátkách