Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Úžasné životy: Irena Kačírková podle Carmen Mayerové

Úžasné životy: Irena Kačírková podle Carmen Mayerové

21. 3. 2025

24 min

Obrázek epizody POPRASK #49 Martin Bartkovský o Ruži pre nevestu: Ženicha chce bankovní detektivka i majitelka sado-maso salonu - podcast

POPRASK #49 Martin Bartkovský o Ruži pre nevestu: Ženicha chce bankovní detektivka i majitelka sado-maso salonu - podcast

21. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Žantovský: Účast Rusů na olympiádách nezávisí jen na předsedkyni MOV. Povede se velká diskuze

Dvacet minut Radiožurnálu: Žantovský: Účast Rusů na olympiádách nezávisí jen na předsedkyni MOV. Povede se velká diskuze

21. 3. 2025

23 min

Obrázek epizody Ľad na póloch bol zriedkavý, no bol tam, odkedy sa začal vyvíjať človek, hovorí odborníčka na paleoklímu

Ľad na póloch bol zriedkavý, no bol tam, odkedy sa začal vyvíjať človek, hovorí odborníčka na paleoklímu

21. 3. 2025

42 min

Obrázek epizody Chcete žít dlouho? Pijte kávu, berte Viagru, choďte po horách, nepoužívejte elektroniku a mějte kamaráda doktora, říká odborník

Chcete žít dlouho? Pijte kávu, berte Viagru, choďte po horách, nepoužívejte elektroniku a mějte kamaráda doktora, říká odborník

21. 3. 2025

18 min

Obrázek epizody Why are we sending critical metals to the dump? | Jeff More

Why are we sending critical metals to the dump? | Jeff More

21. 3. 2025

7 min

Obrázek epizody Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Jak se stát policistou aneb Složitosti policejního přijímacího řízení

Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Jak se stát policistou aneb Složitosti policejního přijímacího řízení

21. 3. 2025

4 min

Obrázek epizody Everybody's Got One

Everybody's Got One

21. 3. 2025

31 min

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Žlučníkáři by rozhodně neměli hladovět. Žluč je důležitá, rozpouští tukové složky natráveného jídla

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Žlučníkáři by rozhodně neměli hladovět. Žluč je důležitá, rozpouští tukové složky natráveného jídla

21. 3. 2025

28 min

Obrázek epizody Týden v redakci: O dobru, které je normální a o apokalyptické Poslední generaci

Týden v redakci: O dobru, které je normální a o apokalyptické Poslední generaci

21. 3. 2025

27 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Solární observatoř v Hradci Králové měří stav ozonu od roku 1960. Má tak nejdelší řadu dat na světě

Host ve studiu: Solární observatoř v Hradci Králové měří stav ozonu od roku 1960. Má tak nejdelší řadu dat na světě

21. 3. 2025

10 min

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Žlučníkáři by rozhodně neměli hladovět. Žluč je důležitá, rozpouští tukové složky natráveného jídla

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Žlučníkáři by rozhodně neměli hladovět. Žluč je důležitá, rozpouští tukové složky natráveného jídla

21. 3. 2025

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Patrik Hartl: Jsem takovej dětskej. Mentálně jsem ulpěl na úrovni maxipsa Fíka

Blízká setkání: Patrik Hartl: Jsem takovej dětskej. Mentálně jsem ulpěl na úrovni maxipsa Fíka

21. 3. 2025

33 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Prezident Pavel na Ukrajině. Slintavka a kulhavka. Ministerstvo školství v USA

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Prezident Pavel na Ukrajině. Slintavka a kulhavka. Ministerstvo školství v USA

21. 3. 2025

19 min

Obrázek epizody Padni komu padni SPECIÁL: Upřímné odpovědi na vaše otázky o novinařině, Reflexu, Maďarsku i vidlích - podcast

Padni komu padni SPECIÁL: Upřímné odpovědi na vaše otázky o novinařině, Reflexu, Maďarsku i vidlích - podcast

21. 3. 2025

1 hod 35 min

Obrázek epizody Interview Plus: Tureček: Izrael mění parametry. Netanjahu nechce konec války, ale odchod Palestinců z Gazy

Interview Plus: Tureček: Izrael mění parametry. Netanjahu nechce konec války, ale odchod Palestinců z Gazy

21. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Praha dnes podporuje bydlení nejvíc za posledních 20 let, říká pražský územní plánovač Boháč

Praha dnes podporuje bydlení nejvíc za posledních 20 let, říká pražský územní plánovač Boháč

21. 3. 2025

27 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Patrik Hartl: Jsem takovej dětskej. Mentálně jsem ulpěl na úrovni maxipsa Fíka

Blízká setkání: Patrik Hartl: Jsem takovej dětskej. Mentálně jsem ulpěl na úrovni maxipsa Fíka

21. 3. 2025

33 min

Obrázek epizody Patrik Hartl: Jsem takovej dětskej. Mentálně jsem ulpěl na úrovni maxipsa Fíka

Patrik Hartl: Jsem takovej dětskej. Mentálně jsem ulpěl na úrovni maxipsa Fíka

21. 3. 2025

33 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Móda, která podtrhne vaši osobnost: Rady Pavlíny Štěrbové

Dobré dopoledne: Móda, která podtrhne vaši osobnost: Rady Pavlíny Štěrbové

21. 3. 2025

23 min

Obrázek epizody 54. NESPOUTANÁ POLITIKA: Předvolební bahno - Kdo ovládne Česko?

54. NESPOUTANÁ POLITIKA: Předvolební bahno - Kdo ovládne Česko?

21. 3. 2025

1 hod 12 min

Obrázek epizody Pro a proti: Má Evropa šanci oživit svoji ekonomiku?

Pro a proti: Má Evropa šanci oživit svoji ekonomiku?

21. 3. 2025

23 min

Obrázek epizody Online Plus: Sledování navštívených webů? „Voperované čipy by policii také usnadnily práci,“ žertuje Koubský

Online Plus: Sledování navštívených webů? „Voperované čipy by policii také usnadnily práci,“ žertuje Koubský

21. 3. 2025

24 min

Obrázek epizody Radioporadna: Amazoňan, kakadu, ara nebo žako? Který z  velkých papoušků je nejvíc v pohodě?

Radioporadna: Amazoňan, kakadu, ara nebo žako? Který z velkých papoušků je nejvíc v pohodě?

21. 3. 2025

19 min

Obrázek epizody Radioporadna: Amazoňan, kakadu, ara nebo žako? Který z  velkých papoušků je nejvíc v pohodě?

Radioporadna: Amazoňan, kakadu, ara nebo žako? Který z velkých papoušků je nejvíc v pohodě?

21. 3. 2025

19 min