Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Móda, která podtrhne vaši osobnost: Rady Pavlíny Štěrbové

Dobré dopoledne: Móda, která podtrhne vaši osobnost: Rady Pavlíny Štěrbové

21. 3. 2025

23 min

Obrázek epizody 54. NESPOUTANÁ POLITIKA: Předvolební bahno - Kdo ovládne Česko?

54. NESPOUTANÁ POLITIKA: Předvolební bahno - Kdo ovládne Česko?

21. 3. 2025

1 hod 12 min

Obrázek epizody Pro a proti: Má Evropa šanci oživit svoji ekonomiku?

Pro a proti: Má Evropa šanci oživit svoji ekonomiku?

21. 3. 2025

23 min

Obrázek epizody Online Plus: Sledování navštívených webů? „Voperované čipy by policii také usnadnily práci,“ žertuje Koubský

Online Plus: Sledování navštívených webů? „Voperované čipy by policii také usnadnily práci,“ žertuje Koubský

21. 3. 2025

24 min

Obrázek epizody Radioporadna: Amazoňan, kakadu, ara nebo žako? Který z  velkých papoušků je nejvíc v pohodě?

Radioporadna: Amazoňan, kakadu, ara nebo žako? Který z velkých papoušků je nejvíc v pohodě?

21. 3. 2025

19 min

Obrázek epizody Radioporadna: Amazoňan, kakadu, ara nebo žako? Který z  velkých papoušků je nejvíc v pohodě?

Radioporadna: Amazoňan, kakadu, ara nebo žako? Který z velkých papoušků je nejvíc v pohodě?

21. 3. 2025

19 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Hra o romském hrdinovi Černý partyzán učí děti, aby se nebály postavit zlu, láká Richard Samko

Klub Rádia Junior: Hra o romském hrdinovi Černý partyzán učí děti, aby se nebály postavit zlu, láká Richard Samko

21. 3. 2025

33 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Farmářka: Jsme rozmazlení? Chceme bio, ale když z květáku vylítne brouček, nelíbí se nám to

Host Lucie Výborné: Farmářka: Jsme rozmazlení? Chceme bio, ale když z květáku vylítne brouček, nelíbí se nám to

21. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Farmářka: Jsme rozmazlení? Chceme bio, ale když z květáku vylítne brouček, nelíbí se nám to

Host Lucie Výborné: Farmářka: Jsme rozmazlení? Chceme bio, ale když z květáku vylítne brouček, nelíbí se nám to

21. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Farmářka: Jsme rozmazlení? Chceme bio, ale když z květáku vylítne brouček, nelíbí se nám to

Farmářka: Jsme rozmazlení? Chceme bio, ale když z květáku vylítne brouček, nelíbí se nám to

21. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Náš host: Zveme vás do Moving Station v Plzni

Náš host: Zveme vás do Moving Station v Plzni

21. 3. 2025

19 min

Obrázek epizody Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Kreuzigerová o životě s profesionálním sportovcem, tvrdém režimu a projektu Dám respekt

Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Kreuzigerová o životě s profesionálním sportovcem, tvrdém režimu a projektu Dám respekt

21. 3. 2025

27 min

Obrázek epizody Zahrádkářské tipy: Zahradní práce na jaře. Co hnojit, co zrýt a jak se postarat o trávník?

Zahrádkářské tipy: Zahradní práce na jaře. Co hnojit, co zrýt a jak se postarat o trávník?

21. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Roky ve školce vedla jídelnu, dnes tam dětem čte pohádky. Magda Vránová je čtecí babičkou

Roky ve školce vedla jídelnu, dnes tam dětem čte pohádky. Magda Vránová je čtecí babičkou

21. 3. 2025

2 min

Obrázek epizody Vizitka: Barytonista Pavol Kubáň: Opera mě ze začátku nebavila, v divadle jsem usínal

Vizitka: Barytonista Pavol Kubáň: Opera mě ze začátku nebavila, v divadle jsem usínal

21. 3. 2025

38 min

Obrázek epizody Vizitka: Barytonista Pavol Kubáň: Opera mě ze začátku nebavila, v divadle jsem usínal

Vizitka: Barytonista Pavol Kubáň: Opera mě ze začátku nebavila, v divadle jsem usínal

21. 3. 2025

38 min

Obrázek epizody Barytonista Pavol Kubáň: Opera mě ze začátku nebavila, v divadle jsem usínal

Barytonista Pavol Kubáň: Opera mě ze začátku nebavila, v divadle jsem usínal

21. 3. 2025

38 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Na Opavsku uprostřed bohučovických luk pod vysokými stromy je lesní bar

Křížem krajem: Na Opavsku uprostřed bohučovických luk pod vysokými stromy je lesní bar

21. 3. 2025

8 min

Obrázek epizody Jezte, ať vám to sluší: Veganství. Co znamená veganská strava a co vše je omezené?

Jezte, ať vám to sluší: Veganství. Co znamená veganská strava a co vše je omezené?

21. 3. 2025

12 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Pavel Kosatík: Po zradě USA to teď vypadá, že měl Beneš v roce 1938 pravdu. Kdo tam tahá za nitky?

Jak to vidí...: Pavel Kosatík: Po zradě USA to teď vypadá, že měl Beneš v roce 1938 pravdu. Kdo tam tahá za nitky?

21. 3. 2025

30 min

Obrázek epizody Šumavské podcasty #27 - Šumavská bylinkářka Alena Kramlová

Šumavské podcasty #27 - Šumavská bylinkářka Alena Kramlová

21. 3. 2025

1 hod 13 min

Obrázek epizody #65 - Vít Šubert - 2. díl - CEO - Unicorn Attacks

#65 - Vít Šubert - 2. díl - CEO - Unicorn Attacks

21. 3. 2025

34 min

Obrázek epizody Petr Šourek: Despota

Petr Šourek: Despota

21. 3. 2025

4 min

Obrázek epizody Special Brno Art Week: Madona s Martinem Skalickým a Silvií Šeborovou

Special Brno Art Week: Madona s Martinem Skalickým a Silvií Šeborovou

21. 3. 2025

20 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Byla zlodějka, prostitutka i spisovatelka. Teď 70letá Francouzka vede v Lyonu vyhlášenou restauraci

Zápisník zahraničních zpravodajů: Byla zlodějka, prostitutka i spisovatelka. Teď 70letá Francouzka vede v Lyonu vyhlášenou restauraci

21. 3. 2025

3 min